Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
uzun yıllardır avea kullanıyorum ve memnunum hiç problem yaşamadım.. avea da çalışıyorum zaten eşimde tam tersi turkcellde çalışıyo ve memnun:)

Yaklaşık 10 yıl kadar avea kullandıktan sonra bu yıl vodafone oldum:21: Avea'dan da çok memnundum fakat en büyük sorunum her yerde çekmiyor olmasıydı hatta bazen evde bile ama vodafone da şimdi o sorunum kalmadı bakalım ne kadar idare edersen beni:9:

aılecek turkcell kullanıyoruz çekımınden memnunuz ama ayda 100 lıraya yakın odeme yapıyoruz yazık gunah bana kalsa hemen degıstırecem ama esım dur bakalım dıyo

eskiden trkcll kontörlü kullanıyordum ve hiç memnun değildim.
dünya kadar para ödememe rağmen hiç verim alamıyordum.
numaramı vodafone'a taşıyarak faturalı tarifeye geçtim ve uzun bir süredir çok memnunum.

valla ben hepsine taşıdım ama son olarak vodafone faturasızdayım..ve acaip memnunum..süper..!!!

birde freezone olunca:40:

vodafone'un hizmetleri konusunda dürüst olduğuna inanıyorum.
şu ana kadar kazıklandığımı hissettirmedi bana.
trkcll'de ise bunu her gün hissediyordum.
iki telefon hattım ve bir data hattımın hepsi vodafone bu nedenle.
alternatif arasam avea'yı da düşünebilirdim.

Avea kulanıyorum ama hiç memnun değilim. İzmir Göztepenin göbeğinde evde çekmiyor. 7-8 aydır devam ediyor bu problem hattımı değiştireceğim en kısa zamanda.

Avea kullanıyorum memnun değilim, çekmediği gibi de size paket dayatması sinir ediyor, paket almadığınız da 1 sn ile 59 sn için ödediğiniz tutar aynı oluyor, tabi bu diğerleri içinde geçerli malesef liraya geçtikten sonra böyle yaptılar:20:

Değiştirmeye kalkmıyorum daha önce turkcellde kullandım, bence hepsi aynı.. Avea'nın çekmeme problemi beni evimde de rahatsız ederse kaldırır atarım :32:

vodafone a taşıdım hattımı 6ay önce. bı sıkıntım yok memnunum;)

senelerce turkcell kullandım inanılmaz paralr ödedim,faturay takip etmediğinzde alakasız paketler ekliyorlar 1 sene boyunca (kaç sene önce) 20tl lik 1000 sms pakedi eklemişler haberim yok geri dönüşümünüde yapmadılar!!60liralık pakede aboneysem 120 lira fatura ödüodum bi türlü takip edemiyordum!uan vodafonedayım uzun süredir çok rahatım..isteğim dışında fatura gelmiyor!

Vodafone kullanıyorum, memnunum. Tarifeleri, mesaj paketleri, konuşma paketleri cazip geliyor bana.

avea kullanıyorum. genel olarak memnunum.

Back
X