Turkcell soyguncu arkadaşlar. Turkcelim kontürlüydü, bir arkadaşım hatlı daha karlı dedi. Gittim bir turkcell bayi ye memnun kalmadığım taktirde yine kontürlüye geçip geçemiyeceğimi sordum. İstediğim anda geçebileceğimi söylediler bende gönül rahatlğıyla geçtim.59 tl kampanyaya abone oldum 100 tl den aşağı fatura gelmedi ustelik yurt dışına çıkmam gerekti, hatta geçtiğim bayiye gittim bildirdim hattımı iptal ettirmek istedim, iptal etmediler. Hani sabit ücret 59 tl di, ben yine elime bile almadığım telefona 65 tl ödemeye devam ettim. Hatlı telefona geçerken sadece kimlik fotokopisiyle işimi anında hallettiler. Yurtdışından döndüğümdede aynı bayiye gittim iptal ettirmek istediğimi söylediğimde sistemler çalışmıyor iptal edemeyiz dediler. Ertesi gün yine gittim kayıt aldı benden ev telefonuda aldı,hattı hemen iptal edemiyceklerini söylediler, öyle bir yetkisi yokmuş. Daha ertesi gün evi aradılar, ben iptal ettirmek istediğimi söylüyorum o ısrarla iptal etmemeye çalışıyor. En son söylediğide şu '' iptal ettirirseniz faturaya iptal cezası eklenecek'' yani havadan ödettikleri para, para sayılmıyor.Nereye şikayet edebilirim bilmiyorum, ama şikayetciyim, turkcel e ödediğim paraları kesinlikle helal etmiyorum,inşallah kursaklarında kalır, yiyemezler. Böyle kar ettiğinizi düşüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Her şey para değil birazda insanlığa ve maneviyata davet ediyorum TURKCELL.Bir daha asla turkcell kullanmayı düşünmüyorum. Şimdi vodafon a geçtim, çokta memnunum arkadaşlar, tavsiye ederim sizde deneyin çok memnun kalacaksınız. İstediğim yönü arayıp saatlerce konuşuyorum.