Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketHangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?
turkcell kullanıyorum ve hattımdan nefret edıyorum faturalı kullanıyorum turkcellde sagolsun gecırmem demıyor!! daha once avea cıktıgından berı kı aycelldı hep onu kullanıyordum esımın yuzunden bu sene turkcele gectım ama hıcccc memnunn degılımmmm
tcell +vodafone kullanıyorum... vodafone fiyat ve çekim kalitesi bakımından aslında daha kullanısşlı..
tcell de öğrenci tarfise oldugu için öğrenci tarfelilerier indirimli... tcelli fenercelle tasıyacagım(avea)
iş hattım avea tarıfesı ucretlreı ıyı ama cekmıyor dogru duzgun memnun değilim şahsi hattım turkcell cok pahalı sırf eskı hat dıye degıstırmıyorum numarayı tasıycam aılem turkcelli hep arıyolar dıye degısırmıyorum en berbatı turkcellmiş hiç memnun deılım cok pahalı
turkcell yıllardır kullanıyorum 8 yıl olmuş bunuda yeni öğrendik kampanya yaptılar ve memnunum hiç bir zaman telefonum çekmiyo sesin gelmiyo vs vs kelimelerini duymadım söylemedimde :)
Turkcell'den çekim kalitesi bakımından memnunum ancak kampanyalar ve konuşma süreleri bakımından hiç memnun değilim..
Vodafone da kampanya ve konuşma süreleri bakımından çok iyi ama reklamlarda denizin ortasında bile çeken vodafone beşiktaş'ın ortasındaki odamda çekmiyor ))