Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar estee lauder double wear kullananlar acilen cvp versin pleaseee yarin alisverise gidicem ve fondotenini alicam cok begeniliyor vs vs ama 2 tane var bi double wear normal bide maximum couverage var hangisini kullaniyosunuzki siz ? :44:
Aldim double wear'imii sonundaaa tek kelimeyle PERFECTTTTTTTTT
dimi dimi
Ben de bakıcam buna açık renkleri var mı taksimde clinique denedim ama hiç gzl olmadı bi de kız sinirli sinirli bakıyodu almak istemedim ykmde var mıdır bakayım buna da ne kadar bu fondötenselam kızlar bende estee lauder double wear kullanıyorum ve çok ama çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim özellikle yüzünde parlama olanlara süper bir fondoten ben önceden mac kullanıodum mac filan yanında sönük kalıo
Ben de bakıcam buna açık renkleri var mı taksimde clinique denedim ama hiç gzl olmadı bi de kız sinirli sinirli bakıyodu almak istemedim ykmde var mıdır bakayım buna da ne kadar bu fondöten
bütün kullandığınız markalar dikkat ediyorum da,,üzerinde dehşetengiz hayvan deneyleri yapılmış markalar,,loreal,max factor,estee lauder vs....bence animal testing on cosmetics videolarına bi bakım derim youtubeda ve googldaki görsellere,,,,dünyadan habersiz yaşanıyor gibime geldi benim biraz da,,nacizane tavsiyem