barbizeynep canım ya ben bu diordan hiç memnun kalmadım birkere iç kapatıcı özelliği yok pul pul yapıyo cildimi sanki..okadar da para verdim ya moralim çok bozuldu..şimdi tekrar mı alıcam?98 Ytl verdim diora taksitle aldım ama yine de çok tani küçücük bşy zaten..o satıcı kız yüzünden aldım keşke almasaydım..ay napcam canım ben bu pudrayı ya
cnm dior pudranın ismini bana tam yazabilir misin compact pudra mı senin aldıgın:sm_confused::1rolleyes:
kıvılcımcım id bare minerals cok cok güzel ben almadım ama bir arkadasım kullanıyor onda denemiştim bi kez ve ciltte hiç makyaj yok gibi kendi tenin gibi görünüyor bir de üstüne süper kapatıyor pürüzsüz ipek gibi oluyor ten bende kısa zamanda alıcam, cnm yalnız sunu söyliyim bu fondoten olarak geciyor, id bare minerals ama toz fondoten, bunun ozel fırcası var o olmadan sürülmüyor o fırcaya da ayrı fiyat oduyorsun ama kesinlikle deger cnm id bare mineralsı kullanan arkadasım artık normal fondoten ve pudraları bir kenara attı:1rolleyes:
evet çok güzel ama fırcasıyla beraber o kadar pahalıya geliyorkii.. keşke biraz daha uygun olsaydı. henüz alamadım para denkleştirebilirsem alıcam. kadın olmak ne zoryaa:senağlamasenağlama ..
ben daha dün flormar ın fondötenini aldım test ettim de aldım ama henüz kullanmadım bakalım nasıl olcak
evet canım biliorum toz halinde ve bugün aradığım eczaneden bi bayanla konuştum .fırçası 53 ytl ve ı.d pudrası da 78 ytl dedi...eğer bu dioru almasaydım hemen yarın gidip alırdım ı.d yi fırçasıyla birlikte...çünkü ben bunu nezamandır arıyordum .izmitteki tüm eczanelere sormuştum..keşke daha önce öğrenebilseydim burada sattıklarını.ya dikkatimi çektide kimse dior kullanıyorum diye yazmamışneyse bu da bana ders olsun bir daha satış temsilcilewrine inanmıcam..biraz dior la idare edeyim yakında gidip ı.d yi alırım..çünkü başka sitelerde de okudum yorumlar gerçekten harika..ve cildede hiç bir zararı yokmuş..bunu bulmuşken kesin almam lazım ...yoksa içim rahat etmez :) sağol canım bilgilerin için :)
benim cilt lekelerim var ve fondöten cildim kuru olduğundan daha da kurutuo önce nemlendirici sonra kapatıcı sonra fondöten sonra pudra sürüorm sırf leke var diesizce ne alıım da kalıp gibi durmasın bi de lekeleri bile kapatsın zor durumdayım ii bi göz kapatıcısı yazarsanız da sevinirim sevgilerimleŞeniz
barbizeynep galiba sen hem guerlain hem de clarins i kullanmıştın.hangisini önerirsin karma cilt için?
canım galiba alışmaya başladım ben bu pudraya...sanırım bir pudradan ben çok fazla şey beklediğim için ve ilk başta hep olumsuz yaklaştığım için sevememiştim ben bu dioru..ama bugün sürdüm ve hoşuma gitti nedense..ilk başlarda kaşıntı yapıyordu cildime ve cildimi pul pul yapıyordu bazı bölgeleri fakat artık yapmıyor..ilk sürdüğüm andaki duruşu beğenmiyorum açıkcası ama aradan zaman geçtikten sonra pudra cildime iyice oturuor ve hatta sanki nemlendiriyor..yani diğer pudralar gibi kuru göstermediğini farkettim..bunu satıcı kızda söylemişti nemlendirdiğini ama ben ilk sürdüğümde bunu görememiştim..fakat aradan zaman geçip pudra yüzüme oturduktan sonra gerçekten nemlendiriyor...yani dediğim gibi biraz svmeye başladım :asigim: ama aklım hala ı.d bare minerallerde...en fazla 2 ay sonra alıcam sanırım ben onları..çünkü gerçekten çok merak ediyorum..aslında diorun bende bircok seyi var ben cok cok memnunum am canım dedigim gibi compact pudrasını daha once hiç kullanmadım neden oyle oldu ki yaa:1no2:altına nemlendirici fln sürüyorsun dimi kıvılcımcım sen en iyisi şöyle yap cnm ince bir fondotenin üzerini fırcayla bu pudrayla geç eminim iyi sonuc alıcagından pudran boşa gitmesin cnm:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?