Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
Tarifesi uygun diye geçmiştim ama bulunduğum yerden çekmiyor.Beni arayan ancak saat 4,30 tan sonra bulabilir.Gün boyu kapsama alanı dışındayım.

avea kullanıyorum memnunum işaretlemiştim ama artık avea kullanmıyorum
birdahada asla kullanmam
18 tl 150 dakika olan paket ücretimi 2 senedir hiç aşmamıştım
bu ay faturam 118,25 tl geldi
internet kullanmışım telefonumdan
telefonum internete kapalı olduğu halde nasıl kullanmışım aklım almıyor
üstelik 13 mb internet kullanmışım..1 mb ücreti 0,075 tl iken 13 le çarpınca 80 tl bulmuşlar, bunu faturama yansıtmışlar , ayrıca hangi numaralarla saat kaçta kaç saniye görüşme yaptığım ayrıntılı faturada yazarken o kullandığım 13 mb internet hakkında hiçbir bilgi yok
müşteri hizmetleriyle yaptığımız telefon görüşmelerinde de bizi tatmin edecek cevap alamadık
sadece kullanmışsınız diyorlar
ne indirdiğimizi veya nereye bağlandığımızı söylemiyorlar..ayrıca 13 mb internet ücretini nasıl 80 tl çıkardıklarınıda açıklayamadılar
koskoca bir gsm operatöründen insanların 3 kuruşuna göz dikmelerini beklemezdim
3-5 olsa belki göz ardı ederdik bu seferlik böyle olsun diye ama 100 tlyi hemde kullanmadığımız ,telefonumuz internete kapalı olduğu halde kabul edemiyoruz
bu bana ilk oldu ama eminim çok kişiye bu şekilde haksızlık yapılmıştır
yasal yollara başvurduk bakalım inşallah sonuç bizim lehimize olur

10 senedir vodafone kullaniyorum cok cok memnunum bir kere bile cekim sorunu olmadi

Turkcell kullanıyorum ama hiç memnun değilim.Doğru düzgün konuşma ya da mesajlaşma yapmama rağmen çok abartılı ödemeler yapıyorum.bu nedenle operatör değiştireceğim zaten hizmet kalitesi eskisi kadar iyi değil.Ayrıca kaç defa Turkcell bayilerine gitmeme rağmen elemanların yetersizliği nedeniyle sorunumu bayii bayii gezerek çözebildim

vodafone'a geçtim, memnun sayılırım.
tabi turkcell kadar iyi çekmiyor, ama en azından turkcell'e ödediğim paranın 4'te birini ödüyorum.
arada sırada çekmesi de olur :) değer yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…