Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

Bayanlar ben Chanel Vitalumiere Aqua 50 Beige kullanıyorum. Fiyatı biraz tuzlu ama muhteşem. Onu sürdürdükten sonra bir daha yüzüme hiç birşey sürmüyorum.

peki siz hangi fondöteni kullanıyorsunuz?
hangisi iyii
hangisi daha iyi kapatıyoo
bide fondetenden önce sürülen makyaj altı bazları varmışş kullananlar varmııı

ben max factor lastıng performance 101 nosunu kullanıyorum. çok açık tenliyim.cildimle en uyumlu tonu bu.senelerdir bunu kullanıyorum.arada merakla aldığım başka ürünler olsa da asıl ürünüm bu diyebilirim.kapatacılığından ve kalıcılığından memnunum.cildim yağlı ve sivilceye meyilli olmasına karşın öyle sorun çıkartmadı çok şükür şimdiye kadar.

yine pudram da max factor creem puff 81.bunun da en açık tonu 81 numaralısı meraklıları için =) bu 101 nolu fondotenle gayet uyumlu.tenimle de tabi ki.ikisini bir arada kullandığım gibi tek başına pudrasını kullandığımda da kapatacılığı harika.daha önce de bir başlıkta yazdım tek dezavantajı hafif pembemsi bir pudra olması.onu da rahatsız olursanız başka açık tonlu bir pudrayla karıştırarak halledebilirsiniz.

kapatacılık fondotende ve pudrada sizin için çok önemliyse eğer bu iki ürünü ben yayarak değil de parmağımla puf puf yaparak yediriyorum.kapatacılık daha iyi oluyor. pudranın arka kapağının resmini de orjinalinin olup olmadığını o banttan algılayabilirsiniz kızlar.çünkü pudranın çakması piyasada çok.orjinali bu şekilde. fondotenimi önceleri 45-50 civarı alıyordum ama şu anda indirimde sanırım 35 galiba. pudramı da geçen yenisini aldım 44 tl.watsons mağasından.

gıvenchy fondotenın testerını denemıştım mukemmeldı incecık saydam ve su bazlı ama alamadım çok pahalı:)

şu an estee lauder double wear kullanıyorum
ama dior un fondotenlerinide merak ediyorum açıkcası
kullanan var mı memnun musunuz?

Maybelline affinitone fondöten kullanıyorum

Şimdiye dek Mac'a verdiğim paralara acırım...

19 faktörlü hem

24 saat kalıcı diyor ama 16 saat anca gidiyor.

Üzerine bir de Maybelline dream matte pudra ile sabitlersem su değene dek hiçbir şey olmaz 2 gün de dursa

ben de bugün duydum bu fondöteni, acaba kullanan var mı diye sormayı düşünüyordum :) iyi denk geldi :)

Ben kryolan tv paint stick kullanıyorum kapatıcılığı ve kalıcılığı çok iyi. Renk seçeneği çok fazla cildinize uygun rengi seçmeniz biraz zaman alabilir. Sürdükten sonra zaman geçtikçe yüzünüze daha iyi oturduğunu hissebilirsiniz.

maybelime affitone kullanıyorum su bazlı çok kapatıcı değil ama tonunu ve dokusunu seviyorum
yaglı fondotenlerle nefes alamıyorum sanki kötü hissediyorum
hafif ama kapatıcı bi fondoten tavsiyeniz varsa bekliyorum

Son düzenleme:
yaa bende bu gün maybelline affitone fondöten aldım 20 tl ye,watsons da ki kız önerdi flormar mat velvet alıcaktım. e vitamini daha çok deyince aldım daha kullanmadım ama nasıl kalıcımı, çok kapatıcı değil ama gerçi bana yeter hafif kapatıcı olması...

benimde cildimde bir şey özel zamanlarda makyajım kalıcı olsun diye fondöten kullanıyorum
ben aldım aynı gün gttim geri verdim :)))
hiç sevmedim ben

Merhaba,

Her ne kadar çok sık fondöten kullanma taraftarı olmasam da Mac mac studio fix kullanıyorum.Çok doğal bir yapısı var.Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…