Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
Turkcell ve vodafone kullanıyorum.Turkcellden hiç memnun değilim vodafoneden çok memnunum

avea kullanıyorum hiçmemnun değilim hem çekmiyor hem de her ay az da konuşsam çok da konuşsam 50 liradan aşağı gelmioo

turkcell kullanıyorum ve hattımdan nefret edıyorum faturalı kullanıyorum turkcellde sagolsun gecırmem demıyor!! daha once avea cıktıgından berı kı aycelldı hep onu kullanıyordum esımın yuzunden bu sene turkcele gectım ama hıcccc memnunn degılımmmm

tcell +vodafone kullanıyorum... vodafone fiyat ve çekim kalitesi bakımından aslında daha kullanısşlı..
tcell de öğrenci tarfise oldugu için öğrenci tarfelilerier indirimli... tcelli fenercelle tasıyacagım(avea)

iş hattım avea tarıfesı ucretlreı ıyı ama cekmıyor dogru duzgun memnun değilim şahsi hattım turkcell cok pahalı sırf eskı hat dıye degıstırmıyorum numarayı tasıycam aılem turkcelli hep arıyolar dıye degısırmıyorum en berbatı turkcellmiş hiç memnun deılım cok pahalı

turkcell yıllardır kullanıyorum 8 yıl olmuş bunuda yeni öğrendik kampanya yaptılar ve memnunum hiç bir zaman telefonum çekmiyo sesin gelmiyo vs vs kelimelerini duymadım söylemedimde :)

Hem turkcell Hem vodafone kullanıyorum..

Turkcell'den çekim kalitesi bakımından memnunum ancak kampanyalar ve konuşma süreleri bakımından hiç memnun değilim..

Vodafone da kampanya ve konuşma süreleri bakımından çok iyi ama reklamlarda denizin ortasında bile çeken vodafone beşiktaş'ın ortasındaki odamda çekmiyor ;)))

yıllardır turkcell kullanıyorum.tarifeleri pahalı ama yine de diğer operatörlere değişmem

yıllardır avea kulanıyorum,baştan çok iyidi,ama şimdi vodafona geçecem aynı numaradan,çok daha iyi çekıyor,eşim çok memnun:10:

Back
X