canım çok uğraştım o testerların siparişini vremek için sitesinden ama bir türlü yapamadım..olmadı...evet everyday ı.d den çok daha güzelmiş aslında ve çok da ucuzmuş fakat maalesef sadece yurtdışında satılıyor..birde kredi kartınla yurtdışından sipariş vermeye cesaret edemiyorum açıkcası..canım sen verdinmi daha önce everyday siparişi?satıcılar kesinlikle yanlış yönlendiriyorlar.onların tavsiyesiyle aldığım hiçbirşeyden memnun kalıp 2.sini almadım henüz.bir de öyle herşeyi bilen tavırları var ki.hipnotize edilmiş gibi dediklerini alıyorum :) sonra ya cildime uymayan ya da yanlış renk ürünler evde bi köşede duruyo.ama ben de akıllandım artık.araştırıp kesin kararımı verip gidicem almaya :)
bu arada canım sana da bir önerim var.everyday minerals alıp deneyebilirsin id almadan önce.hem çok daha ucuz,hem de denemen için tester alabilirsin.bir de kullanabilecekmisin onu görürsün.ama herkes o kadar memnun ki mineral ürünlerden bi kullanamayan benim galiba benneyaptımki
evet everyday dah güzelmiş ama türkiyede yok maalesefyasakkelimebu arada vichy güzel degil bence almayın
canım geçen denedim o ışıltılı simleri..çok hoş duruyor gerçekten.yüz için olanları denedim..ama 80 ytl di..ve çok da küçük bşy di o yüzden almadım..yanlız bana birde biraz abartı geldi günlük kullanım için ..sence günlük kullanılbilirler mi yoksa daha çok özel günler için mi...kıvılcımcım cok sevindim dediğim gibi dior iyi bi markadır ozellikle rujları ve glossları süper parlaktır pırıltı sim ışıltı sevenlerin bir numarasıdırsengözlerimebaksanab:dance:
ben kullanıorum dermablend. kapatıcılıgı iyide çok kalıp gibi duruyor bence. ben begenmedim. zaten cildim çok problemli degil. cildi çok sorunlu olanlar düşünebir ama baya iyi kapatıyor.kızlar vichynin fondotenlerinden kullanan var mı?
canım geçen denedim o ışıltılı simleri..çok hoş duruyor gerçekten.yüz için olanları denedim..ama 80 ytl di..ve çok da küçük bşy di o yüzden almadım..yanlız bana birde biraz abartı geldi günlük kullanım için ..sence günlük kullanılbilirler mi yoksa daha çok özel günler için mi...
canım saol cvp verdiğin a.s.cnm benim şimdiye kdr kullandıgım fondotenlerin içinde en kapatıcı olan estee lauder double wear ama biraz yogun oldugu için benim cildimde de problemim yok o yuzden kullanmayı bıraktım ama sen cok kapatıcı bir şey dersen sana onerim estee lauder double wear oncelikli...ikincisi clarins truly mat gercekten cok cok memnun kaldıgım fondotenlerden bir digeridir ki cildi pürüzsüz bebek cildi gibi gosteriyor ayrıca oil-free ozelligi sayesinde yaglandırmıyor bu ikisinden biri mutlaka senin içina.sdiorun fondotenleri cok kapatıcı degil cnm o yuzden onermiyorum, shiseidonun da pureness pudrası harikadır ayrıca sivilceleri tedavi edici ozelligi de var ben genelde yazın sadece bu pudramı kullanıyorum yaglandırmıyor ve de orta kapatıcılıga sahip:sm_cool:
canım benim cildim aşırı yağlı deyil sivilce problemlerim var ama. clarıns truly matte düşünüyorum.shiseidonun kapatıcılığı nasıl.yüzümde kalıp gibi dursun istemiyorum ama kapatıcılığıda olsun istiyorum.malum lekelerim ve izlerim var sivilcelerden dolayı.shiseido için sivilce yapıyor diyodu bi sitedeki kız.sence hangisini almalıyım sen ikisinide kulanmışın.cnm benim şimdiye kdr kullandıgım fondotenlerin içinde en kapatıcı olan estee lauder double wear ama biraz yogun oldugu için benim cildimde de problemim yok o yuzden kullanmayı bıraktım ama sen cok kapatıcı bir şey dersen sana onerim estee lauder double wear oncelikli...ikincisi clarins truly mat gercekten cok cok memnun kaldıgım fondotenlerden bir digeridir ki cildi pürüzsüz bebek cildi gibi gosteriyor ayrıca oil-free ozelligi sayesinde yaglandırmıyor bu ikisinden biri mutlaka senin içina.sdiorun fondotenleri cok kapatıcı degil cnm o yuzden onermiyorum, shiseidonun da pureness pudrası harikadır ayrıca sivilceleri tedavi edici ozelligi de var ben genelde yazın sadece bu pudramı kullanıyorum yaglandırmıyor ve de orta kapatıcılıga sahip:sm_cool:
ay bak şimdi canım çekti ya böyle işış ışıl ne güzel olur valla..haklısın canım ya yazın harika durur..işte dediğim gibi 80 ytl dedi..küçük bir kavanoz gibi bşyin içindeydi ve ucundada sünger gibi yumuşak bşy vardı onunla yüze sürülüyordu..satıcı kız tam elmacık kemiklerimin üzerine filan sürdü çok hoş durdu..hele güneşte nasıl parlayacağını tahmin edebiliyorum..ay alsam mı ne fisfisfis ama artık kazıklanmaktan bıktım..istanbula gitsem vallahi herşeyi depolucam...canım daha uygunu varmı bu ışıltıların başka markalarda yüz için olanları ama..bayılıyorum parlama ya ya şöyle ışıl ışıl assolistler gibi :dance: parlak farlarım var yeşil tonlarında simli onlarda çok hoş duruyor..ama ben yüzümün parlak gözükmesini istiyorum..ama daha uygun fiyata olsa işte alıcam ama..benneyaptımkicnm o kavanozda olanı diyorsan bende onun pembe rengi var, gloss o cnm dudak için ama yüz için de kullanılıyor harika bi parlaklık yaf hele yazın bronz tende mukemmel otesi duruyor ben 62ytl ye aldım sanırım tekinacardan alalı oluyo 2,3ay:) sen bence izmitten hiçbir şey alma cok fazla fiyat farkı var ya...bir de dior addict glosslar var cnm onlar dudakta cok hoş gözüküyor onları ben gündelik kullanıyorum pırıltıları daha dozunda, diger kavanozda olanı da arada bir sürüyorum valla ben gündüz kullanıyorum cnm simli simli şıkır şıkır cok güsel oluyo a.sa.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?