Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

clarins truly mat kullananlar fiyatını yazabilir mi acaba?? herkes çok beğendiğini söylüyor ben de denemeyi düşünüyorum

fondoten kullanmıyorum ama hertürlü makyaj malzemem var düğünlerde filan kullanıyorum fondotenim loreal true match yüzümde fondoten olduğunu bile hissetmiyorum bunu sürünce krem gibi:teytey:

ben guerlain silkt smooth kullanıyorum cok memnunum guerlainin fondotenleri,pudraları,kalemleri,rujları herşeyi bir harika tavsiye ederima.s

ben Clinique in Skin Smoother diye bi fondöteni var onu kullanıyorum. cok da güzel kapatıyor. siyah noktalar cıkınca yüzde mink mink boşluklar kalır ya yüzümde onun gibi neden oldugunu hatırlamadıgım bi çok delik gibi boşluklar var. özellikle öle sorunu olanlar için öneriyorum, bu tip ciltler için olan bi fondoten ve iyi kapatıyor. kalıp gibi de durmuyor dogal duruyor :)

vichy,miyoksa loreal mi,hangisini tavsiye edersiniz.beyaz tenliiym cilde kuru,bu 2 fondetenden hangisi sizce,daha önce avon kullandım ama cildime ii gelmedi banada yardımcı olursanız sevinirim

cildin kuruysa vichy tavsiye etmem gnlde yaglı ciltler için, vichy ben kullanmıştım ayrıca loreal true match bilmiyorum kuruma yapar mı cidinde lorealın en iyi fondoteni true matchdır, cildin kuruysa farklı bir markaya yonelmelisin bence

arkadaşlar ben fondaten kullanamıyorum. yani cildim havasız kalıyo sanki. hangi marka olursa olsun acaba toz pudra mı kullansam zaten sorunlu bir cildim yok ama ton farklılıklarını kapatmak için kullanmak istiyorum

arkadaşlar ben fondaten kullanamıyorum. yani cildim havasız kalıyo sanki. hangi marka olursa olsun acaba toz pudra mı kullansam zaten sorunlu bir cildim yok ama ton farklılıklarını kapatmak için kullanmak istiyorum

renkli nemlendirici kullanabilirsin clinique ve dermologica cok iyidir bu konuda:)bir de sana pudra onerim olucak shiseidonun tum pudraları cok cok basarılıdır şiddetle tavsiye ediyorummmm

ben nıvea dan ideal fınısh aldım yeni çıkmış yağlı ciltler için aslında ilk defa fondaten kullanıyorum hergün makyaj yapmadığım için bi sakınca görmedim kullananlar varmı bu ürünü

renkli nemlendirici kullanabilirsin.ama nuxe marka alma.ben aldım öyle bir köşede duruyor.

renkli nemlendirici kullanabilirsin clinique ve dermologica cok iyidir bu konuda:)bir de sana pudra onerim olucak shiseidonun tum pudraları cok cok basarılıdır şiddetle tavsiye ediyorummmm

teşekkürler arkadaşlar ama renkli nemlendiriciyiilk kez duyuyorum.:uhm: araştırıcam tekrar teşekkürler

merhaba ben orfelame kullanırım binde bir arada yaşlanmaya karşı kuruyucu güzel yani topak olmuyor kapatıyor yara çıktığında ben yara çıktığında kullanıyorum normalde kullanmam

a.sa.sarkadaşlar avonun anew fondoteni çok güzel cilt ışıl ışıl parlıyo .bu ay indirimde sipariş verdim bekliyorum .

avaonu hiç tavsiye etmiyorum rujunu kalimini alıyorumda fondeteni asla yüzün daha kötü oluyo loreal çok güzel ve verita kullandım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…