Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
$turkcell.webp

Turkcelle bağlan hayataaaaaaaaaa

Hayata bağlan Turkcelleeeeeeeeee​

7 senedir avea kullanıyorum. Önceden sadece öğretmen hattıydı. Başka yerlerle konuşmak zor oluyordu. Ama uzun bir süredir kamu 300plus diye bir tarife kullanıyorum. Bütün kamulularla sınırsız, diğer avealılarla 3000 dakika, diğerleriyle de 300 dakika. Ve hepsi 29 TL:) Benim işimi gerçekten iyi görüyor. Arkadaşlarımı falan da rahat rahat arıyorum. Arada çekmediği olmuyor değil ama koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi diyen bir memleketteyiz:))) Memnunum da memnunum:)))

ben hepsini de kullandım..şu an aveada-fenerceldeyim..konuş konuşabildiğin kadar..ayda 9 tl ödüyorum..çok memnunum..

ben avea kamu hattı kullanıyorum ve çok memnunum aylık sabit 30 tl ödüyorum tüm kamululara sınırsız bedava avealılara 3000 dk heryöne 300 dk hediye geliyor çok memnunum bu yüzden

Yeni hat aldım her yöne 800 dk 25 tl Avea. Çok memnunum diğer operatörlerdeki fiyatları daha pahalı buldum.

Yaztatillerinde Türkiyede bulundugum dönemlerde Avea'yi kullaniyorum (cok memnun kaldim kullandigim dönemlerde). Yoksa sürekli olarak kullandigim bir türk hattim yok.

Kizlar valla turkcell cok pahali. Diger operatorlerin sinirsiz kampanyalari valan var ama ne biliyim turkcell en iyisi gibi.

Back
X