• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

evet bende max factor naturel fondetenini kullanıyom gerçekten çok güsel ve doğal..tavsiye ederimyerimseniben

Arkadaşlar ben bişey daha sorcaktım..Loreal in bi fondöteni varmış 16 saat falan dayanıyormuymuş neymiş adını bilmiyorum tam olarak kapatıcı özelliği nasıl sırf dayanıklılık için değilde kapatıcılık için tavsiye edrmisiniz..Kullanan varsa hani aranızda..Teşekkürlerrr...

Arkadaşlar ben bişey daha sorcaktım..Loreal in bi fondöteni varmış 16 saat falan dayanıyormuymuş neymiş adını bilmiyorum tam olarak kapatıcı özelliği nasıl sırf dayanıklılık için değilde kapatıcılık için tavsiye edrmisiniz..Kullanan varsa hani aranızda..Teşekkürlerrr...

kalıcı ve kapatıcı bişi istiyosan max factor face finity kullan harika bişi.ipek gibi yapıyor. ama fondoteni türkiye de yok pudrası var sadece

ben max factor colour adapt fondoteni kullanıyorum 2 yıldır.alıştım ama değiştirmeyi de düşünmüyo değilim daha güzel yeni şeyler çıkıyor çünkü.loreal true matchs minerals diye bir ürünü varmış,yeni duydum ben de.fondoten gibi kapayan pudra şeklindeymiş.acaba kullanan var mıdır,tavsiye eder misinizfisfisfis :icecream:

arkadaşlar bende kararsız kaldım.Flormar almıştım güzel ama bütün kıyafetlere bulaşıyor bide bazı yerlerde pul pul oluyor fond. olduğu çok belli oluyor.Maxfactor ve loeral arasında kararsız kaldım ne yapsam karar veremedim :8

MAC FACE AND BODY FOUNDATION kullanıyorum hem yüz hem vucut için kullanabliyorsunuz çok hafif ve su bazlı bir ürün doğal makyaj için ideal yaklaşık 1,5 yıl gidiyor yüzünde hiç birşey yokmuş hissi yaratan güzel bir ürün çok fresh.

Vıchy airteint yine su bazlı cildi kadife gibi yapan aynı zamanda nemlendiren harika bir ürün

Tokalon su bazlı cildi nemlendiren bir ürün hafif kusurları kapatabiliyor...
Her ne kadar 3 ürün arasında farklı özellikler olsada temelde su bazlı olan her zaman iyidir ve çok büyük cilt problemi olmayan sadece cildini daha pürüssüz göstermek isteyen arkadaşlara tavsiyem tokalon

Cildinde hafif kusur bulunan ama maske gibi makyajdan hoşlanmayan arkadaşalarıma mac

kusurlarını tamamen kapatan yinede maske gibi durmayan bir makyaj yapmaktan hoşlanan arkadaşlarıma vichy tavsiye ediyorum.

Bununla birlikte gözaltı kapatıcıları cildinize çok daha büyük zarar verir diye ekleyip bu zararı en aza indirgemek için ürünü bir gözaltı kremi ile karıştırarak kullanmanızı yada kremin üzerine uygulamanızı tavsiye ediyorum.

MAC FACE AND BODY FOUNDATION kullanıyorum hem yüz hem vucut için kullanabliyorsunuz çok hafif ve su bazlı bir ürün doğal makyaj için ideal yaklaşık 1,5 yıl gidiyor yüzünde hiç birşey yokmuş hissi yaratan güzel bir ürün çok fresh.

Vıchy airteint yine su bazlı cildi kadife gibi yapan aynı zamanda nemlendiren harika bir ürün

Tokalon su bazlı cildi nemlendiren bir ürün hafif kusurları kapatabiliyor...
Her ne kadar 3 ürün arasında farklı özellikler olsada temelde su bazlı olan her zaman iyidir ve çok büyük cilt problemi olmayan sadece cildini daha pürüssüz göstermek isteyen arkadaşlara tavsiyem tokalon

Cildinde hafif kusur bulunan ama maske gibi makyajdan hoşlanmayan arkadaşalarıma mac

kusurlarını tamamen kapatan yinede maske gibi durmayan bir makyaj yapmaktan hoşlanan arkadaşlarıma vichy tavsiye ediyorum.

Bununla birlikte gözaltı kapatıcıları cildinize çok daha büyük zarar verir diye ekleyip bu zararı en aza indirgemek için ürünü bir gözaltı kremi ile karıştırarak kullanmanızı yada kremin üzerine uygulamanızı tavsiye ediyorum.

harika ve açıklayıcı olmuşş, teşekkürlerrr

selam arkadaşlar.ben bugün bir kozmetik dükkanına girdim.bana ürün tanıtan kızın makyajı çok hoştu.ve hemen onun kullanmış olduğu fondotenden aldım.max factor colour adapt.pudra özelliği varmış bunun.bunu sürdüğümüzde üzerine pudra sürmeye gerek yokmuş.ben flormarın kini kullanıyordum.fakat pekkaliteli değil.yukarıda arkadaşın dediği gibi çok belli oluyor fondoten olduğu.inşalla bundan memnun kalırım.baya bişi aldığım için fiyatını tam hatırlamıyorum ama 35 ytl civarında

avonun tek guzel urunu valla fondeten valla ben aldım pek kullanmıom ama genede ara kullanıom dugunlerde avonun fondetenı gayet guzel hıc ole kotu durmuo aksına dogal duruo suruyorum yuzumdekı seylerı kapatıo ama kendını ele vermıo bazen dugunde sorarlar ne guzel cıldın var dıye halbukı fondeten var yanı dıyecegım anlamıolar tafsıye ederım ındırımlı zamanında 12 mılyona almıstım

sürekli olmasada kullandığım max factorun fondotenleri idii ama bu ay indirimden avon aldım bakalım maxı aratıcakmı:)

Back