Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

avonun fondötenleri iyi kapatıyomu
kızlar

Ben Clor Trend in fondötenini denemiştim kapatıcılığı çok iyi. Fiyatıda acayip uygun. Ama ben Anew i tek geçerim diyorum. Çok doğal duruyor pudraya felan da gerek kalmıyo ben çok beğeniyorum tavsiye ederim.

Canim Bende Sadce Avon Kullaniyorum Mat Olanindan Sudan Etkilenmeyenden..

Ama Cildim Aslinda Sorunlu Kullanmazsam Iyi Olucak Ama Olmuyor Işte...

Canocum Canimcim Nerelerdesin Ya Offf

Neden Beni Bu Forumda Yanliz Birakiyosun Tatlim Sen Bak Arti Replerini Attim

geçen gün 36ytl ye clinique perfectly real makeup fondöten aldm.max factorunkiyle aynı paraydı cnma.s.

hmmm iyiymiş fiyatı ya
nasıl peki cilt üzerinde mesela ben max factorde bu sorunu yaşamadım hiç ama avonun ki sanki cildimm kurumuş gibi çokk ınce pulpul oluyo çok az sürmeme ragmen hemde

cnm perfectly real makup karma ciltler için.eger cildin kuruysa daha nemlendiricili olanları var.ben memnunum ama bunu günlük kullanmıorum.günlük i.d. bare kullanıorum.mineral fondöten daha saglıklı cildi tıkamıor.ama clinique de çok gzl ben özellkle renk ylerini bgenyrum tam cildime oturuor

ben 3 senedir avonun fondötenini kullanıyorum çok güzel beyond colour serisinden ama yoğun kapatıcı ayrıca fondeten sürmeden önce cildini yemizleyip nemledirici sür cilt emdikten sonra fondöten sür daha başarılı oluyor

avonu asla tavsiye etmiyorum.indirim döneminde almıştım.çillerim aynen ben burdayım diye el sallıyorlardı.

kapatıcılığı iyii değill bende tutmadım pek

cildimm kuru sayılmazz çok yağlıda değil ama
günlük kullandıgım ürünün adını duymadım hiç daha önce
aslında banada günlükk gözenekleri tıkamıcakk bişey lazımm bide fondotenn surmicemm diyorumm sürekli ama sürmeyincede kırmızı lekeler ell sallıyo bende de:)

cnm i.d. bare minerals eczanlerde satılıor.tamamen dogal minerallrden oluşugu için cild hiç zarar vermior tıkamıor.toz şeklinde ama kapatıclıgı çok çok iyi,yüze sürünce föndötene dönüşüor gzl bir ürün

teşekkürediyorum ilgine , denicem bakalım..........

BEN ORİFLAME NİN GİORDANİ GOLD YAŞLANMA ETKİLERİNE KARŞI OLAN FONDOTENİ KULLANIYORUM AMA DÜZENLİ HER GÜN DEĞİL. AMA GÜZEL BİR ÜRÜN BİRDE ÇİFT ETKİLİ KAPATICI STİK KULLANIRIM GENELDE FONDOTEN KULLANMADIĞIM ZAMAN. SADECE BELİRLİ BÖLGELERDE. MAKYAJ BAZINI DNEDİM HARİKA GERÇEKTEN PROFESYONEL MAKYAJ YAPTIRMIŞ GİBİ OLUYOR İNSAN::hooray:

lancome aldım daha yenı cok memnunummm...awon kullanıodum surunce sankı yuzumde bı tabaka olusuodu ama lancome o kadar ınce kı sankı tenım olee super yanı:icecream:

clinique superbalanced ve perfectly real kullanıyorum ayrıca guerlainin silky smoothunu da kullanıyorum arada bir ama clarins truly matte asıl fondotenim

evet superbalanced bende de parlama yapıyor o yuzden bir daha almayı düşünmüyorum clarins truly mat süper bi fondoten oil free zaten yagsız bi fondoten ve acayip bişey şimdiye kdr aldıgım en mukemmel fondoten porselen gibi yapıyor cildi pürüzsüz bebek gibi oluyoruma.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…