Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
avea
hayatımda bu kadar kalitesiz bir müşteri hizmeti görmedim
bir an önce kurtulmaya çalışıyorum

Daha önce turkcell kullanıyordum, gelen faturalardan şikayetci olduğum için vodafona geçtim. Çooook memnunum :16:

Son düzenleme:
Turkcell soyguncu arkadaşlar. Turkcelim kontürlüydü, bir arkadaşım hatlı daha karlı dedi. Gittim bir turkcell bayi ye memnun kalmadığım taktirde yine kontürlüye geçip geçemiyeceğimi sordum. İstediğim anda geçebileceğimi söylediler bende gönül rahatlğıyla geçtim.59 tl kampanyaya abone oldum 100 tl den aşağı fatura gelmedi ustelik yurt dışına çıkmam gerekti, hatta geçtiğim bayiye gittim bildirdim hattımı iptal ettirmek istedim, iptal etmediler. Hani sabit ücret 59 tl di, ben yine elime bile almadığım telefona 65 tl ödemeye devam ettim. Hatlı telefona geçerken sadece kimlik fotokopisiyle işimi anında hallettiler. Yurtdışından döndüğümdede aynı bayiye gittim iptal ettirmek istediğimi söylediğimde sistemler çalışmıyor iptal edemeyiz dediler. Ertesi gün yine gittim kayıt aldı benden ev telefonuda aldı,hattı hemen iptal edemiyceklerini söylediler, öyle bir yetkisi yokmuş. Daha ertesi gün evi aradılar, ben iptal ettirmek istediğimi söylüyorum o ısrarla iptal etmemeye çalışıyor. En son söylediğide şu '' iptal ettirirseniz faturaya iptal cezası eklenecek'' yani havadan ödettikleri para, para sayılmıyor.Nereye şikayet edebilirim bilmiyorum, ama şikayetciyim, turkcel e ödediğim paraları kesinlikle helal etmiyorum,inşallah kursaklarında kalır, yiyemezler. Böyle kar ettiğinizi düşüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Her şey para değil birazda insanlığa ve maneviyata davet ediyorum TURKCELL.Bir daha asla turkcell kullanmayı düşünmüyorum. Şimdi vodafon a geçtim, çokta memnunum arkadaşlar, tavsiye ederim sizde deneyin çok memnun kalacaksınız. İstediğim yönü arayıp saatlerce konuşuyorum.

Son düzenleme:
2004 ten beri avea kullanıyorum memnunum çevremdeki insanların büyük çoğunluğu avea kullanıyor.

turkcell ve arada bozuşsak da severim kendisini gönlümü alır:P

avea / memnun değilim.
öğrenciyim, sadece ucuz olduğu için kullanıyorum.
hiçbir yerde çekmiyor...
seneye okulum bitiyor, işe başlayınca ilk iş operatörümü değiştirmek olacak...

telsim den memnunum bedava dakikaları var her açıdan uygun avantajlı hangi operatör olursa olsun telsimden şaşmamak gerek:72:

ben avea kullanıyodum yurt dısı ile cok gorusme yaptıgım için faturam aylık hiç 150 altına düşmüyordu, bende sinirlendim vodafone gectim..zaten yabancı bir operator oldugu için cogu ülkeyle anlasmalı kampanyaları var ve memunumda

Vodafone kullanıyorum. Çok memnunum. Bir süre hattımı başka bir operatöre taşıdım ama sonra geri döndüm. Özellikleri çok aranıyor.

Şu vodafondan yani yabancılardan allah razı olsun çok memnunum geçtim geçeli tel. Konuşuyorum ve internete bağlanıyorum acaip hızlı şu turkcell ve sonra avea yıllarca bizi kazıklamışlar en kötü günlerimde vodafon ile teselli bulmuşumdur bu diğer iki marka gözüm tutmada!

Back
X