Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
Avea kullanıyorum faturam önceden sadece her yöne 1000 dakikam vardı 35 Tl geliyordu . .
Aradım aveayı hattımı kapatmak istiyorum dedim . . heryöne 500 dakika avealılara 1000 dalkika 4 Gb İnternet 25 lira oldu

Sizlere tavsiyem faturanız çok geliyor ise bu taktiği uygulayın Hattımı kapatmak istiyorum çok fazla faturam geliyor diyince etekleri tutuşuyor

Vodafone - Memnunum dedim memnun sayılırım mesajlaşması iyi, konuşma dk.sında biraz problem oluyor onda da ceparan diye bir kampanya var o iyi :)

Bende vodafone kullanıyorum ama memnun değilm.
Yok şu vergisi bu vergisi illah ettirdiler.
En iyisi başka hat çıkarsınlar kimse hiçbirinden memnun değil.
Bimcell nasıl acaba kullanan varmı??

Bende vodafone kullanıyorum ama memnun değilm.
Yok şu vergisi bu vergisi illah ettirdiler.
En iyisi başka hat çıkarsınlar kimse hiçbirinden memnun değil.
Bimcell nasıl acaba kullanan varmı??

Annem kullanıyor gayet güzel 10 tl'ye 250 dakika zaten aweanın ürnü awea çeken heryerde bimcellde çekiyor.

Tek bir kez o hataya düştüm ,neyseki çabuk toparladım:)Turkcell'den asla vazgeçmem:)

vodafone kullanıyorum ehh işte diyebilirim en azından çekim gücü yerinde avea nında kampanyaları güzel oluyo ucuz yani ama çekmiyo bimcell çıkmış annem kullanıyo çok ucuz gerçekten bide pttcell çıkmış o nasıl bişeydir anlamadım

Arkadaşlar merhaba ... Turkcell de suan faturalı olarak kullanmıs oldugunuz ve memnun kaldıgınız bır paket var mı ?
Internet paketı konusma paketı vs bılgı verırsenız sevınırım...Taahhutum bıtmıs benım yenı bır paket almam gerekıyor ne onerırsınız ?

Aveaydim ama çekmiyodu Voda geçtim bende bakalım şimdilik memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…