Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
vodafon kullanıyorum diğerlerinden daha karlı ama çekmiyor o yüzden değiştireceğim..türkceli hiç istemiyorum para dayanmıyor ona

2004 yılından beri Vodafone kullanıyorum, çok memnunum

dedim artık faturalı hat kullanıım örtmen olmusum dedim ööyyf keşke olmasaydım 250 dk 20 tl die aldım ve her ay 25.3 tl gelio aradım dedim neden böle dedi operator kız siz ilk defa faturalı kullanıosunuz bundan dolayı dewlet bir yıl boyunca 5 tl weergi alcak? tmm hadi bu dewletin yaptıı bişi ama nie beni bu hattı alırken uyarmıosun???? ayrıca cızırtı oluo arada ve bazende cekmio

Hiç değiştirmedimm hep Turkcell kullandım halen kullanıyorum çokta memnunumm

Turkcell. Memnunum ama 4 msjdan snra şu günlük smsi kaldırması hiç iyi olmadı ya

Bende ilk telefon aldigim zamandan beri turkcell kullaniyorum, bir ara ogrencilik zamanimda 2. hat almistim avea bedava mesaj icin ama turkcell i hic birakmadim ve en iyi ceken ve en kalitelisi bence turkcell ..

vodafone kullanıyordum değiştirdim turkcele geçtim birde avea hattım vardı ama kapattırıdım sadece turkcel kullanıyorum

Turkcell Kullanıyorum Çokta Memnunum
Ama Bide Vodafone Faturalı almak İstiyorum

Vodafone faturalı hat hakkında ne düşünüyosunuz kızlar

bende turkcell kullanıyodum gayet de memnundum ama aveaya geçtim hiç memnun değilim
geçen ay 81tl fatura geldi kollcenter

Turkcell fakat Avea da aklımı çelmiyor değil, avantajları çok var, geçiş yapmak istiyorum ama çekmez diyorlar kararsızım sizce ne yapayım? Turkcell kontur alayım bitiyor hemen Avea aynı fiyatta faturali hat daha avantajlı bedavalari fazla mesaj fslanda var her kampayaya özel bir paketleri var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…