Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

Ben Amerikadan almıştım,şu an Türkiyedeyim.Başka ürünler de mineral fondotenler çıkardı sanırım Lorealin var,ben denemedim ama.Everyday minerals da güzel sanırım hem fiyat olarak da daha uygundu galiba. Eğer mineral fondoten alacaksan uygulama tekniğini gösteren bir video buldum Link Silinmiştir. buradan izleyebilirsin. Aldığın yerdeki güzellik uzmanına da danışabilirsin. Mineral fondoten dışında,geçen gün kardeşim Clinique in fondotenini aldı,onu da tavsiye edebilirim hem kaliteli hem de doğal durdu. Makyaj teknikleriyle ilgili bir çok site var ben oralara baka baka deneyerek öğrenmiştim makyaj yapmayı. Senin de işine yarayacaktır eminim:))

istavrit bana senin kullandığın setten lazım onu beğendim ondan yollayamazmısın bana set olarak parasını veririm.

hehe:)) artık Türkiyedeyim Flatronx maalesef,gitseydim yollayabilirdim

shiseidonun aydınlık veren makyaj altı bazı neredyse 20 saate varan bir süre boyunca fondöteni yüzünüzde taşıyor, ben üzerine yine shiseidonun likit fondötenini kullanıyorum. hem doğal hem de kalıp gibi duran bir makyajla suratıma elimi sürmediğim sürece 20 saate varan zaman dilimleride hiç yarı yolda kalmadım.
gerçekten tavsiye ederim. 1 yılda bir şişe bitmedi bende bu arada 1 yıl 6 ay doldu hala kullanıyorum bir şişeyi. 60-70 ytlydi

Ben Flormar su bazlı fondötenini yeni aldım, çok güzel gerçek ten rengi gibi duruyor.bir damlası bile lekeleri kapatmak için etkili ve yoğun, kokusuda güzel , sürünce yumuşacık dağıtabiliyorsunuz..

Tavsiyemdir...:1hug:a.s.

kızlar vichy subazlı fondöten dehşet bişey muazzam kapatıyor ve uzun süre kalıcılığı var üstelik pürüzsüz duru bir cildiniz oluyor şiddetle tavsiye ederim

ben de hiç kullanmadım kullanmıyom da bebek gibi tenim var ayıptır söylemesi hiç gerek duymadım çok özel bi günse eğer pudra sürerim onu da 40 yılda bir onun dışında göz kalemi vazgeçilmezim sadece siyah bi kalem çekip çıkarım çoğu zaman

avonun perfekt wear fondoten kullaniyorum
cok memnunum tavsiye ederim:içelim:

Merhaba arkadaşlar bende sivilce sorunu varda bunları en iyi hangi fondöten kapatır..Tecrübelerinizden bana yardımcı olsanız..Okudum baya yazdıklarınızı ama en etkili sizce hangisi olur..Cildim yağlı..Mesela sivilcelerim kırmızı önce yeşil bi kapatıcı sürsem sonra fondöten uygulasam iyi olur mu.. Yardım ediiiiiiiiiiiinnnn lütfeeeeeennnnn Şimdiden teşekkürler...

Slm bende aynı şikayetten muzdaribim,hatta bu sorunum için ayrı bir topic açmıştım birazdan göndereceğim bir incele derim ama dün bir kozmetik mağazasından aldığım bir fondöten ilk defa beni mutlu etti.Bu markayı ilk defa duyacaksın çünkü bende ilk defa duydum.Almanyadan ithal edilmiiş ve çok yeni bir ürün.Markası Beyu.Tavsiye ederim.Su bazlı ve kimyasal içermiyor.TAMAMEN SORUNLU CİLTLERE ÖZEL BİR ÜRÜN.

Çok teşekkürler Wildrose hemen araştırcam..Dediğin doğru daha önce hiç duymamıştım bu ürünü..İnşallah benide mutlu eder yaa..Çooookkk saooll.. :)

yağlı ciltler için pudralı fondotenlerden kullanmalısın. loreal cashmire var mesela bi de pupa da var yağlı ciltler için onlara bi bak memnun kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…