ßende çok fazla fondoten kullanmıorum . ama kullancaım zamanda tonu tutmuor bi türlü . we yüzümden soyuluor sürerken . cildimle birebir renk olsun we fondoten sürdüğüm belli olmasın pürürsüz cilt olsun istiorum ne öneriosunz ? aynı sorunu yasaıp bi fondoten deneyen warmı
ya ben de aynı dertten muzdaribim .... fondöten kullanmıyorum pek özel günlerde falan kullanıyorum ... ama koyu geliyo gözüme acaba ben mi öyle düşünüyorum diye düşünmüştüm .hatta benden başka böyle olan kimse var mı diye düşünüyordum....fondoten kullanmayı tamamen bıraktım .... hafif aydınlık görüntü veren kremler aldım onları kullanıyom çok fazla belli olmuyo ama hafif sedefimsi bir parlaklık veriyo ve yüzüm daha beyaz görünüyo fondoten kullandığımda da üstüne mutlaka sürüyorum .... ama karartmayan bir fondöten bulursam almak istiyorum....arkadaşlar benim de sorunum fondötenlerin yüzümde yarım saatten sonra koyulaşması. öyle çok açık tenli değilim ama en açık tonları bile alsam bir süre sonra ya gözüme öyle geliyor ya da koyulaşıyor. bir tek koyulşmayan maybelline affinitone 3 numarası. ama o da çok çabuk çıkıp gidiyor kalıcı değil. en son loreal true matc c2 aldım inanın hiç kullanamadım duruyor. sonra max lasting perf 101 aldım o da aynen duruyor. en açığı ya bembeyaz resmen ama bir süre sonra koyulaşıyor. bugün gittim true matcn c1 ni aldım o da çok açık bakalım umarım koyulaşmaz bıktım artık gerçekten.
Kızlar ben loreal'in true matchini kullanıyorum 10tlye aldım bir internet sitesinden.şimdi 2 tane daha sipariş verdim arkadaşlarım için.benim cildim hasas o yüzden hiçbir fondöteni kullanamıyordum ama bunu çok beğendim.tavsiye ederim
ben shiseido pureness kullanıyorum çok memnunum ama şu sünger nasıl temizlenir sadece suya tutsam yeterli olurmu sizce?
fondoten lancome teint miracle bunu özel günlerde kullanıyorum süper bir ürün doğal ve cilde zarar vermiyor ben çpk beğeniyorum
pudram max factor crem puff bunuda günlüğüe kullanırım kapatıcılığı iyi diğer pudralara göre ama renkleri oturmuyor bi türlü bana .beyaz tenli olanlar için pembemsi bir pudrası var onu sevmiyorum buğday için olanını kullanıyorum ama oda çok kara yapıyor yüzümü rengi uymuyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?