Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

canım çok uğraştım o testerların siparişini vremek için sitesinden ama bir türlü yapamadım..olmadı...evet everyday ı.d den çok daha güzelmiş aslında ve çok da ucuzmuş fakat maalesef sadece yurtdışında satılıyor..birde kredi kartınla yurtdışından sipariş vermeye cesaret edemiyorum açıkcası..canım sen verdinmi daha önce everyday siparişi?

kıvılcımcım cok sevindim dediğim gibi dior iyi bi markadır ozellikle rujları ve glossları süper parlaktır pırıltı sim ışıltı sevenlerin bir numarasıdırsengözlerimebaksanab:dance:

kıvılcımcım cok sevindim dediğim gibi dior iyi bi markadır ozellikle rujları ve glossları süper parlaktır pırıltı sim ışıltı sevenlerin bir numarasıdırsengözlerimebaksanab:dance:
canım geçen denedim o ışıltılı simleri..çok hoş duruyor gerçekten.yüz için olanları denedim..ama 80 ytl di..ve çok da küçük bşy di o yüzden almadım..yanlız bana birde biraz abartı geldi günlük kullanım için ..sence günlük kullanılbilirler mi yoksa daha çok özel günler için mi...

maybelline.in kopuk fondotenini aldım en son cok guzel hafif ve kalıp gibi değil

ole ureklı kullandıgım bısey yok ama maybelline opuk olan ck guzel tavsıye ederım kapatıyo hemde

cnm o kavanozda olanı diyorsan bende onun pembe rengi var, gloss o cnm dudak için ama yüz için de kullanılıyor harika bi parlaklık yaf hele yazın bronz tende mukemmel otesi duruyor ben 62ytl ye aldım sanırım tekinacardan alalı oluyo 2,3ay:) sen bence izmitten hiçbir şey alma cok fazla fiyat farkı var ya...bir de dior addict glosslar var cnm onlar dudakta cok hoş gözüküyor onları ben gündelik kullanıyorum pırıltıları daha dozunda, diger kavanozda olanı da arada bir sürüyorum valla ben gündüz kullanıyorum cnm simli simli şıkır şıkır cok güsel oluyo a.sa.sa.s

canım saol cvp verdiğin a.s.

kızlar ben artistrynin tam yağ kontrollü fodotenini kullanıyorum çok doğal bir görünüm sağlıyor.ayrıca sivilce falanda oluşturmuyor.artistry dünya ilk dört markası içinde fiyatınıda estee ile kyaslayınca çok uygun.

canım benim cildim aşırı yağlı deyil sivilce problemlerim var ama. clarıns truly matte düşünüyorum.shiseidonun kapatıcılığı nasıl.yüzümde kalıp gibi dursun istemiyorum ama kapatıcılığıda olsun istiyorum.malum lekelerim ve izlerim var sivilcelerden dolayı.shiseido için sivilce yapıyor diyodu bi sitedeki kız.sence hangisini almalıyım sen ikisinide kulanmışın.
clarıns kalıp gibi durmaz dimi(ne çok yazdım bee)şimdiden tşk edrima.s.

Fondöten konusunda Loreal´i tek gecerim..
Her tene uygun olani var..
Müthis güzel kapatiyor..a.s

ay bak şimdi canım çekti ya böyle işış ışıl ne güzel olur valla..haklısın canım ya yazın harika durur..işte dediğim gibi 80 ytl dedi..küçük bir kavanoz gibi bşyin içindeydi ve ucundada sünger gibi yumuşak bşy vardı onunla yüze sürülüyordu..satıcı kız tam elmacık kemiklerimin üzerine filan sürdü çok hoş durdu..hele güneşte nasıl parlayacağını tahmin edebiliyorum..ay alsam mı ne fisfisfis ama artık kazıklanmaktan bıktım..istanbula gitsem vallahi herşeyi depolucam...canım daha uygunu varmı bu ışıltıların başka markalarda yüz için olanları ama..bayılıyorum parlama ya ya şöyle ışıl ışıl assolistler gibi :dance: parlak farlarım var yeşil tonlarında simli onlarda çok hoş duruyor..ama ben yüzümün parlak gözükmesini istiyorum..ama daha uygun fiyata olsa işte alıcam ama..benneyaptımki

clarins truly matte kullanan varmı aranızda? sadece fondotenmı bu arkadaslar yoksa pudra fondoten karışımı bişeyni? ve kullandıysanız memnun kaldınızmı?

en son clinique skin smoother aldım karma ciltler için ,güzel kapatıyor,angel clarinsin fondotenini denedim alcaktım ama istediğim renk kalmamıştı,yağlı ciltler içinmiş yapısı fonfoten gibi ama çok övüyorlar alcam mutlaka,

clarınste kullandım...lancomede.. ama max faktorun color adateyı tek gecerım..

bende bourjoıs matt lovely serısının 22 numarasını kullanıyorum gercekten cok basarılı cıldım karma oldugu için parlamayı engellıyor.bıraz gramı az ama yoğun oldugu için çok az kullanıyorumm tavsiye ederim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…