Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

cnm işte izmitte oldugun için cok daha pahalıya almıssın mesela ben tekinacardan alıyorum senin aldıgın pudraya orda inan en az 30ytl daha az odersin istanbul cok yakın aslında istanbuldan alabilirsin o tur seylerini fisfisfisbir de mac studio fix yaglı ciltlerde sivilce cıkarıyor benim cildim de allerji yaptı cildim yaglı oldugu için kullanmayı kestim cunku compact bi ürün fondoten pudra karışımı gibi birşey karma ve kuruya donuk normal ciltliler için uygun ve de mukemmel bi pudradır shiseido da güzeldir ama mac kadar kapatıcı degil azcık sürsen dahi cildin bebek gibi olur mac de fiyatı da 57 ytl canım

cnm dior pudranın ismini bana tam yazabilir misin compact pudra mı senin aldıgın:sm_confused::1rolleyes:

cnm dior pudranın ismini bana tam yazabilir misin compact pudra mı senin aldıgın:sm_confused::1rolleyes:

diorskin forever compact yazıyor ve üzerinde daha sonra kocaman dior yazıyor canım .. ya bak şimdi daha çok üzüldüm ve sinir oldum gerçekten ya..hem kazıklandım hemde memnun kalmadım..shiseidoyu sordum bunu aldıktan sonra oda aynı fiyattı..98 ytl dedi.aslında dior çok çok da kötü durmuyor fakat istediğim türden değil sanırım..ben biraz ışıltı versin kuru göstermesin istiyordum..bu sanki pek canlı göstermiyor cildi..bu aradığım özellik gemelde fontotenlerde var fakat fontotende kullanmak istemiyorum..neyse aldım artık napalım..bu da deneyim oldu benim için..1-2 ay sonra shisedio almayı düşünüyorum..bunun bitmesini bekleyemem ben sanırım..umarım onu da boşuna almış olmam ..

ya arkadaşlar cildimi kapatmam gereken hiçbişey yok çok şükür ama ben türbanlıyım oyüzdende yazın bronzlaşınca teni bi ton açmak gerekiyo yoksa türban koyu tende pek hoş durmuyo:çok üzgünüm: bana tavsiye edceniz hafif ürünler varmı cildimide bozmak istemiyorumdasengözlerimebaksanab

arkadaslar ya neden herkes fondoten pudra kullanmıyorum cildinde kapatıcak bişey yok diyor fondoten ve pudra illa ki cildinde problemi olanlar için degildir makyajın tamamlayıcısıdır bence,benim cildimde de allaha sukur hiç bi problem yok ama ben cok ince bir fondoten ya da renkli nemlendirici kullanıyorum cildime renk vermesi için ayrıca makyaj cok daha hoş gözüküyor bence, herneyse kıvılcımcım ah ah cok pahalı yaa resmen uzerine dunya kadar para koyuyorlar ben shiseido pudramı 68ytl ye almıştım, yaa insanları nasıl kazıklıyorlar böyle:1no2:istanbuldan aldırabilecegin arkadasın akraban fln yok mu cnm cok daha karlı cıkarsın..a.scnm shiseido yalnız basına kullanıldıgında cok kapatıcı degildir ama dediğin gibi cildi kuru gostermez bu da compact olmasından kaynaklanıyor...ama mac cok daha fazla ince yapıda ve kapatıcıdır cildi o kdr güzel ve pürüzsüz gösteriyor ki anlatamam kapatıcılık konusunda shiseidoya 10basar ama işte ben kullanamıyorum yaglı cilde pek iyi gelmiyor ama sana uyar sanırım

bu arada arkadasım ince yapılı fondoten istiyorsun ama cilt tipin nedir bilmiyorum onu da soylersen yardımcı olabilirim

sağol canım ...aynen benimde cildimde çok fazla sorum yok ama hatta sivilcem hiç yok çenemdeki bir kaç tane dışında ama yine de pudra filan sürmeyi seviyorum..daha bakımlı ve daha pürüzsüz gösteriyor cildi ve daha canlı tabi.canım içim acıdı resmen sen fiyatları söyleyince..birdaha izmitten hiç bşy almam..aslında ben ı.d bare mineral çok istiyordum ama izmitte bulamadım..dün internetten araştırdım ve gebzede bir eczanede satılıyormuş..hemen aradım eczaneyi ve gerçekten de satıyorlarmış hala...gebze bize çok yakın keşke daha önce bilseydim gidip onu alırdım..ama şimdi buna bukadar para verince içimden gelmiyor almak..ama memnunda değilsem almaktan başka çarem yok..ı.d ye satıcı bayan 78 ytl dedi..bütün maaşım bu gidişle puıdralara yatımış olucam :)..ama ı.d yi de çok merak ediyorum barbizeynep cnım sen kesin biliyorsundur bunu kullandın mı alsam mı sence..cildi çok canlı gösteriyormuş ve hiç bir zararı yokmuş..izmitte çok aradım ama bulamadım..sonunda buldum ama 98 ytl yi baydıktan sonra ama ben biliyorum kendimi ya dayanamam alırım bunu..of biri beni tutsun ya..ah barbicim daha lens alcaz :)

kıvılcımcım id bare minerals cok cok güzel ben almadım ama bir arkadasım kullanıyor onda denemiştim bi kez ve ciltte hiç makyaj yok gibi kendi tenin gibi görünüyor bir de üstüne süper kapatıyor pürüzsüz ipek gibi oluyor ten bende kısa zamanda alıcam, cnm yalnız sunu söyliyim bu fondoten olarak geciyor, id bare minerals ama toz fondoten, bunun ozel fırcası var o olmadan sürülmüyor o fırcaya da ayrı fiyat oduyorsun ama kesinlikle deger cnm id bare mineralsı kullanan arkadasım artık normal fondoten ve pudraları bir kenara attı:1rolleyes:

benimde çok bi sorunum yok ama bende pudradan vazgeçmeyenlerdenim çünkü kendimi ölü gibi hissediyorum pudrasız cildimi canlandırıyo ve renk veriyo çok seviyorum :sm_cool: fondoten birkere kullanma gafında bulundum maybelline in köpük fondeteniydi ertesi gün cildime inanamadım sivilce çıkardı ve sürdügüm gün paspas parladım ayrıca suratımdan heryere bulaştı :1shok: tek kelimeyle iğrençti birdaha fondoten mi asla dedim yani yasakkelime şimdi shisedo nun pureness serisinin pudrasını kullanıyorum çok memnunum arkadaşlar evet mac kadar falan kapatıcı değil ama ondan daha hafif bir yapısı var ve yıkadıktan sonra bile yüzünüze verdigi yumaşaklık geçmiyo ben çok memnunum yüzünüzde kapatılacak çok ağır kusurlarınız yoksa sadece bunu kullanabilirsiniz benim en memnun kaldıgım pudra oldu :asigim:

evet canım biliorum toz halinde ve bugün aradığım eczaneden bi bayanla konuştum .fırçası 53 ytl ve ı.d pudrası da 78 ytl dedi...eğer bu dioru almasaydım hemen yarın gidip alırdım ı.d yi fırçasıyla birlikte...çünkü ben bunu nezamandır arıyordum .izmitteki tüm eczanelere sormuştum..keşke daha önce öğrenebilseydim burada sattıklarını.ya dikkatimi çektide kimse dior kullanıyorum diye yazmamış neyse bu da bana ders olsun bir daha satış temsilcilewrine inanmıcam..biraz dior la idare edeyim yakında gidip ı.d yi alırım..çünkü başka sitelerde de okudum yorumlar gerçekten harika..ve cildede hiç bir zararı yokmuş..bunu bulmuşken kesin almam lazım ...yoksa içim rahat etmez :) sağol canım bilgilerin için :)

evet çok güzel ama fırcasıyla beraber o kadar pahalıya geliyorkii..yağlı ciltler veil le beraber kullanıldıgında süper oluyormuş sıfır parlama.. ama oda 78 lira.. keşke biraz daha uygun olsaydı. henüz alamadım para denkleştirebilirsem alıcam. kadın olmak ne zoryaa:senağlamasenağlama ..

evet çok güzel ama fırcasıyla beraber o kadar pahalıya geliyorkii.. keşke biraz daha uygun olsaydı. henüz alamadım para denkleştirebilirsem alıcam. kadın olmak ne zoryaa:senağlamasenağlama ..

ay canım benim ya :1hug: haklısın valla derdimiz hiç bitmiyor...ama verilen paraya deyiyormuş gerçekten..ve fırçasınıda bir defa alıyorsun..aldığın pudrada 1 sene filan yetiyormuş..çünkü çok az kullanman yeterli oluyormuş..senede 1 defa 78 ytl veririz artık napalım..evet pahalı ama gerçekten aradığım pudraysa eğer hiç acımam..alıpta memnun kalmazsan ozaman üzülürüm tabi..tıpkı dior da hayal kırıklığına uğradığım gibi..senağlama

aslında diorun bende bircok seyi var ben cok cok memnunum am canım dedigim gibi compact pudrasını daha once hiç kullanmadım neden oyle oldu ki yaa:1no2:altına nemlendirici fln sürüyorsun dimi kıvılcımcım sen en iyisi şöyle yap cnm ince bir fondotenin üzerini fırcayla bu pudrayla geç eminim iyi sonuc alıcagından pudran boşa gitmesin cnm:içelim:

canım diorun fondoteni değil ama pudrası var bende
kullandın mı diye sorucak olursan hayır :roflol:
neredeyse 1 yıl oldu hala kullanmak nasip olmadı :icecream:
i.d. bare minerals'a gelince...
ona sahip olmayı çok istiyorum fakat öyle astronomik rakamlar veremem
amerikadaki bi dostuma sipariş vermiştim
cunku burda 78 ytl olan ürün orda 22-24dolar :mymeka:
fakat fondotenle farı ayirt edebilecek kadar kozmetik bilgisine sahip olmadigindan hüsranla sonuçlandı :roflol:
oturdum ona farı ruju fondoteni pudrayı allığı tanıttım
inşallah mart ayında tekrar gelince bu defa doğru şeyleri alacak :roflol:

benim cilt lekelerim var ve fondöten cildim kuru olduğundan daha da kurutuo önce nemlendirici sonra kapatıcı sonra fondöten sonra pudra sürüorm sırf leke var die sizce ne alıım da kalıp gibi durmasın bi de lekeleri bile kapatsın zor durumdayım ii bi göz kapatıcısı yazarsanız da sevinirim sevgilerimleŞeniz

canım ben max factor kullanıyorum ve çok memnunum benimde cildim biraz sorunlu aynı markanın stik ini de kullanıyorum harika oluyor.sonucu görüceksin.başka bi marka daha varki o biraz pahalı ama alabilirsen helena rubinshtan

barbizeynep galiba sen hem guerlain hem de clarins i kullanmıştın.hangisini önerirsin karma cilt için?

cnm ikisi de cok güzel ama clarins daha kapatıcı ve daha mat bi görüntü veriyor guerlain daha dogal ama ufak tefek kusurları kapatabiliyor ben ikisinden de memnunum ama clarins daha yogun dedigim gibi fondoten dogal görünsün belli olmasın diyorsan guerlaina.s

canım galiba alışmaya başladım ben bu pudraya...sanırım bir pudradan ben çok fazla şey beklediğim için ve ilk başta hep olumsuz yaklaştığım için sevememiştim ben bu dioru..ama bugün sürdüm ve hoşuma gitti nedense..ilk başlarda kaşıntı yapıyordu cildime ve cildimi pul pul yapıyordu bazı bölgeleri fakat artık yapmıyor..ilk sürdüğüm andaki duruşu beğenmiyorum açıkcası ama aradan zaman geçtikten sonra pudra cildime iyice oturuor ve hatta sanki nemlendiriyor..yani diğer pudralar gibi kuru göstermediğini farkettim..bunu satıcı kızda söylemişti nemlendirdiğini ama ben ilk sürdüğümde bunu görememiştim..fakat aradan zaman geçip pudra yüzüme oturduktan sonra gerçekten nemlendiriyor...yani dediğim gibi biraz svmeye başladım :asigim: ama aklım hala ı.d bare minerallerde...en fazla 2 ay sonra alıcam sanırım ben onları..çünkü gerçekten çok merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…