• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

Estee Lauder double wear light fondöten favorim severek kullanıyorum bir diğeri de max factor lasting performance fondöten.

bare minerals ın bazını kullanıyorum (prime time oil control) - ciltteki parlamaları önlüyor
fondoten olarak da la prairie anti aging foundation kullanıyorum (biraz pahalı)
ikisinden de çok memnunum

Kizlar estee lauder double wear kullananlar acilen cvp versin pleaseee yarin alisverise gidicem ve fondotenini alicam cok begeniliyor vs vs ama 2 tane var bi double wear normal bide maximum couverage var hangisini kullaniyosunuzki siz ? :44:

Kizlar estee lauder double wear kullananlar acilen cvp versin pleaseee yarin alisverise gidicem ve fondotenini alicam cok begeniliyor vs vs ama 2 tane var bi double wear normal bide maximum couverage var hangisini kullaniyosunuzki siz ? :44:

estee lauder dobule wear var bir de estee lauder double wear light var. Max couverage değil.

selam kızlar bende estee lauder double wear kullanıyorum ve çok ama çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim özellikle yüzünde parlama olanlara süper bir fondoten ben önceden mac kullanıodum mac filan yanında sönük kalıo

selam kızlar bende estee lauder double wear kullanıyorum ve çok ama çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim özellikle yüzünde parlama olanlara süper bir fondoten ben önceden mac kullanıodum mac filan yanında sönük kalıo
Ben de bakıcam buna açık renkleri var mı taksimde clinique denedim ama hiç gzl olmadı bi de kız sinirli sinirli bakıyodu :D almak istemedim ykmde var mıdır bakayım buna da ne kadar bu fondöten

Son düzenleme:

Ben de bakıcam buna açık renkleri var mı taksimde clinique denedim ama hiç gzl olmadı bi de kız sinirli sinirli bakıyodu :D almak istemedim ykmde var mıdır bakayım buna da ne kadar bu fondöten

evet clinique kapatıcılığı yüksek fondoten üretmio malesef:( ykmde var estee lauder... ben indirimdeyken almıştım tam hatırlamıyorum, normal fiyatı 110 120 civarı olması gerekio ama şu anda da indirim olabilir 14 şubattan dolayı. benim tenim çok açık beyaz resmen bana uygun tonu bulduk mutlaka bulursun kendine uygun tonu...

loreal kullanıorum çok hafif ince bir yapısı var ancak özel bir gecede yetersiz kalabilir. günlük kullanımda ideal

max factor kullanıyorum oldukça da memnunum, kalıcılığı harika makyaj altına da foreverın fondoten altı cilt koruyucusunu kullanıyorum. Aman kızlar cildinizi nemlendirmeden fondöten sürmeyin kabuk kabuk, soyulma görüntüleri oluşmasına sebep oluyor

DERMOLOGICA fondöten kullanan var mı?Cildim çok hassas, hemen alerjik tepkiler veriyor.Fondöten kullanmak istiyorum ama doğru ürün hangisi olur karar veremiyorum.

Cildi pürüzsüz olup sadece cilt rengini dengelemek icin benefit tavsiye ederim çok hafif ve cilt tonunu ayarlayan bir ince kapatici yüzde olduğu hiç belli değil ve çok kalıcı., .ykm, boyner, t.acar ve sebhora mağazalarında:)

bütün kullandığınız markalar dikkat ediyorum da,,üzerinde dehşetengiz hayvan deneyleri yapılmış markalar,,loreal,max factor,estee lauder vs....bence animal testing on cosmetics videolarına bi bakım derim youtubeda ve googldaki görsellere,,,,dünyadan habersiz yaşanıyor gibime geldi benim biraz da,,nacizane tavsiyem:27:

bütün kullandığınız markalar dikkat ediyorum da,,üzerinde dehşetengiz hayvan deneyleri yapılmış markalar,,loreal,max factor,estee lauder vs....bence animal testing on cosmetics videolarına bi bakım derim youtubeda ve googldaki görsellere,,,,dünyadan habersiz yaşanıyor gibime geldi benim biraz da,,nacizane tavsiyem:27:

Kesinlikle haklısın. Duyarlı olmak lazım...

Back