shiseidonun aydınlık veren makyaj altı bazı neredyse 20 saate varan bir süre boyunca fondöteni yüzünüzde taşıyor, ben üzerine yine shiseidonun likit fondötenini kullanıyorum. hem doğal hem de kalıp gibi duran bir makyajla suratıma elimi sürmediğim sürece 20 saate varan zaman dilimleride hiç yarı yolda kalmadım.
gerçekten tavsiye ederim. 1 yılda bir şişe bitmedi bende bu arada 1 yıl 6 ay doldu hala kullanıyorum bir şişeyi. 60-70 ytlydi[/QUO
shiseidonun hangi fondöteni canım,kapatıcı mı,hangi cilt tipine daha uygun.çok soru sordum ama
likit şişe halinde satılıyor canım, ben eve gidince adını tam olarak bakar yazarım.
hem fondöten hem de kapatıcısı shiseidonun var bende 2 yıldır kapatıcı bitmedi, 1.5 yıldır da fondötenyerimseniben
benim cilt tipim karma ancak her cilt tipine uygun satış elemanları uygun şekilde yardımcı olup yağlı ve kuru ciltler için de en uygun fondöteni veririler.
ayrıca enfes bir patası vardı( ama altı ay dayanmazbenneyaptımki muhteşemdi), bunların hepsi su bazlı ve cilde nefes aldıran tarzdan şeyler. hepsi de organik yapıda.
eğer bir de bronz olmak istersen tam manada bronzlaştırıcı makyaj bazı vardı shiseidonun ışıltılı üzerine makyaj yapınca fondöten pudra ile bebek gibi oluyordu cildim:icecream:
ikisinin de tam adına bakıp yazarım akşam sana tatlım :1hug:
shiseidonun aydınlık veren makyaj altı bazı neredyse 20 saate varan bir süre boyunca fondöteni yüzünüzde taşıyor, ben üzerine yine shiseidonun likit fondötenini kullanıyorum. hem doğal hem de kalıp gibi duran bir makyajla suratıma elimi sürmediğim sürece 20 saate varan zaman dilimleride hiç yarı yolda kalmadım.
gerçekten tavsiye ederim. 1 yılda bir şişe bitmedi bende bu arada 1 yıl 6 ay doldu hala kullanıyorum bir şişeyi. 60-70 ytlydi[/QUO
shiseidonun hangi fondöteni canım,kapatıcı mı,hangi cilt tipine daha uygun.çok soru sordum ama
sevgili thebard
eve geldim hemen yazayım dedim unutmadan:yerimseniben
makyaj bazı: sheer enhancer base spf 15
fondöten: fluid foundation spf 15 o80 numara kullanıyorum ben bugday tenliyim
umarım sen de benim kadar memnun kalırsın iyi günler canıma.s.
Merhaba arkadaşlar bende sivilce sorunu varda bunları en iyi hangi fondöten kapatır..Tecrübelerinizden bana yardımcı olsanız..Okudum baya yazdıklarınızı ama en etkili sizce hangisi olur..Cildim yağlı..Mesela sivilcelerim kırmızı önce yeşil bi kapatıcı sürsem sonra fondöten uygulasam iyi olur mu.. Yardım ediiiiiiiiiiiinnnn lütfeeeeeennnnnŞimdiden teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar bende sivilce sorunu varda bunları en iyi hangi fondöten kapatır..Tecrübelerinizden bana yardımcı olsanız..Okudum baya yazdıklarınızı ama en etkili sizce hangisi olur..Cildim yağlı..Mesela sivilcelerim kırmızı önce yeşil bi kapatıcı sürsem sonra fondöten uygulasam iyi olur mu.. Yardım ediiiiiiiiiiiinnnn lütfeeeeeennnnnŞimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?