• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

kızlar dior un pudrasını aldım dün..satıcı kız çok önerdi..aslında shiseido alıcaktım ama yoktu...çok güzel yapıyor ve diğer pudralar gibi kurutmuyor ve kuru göstermiyor cildi ve bir fontoten gibi kapatıyor..fakat çok pahalı içim gitti valla..ben daha önce duymamıştım bu markayı aranızda kullanan varmı yan etkileri filan yoktur umarım ya çok üzülürüm sivilce filan yaparsa..parama mı yanayım ozaman yoksa yüzümemi :(

kızlar dior un pudrasını aldım dün..satıcı kız çok önerdi..aslında shiseido alıcaktım ama yoktu...çok güzel yapıyor ve diğer pudralar gibi kurutmuyor ve kuru göstermiyor cildi ve bir fontoten gibi kapatıyor..fakat çok pahalı içim gitti valla..ben daha önce duymamıştım bu markayı aranızda kullanan varmı yan etkileri filan yoktur umarım ya çok üzülürüm sivilce filan yaparsa..parama mı yanayım ozaman yoksa yüzümemi :(

dioru daha once duymamışmıydın :bbo::bbo:cnm dior cok cok iyi bi markadır ben senelerdir kullanıyorum rimeli,farları,glossları,rujları şahanedir bende rimeli,5li far paleti,2tane glossu,2tane ruju bir de fondoteni var hepsi mükemmel makyajda vazgecemedigim markalardan biri dior diğerleri de chanel,guerlain ve yslyerimseniben

dioru daha once duymamışmıydın :bbo::bbo:cnm dior cok cok iyi bi markadır ben senelerdir kullanıyorum rimeli,farları,glossları,rujları şahanedir bende rimeli,5li far paleti,2tane glossu,2tane ruju bir de fondoteni var hepsi mükemmel makyajda vazgecemedigim markalardan biri dior diğerleri de chanel,guerlain ve yslyerimseniben

canım benim ya sağolasın öokadar rahatlattın ki beni Şeniz valla duymamıştım canım ya chaneli duydum hatta onu da çok aradım ama bulamadım oda çok güzel gerçekten..birde shisedio var bu bitsin onu denicem.demek sende kullanıyorsun yani bir zararı yok dimi canım ya pudrasının her güz kullansam sivilce filan yaparmı sence?

cnm ben shiseido da kullanıyorum pureness bendeki, cok iyidir shiseidonun da ozellikle pudralarısengözlerimebaksana,egr cok yaglı bir cildin yoksa birşey olmaz cnm dior cok cok kaliteli bir markadır güvenle kullanabilirsin pudrasını degil ama fondotenini kullanıyorum gayet memnunum bendeyerimseniben

yağlı değil canım cildim .. çok sağol canımcım içim rahatladı artık güvenle sürücem pudramı :))

fondotendense krem kullan cildine nemlendişrme için o zman gerek kalmıo ya da doğal nemlendirme seçenekleri oluyo onları uygulayabilirsinsengözlerimebaksanab

yağlı değil canım cildim .. çok sağol canımcım içim rahatladı artık güvenle sürücem pudramı :))

rica ederim cnm bu arada aklında bulunsun mac studio fix de şahane otesi bir pudradır butun sanatcılar fln da kullanır şahane kapatıcı ve dogaldır benim cildim yaglı oldugu için kullanmıyorum ama sana uygunyerimseniben

allaha sukur hic ihtiyacim yok
----------------------------------------------

ben fondeten sürdüğüm zaman yüzümde pütrek pütrek duryor avonun fondetenini kullanıyorum pürüzleştirmeini istediğim ve o şekilde durmayacak bir fondeten öneririmisiniz bana cildimde yağlı malesef=((

rica ederim cnm bu arada aklında bulunsun mac studio fix de şahane otesi bir pudradır butun sanatcılar fln da kullanır şahane kapatıcı ve dogaldır benim cildim yaglı oldugu için kullanmıyorum ama sana uygunyerimseniben

[SIZE="6"]canım yanlış anlamassan bişe dicem.biyerde clarins truly matte kulanıyom biryerde shiseido ve dior demişinkafamçokkarıştı.benim cildim problemli sivilceli ve gözeneklerim çok açık.(test edip onayladığın) vede kapatıcı özelliği olan bi fondöten veye pudra önerebilir misin.yeni bi ürün denemek istiyorum da..yerimseniben[/SIZE]

cnm benim şimdiye kdr kullandıgım fondotenlerin içinde en kapatıcı olan estee lauder double wear ama biraz yogun oldugu için benim cildimde de problemim yok o yuzden kullanmayı bıraktım ama sen cok kapatıcı bir şey dersen sana onerim estee lauder double wear oncelikli...ikincisi clarins truly mat gercekten cok cok memnun kaldıgım fondotenlerden bir digeridir ki cildi pürüzsüz bebek cildi gibi gosteriyor ayrıca oil-free ozelligi sayesinde yaglandırmıyor bu ikisinden biri mutlaka senin içina.sdiorun fondotenleri cok kapatıcı degil cnm o yuzden onermiyorum, shiseidonun da pureness pudrası harikadır ayrıca sivilceleri tedavi edici ozelligi de var ben genelde yazın sadece bu pudramı kullanıyorum yaglandırmıyor ve de orta kapatıcılıga sahip:sm_cool:

pudra almaya gittiğimde ilk sorduğum marka mac dı canım bende bi siteden okumuştum ve yorumlar harikaydı..almak istediklerim mac, shiseido,loreal elvese nutri gloss yada chanel di fakat hiç biri yoktu..izmitte bazı şeyleri bulmakta maalesef zorlanıyorum ve bu duruma çok sinir oluyorum..satıcı bayan da bana dioru önerdi..bende onu aldım..ama ordan ayrıldıktan sonra bir alışveriş merkezinde shiseido yu gördüm ve okadar üzüldüm ki anlatamam..bu bitsin bulabilirsem bende mac alıcam çünkü ilk tercihimdi mac..sonra da shiseidoydu..ama ne istiyordum ne aldım :(dior da iyi senin dediğin gibi canım ama sanırım bu saydıklarım çok daha iyi..ama olsun deneyip görmekte de fayda var tabi..canım peki macın fiyatı nekadar?bir bilgin varmı?

bende studio fix almaya karar verdim. benim de cildim yağlı ama yağlı ciltler için uygun oldugu söyleniyor. hatta kuru cilt için pek uygun olmadıgını bile okumuştum ben bi siteden...yerimseniben

arkadaşlar merhaba ,loreal infallibble kullanıyorum çok güzel ,kapatıcı özelliği muhteşem tavsiye ederim cildi ipek gibi yapıyor.

barbizeynep canım ya ben bu diordan hiç memnun kalmadım birkere iç kapatıcı özelliği yok pul pul yapıyo cildimi sanki..okadar da para verdim ya moralim çok bozuldu..şimdi tekrar mı alıcam?98 Ytl verdim diora taksitle aldım ama yine de çok tani küçücük bşy zaten..o satıcı kız yüzünden aldım keşke almasaydım..ay napcam canım ben bu pudrayı ya:(

Back