Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lancome....kullandıklarım içinde en iyisi
kızlar dior un pudrasını aldım dün..satıcı kız çok önerdi..aslında shiseido alıcaktım ama yoktu...çok güzel yapıyor ve diğer pudralar gibi kurutmuyor ve kuru göstermiyor cildi ve bir fontoten gibi kapatıyor..fakat çok pahalı içim gitti valla..ben daha önce duymamıştım bu markayı aranızda kullanan varmı yan etkileri filan yoktur umarım ya çok üzülürüm sivilce filan yaparsa..parama mı yanayım ozaman yoksa yüzümemi![]()
dioru daha once duymamışmıydın :bbo::bbo:cnm dior cok cok iyi bi markadır ben senelerdir kullanıyorum rimeli,farları,glossları,rujları şahanedir bende rimeli,5li far paleti,2tane glossu,2tane ruju bir de fondoteni var hepsi mükemmel makyajda vazgecemedigim markalardan biri dior diğerleri de chanel,guerlain ve yslyerimseniben
yağlı değil canım cildim .. çok sağol canımcım içim rahatladı artık güvenle sürücem pudramı :))
rica ederim cnm bu arada aklında bulunsun mac studio fix de şahane otesi bir pudradır butun sanatcılar fln da kullanır şahane kapatıcı ve dogaldır benim cildim yaglı oldugu için kullanmıyorum ama sana uygunyerimseniben
rica ederim cnm bu arada aklında bulunsun mac studio fix de şahane otesi bir pudradır butun sanatcılar fln da kullanır şahane kapatıcı ve dogaldır benim cildim yaglı oldugu için kullanmıyorum ama sana uygunyerimseniben