Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

ßende çok fazla fondoten kullanmıorum . ama kullancaım zamanda tonu tutmuor bi türlü . we yüzümden soyuluor sürerken . cildimle birebir renk olsun we fondoten sürdüğüm belli olmasın pürürsüz cilt olsun istiorum ne öneriosunz ? aynı sorunu yasaıp bi fondoten deneyen warmı

ben açık tenliyim aynı şekilde tutturamıyodum tonu şimdi "maybelline affinitone" kullanıyorum

Şimdiye kadar bir sürü marka denedim. Geçen yaz en çok Maybelline'nin Affinitone serisinden kullanmıştım. Çok hoştu ama sonradan cildim kabul etmemeye başladı bende anlamadım. Daha sonra Nivea'nın Extreme Resist kullandım. Ondan da memnun kaldım kapatıcılığı özellikle çok iyiydi.Fakat 24 saatlik yazmasına rağmen kalıcılığını o kadar iyi bulmadım ben.Birde Maybelline'nin Dream Satin liquid fondötenini denedim. Kapatıcılığı iyiydi birde direk teninle bütünleşiyodu sürünce fakat kalıcı değildi bence. Sonra Loreal 16 Hrs infallible aldım. Kalıcılığı çok hoşuma gitti cidden baya kalıcı fakat kapatıcılığı o kadar iyi değildi gibi. Şuan Flormar Mat Touch serisinden kullanıyorum. Hem baya ucuz hemde cidden cok kalıcı ve kapatıcılığı süper. Ayrıca rengi tenimle en iyi bütünleşen fondöten buydu sanırım şimdiye kadar kullandıklarımdan.

Son düzenleme:
mac fondoten lere verdiğim paraya acıyorum resmen bana verdikleri koyu renkler yüzünden hep palyonça gibi dolaşmama sebep oldular ki kalıp gibi parlama yapıoyor hep yüzde ve çizgiler çok kötü ortaya çıkıyor asla almam mac

daha önce max factor lastıng performance kullanmıştım çok güzeldi dün gittim son paramla max factor ve creme puff pudrasını aldım sabah yüzüme sürdüm ohh dedim yaa sonunda bebek teni oldu yüzüm kadifemsi

arkadaşlar benim de sorunum fondötenlerin yüzümde yarım saatten sonra koyulaşması. öyle çok açık tenli değilim ama en açık tonları bile alsam bir süre sonra ya gözüme öyle geliyor ya da koyulaşıyor. bir tek koyulşmayan maybelline affinitone 3 numarası. ama o da çok çabuk çıkıp gidiyor kalıcı değil. en son loreal true matc c2 aldım inanın hiç kullanamadım duruyor. sonra max lasting perf 101 aldım o da aynen duruyor. en açığı ya bembeyaz resmen ama bir süre sonra koyulaşıyor. bugün gittim true matcn c1 ni aldım o da çok açık bakalım umarım koyulaşmaz bıktım artık gerçekten.

ya ben de aynı dertten muzdaribim .... fondöten kullanmıyorum pek özel günlerde falan kullanıyorum ... ama koyu geliyo gözüme acaba ben mi öyle düşünüyorum diye düşünmüştüm .hatta benden başka böyle olan kimse var mı diye düşünüyordum....fondoten kullanmayı tamamen bıraktım .... hafif aydınlık görüntü veren kremler aldım onları kullanıyom çok fazla belli olmuyo ama hafif sedefimsi bir parlaklık veriyo ve yüzüm daha beyaz görünüyo fondoten kullandığımda da üstüne mutlaka sürüyorum .... ama karartmayan bir fondöten bulursam almak istiyorum....

maybelline affinitone kullanıyorum. çok memnunum. yazın bir ton koyusunu kışın bir ton açığını kullanıyorum.
iki üç kat sürsem bile topaklanmıyor.
memnunum amaaaa bazı yaz günlerinde vyea banyo sonrasında sürünce alev alev yanıyor yanaklarım. belki kullandığım sivilce ilaclarındandır bilemiyorum.

Kızlar ben loreal'in true matchini kullanıyorum 10tlye aldım bir internet sitesinden.şimdi 2 tane daha sipariş verdim arkadaşlarım için.benim cildim hasas o yüzden hiçbir fondöteni kullanamıyordum ama bunu çok beğendim.tavsiye ederim

10 tl mi çok şaşırdım valla sahte falan olmasın,hangi siteden aldın çok merak ettim bana özelden yazabilirmisin canım?

ben shiseido pureness kullanıyorum çok memnunum ama şu sünger nasıl temizlenir sadece suya tutsam yeterli olurmu sizce?

ben shiseido pureness kullanıyorum çok memnunum ama şu sünger nasıl temizlenir sadece suya tutsam yeterli olurmu sizce?

süngeri, makyaj fırçalarını hem tamamen arındırmak hemde hijyenli tutmak açısından antibakteriyel bir bulaşık deterjanı , aynı miktarda zeytinyağını karıştırıp bununla temizleyip durularsanız uzun süre dayanır

Ben fondöten kullanmıyorum,onun yerine fondöten etkisi yapan güneş kremi kullanıyorum yaz-kış. fondöten pudra gbi seyler gözenekleri tıkıyor cildin nefes almasını engelliyor

fondoten lancome teint miracle bunu özel günlerde kullanıyorum süper bir ürün doğal ve cilde zarar vermiyor ben çpk beğeniyorum
pudram max factor crem puff bunuda günlüğüe kullanırım kapatıcılığı iyi diğer pudralara göre ama renkleri oturmuyor bi türlü bana .beyaz tenli olanlar için pembemsi bir pudrası var onu sevmiyorum buğday için olanını kullanıyorum ama oda çok kara yapıyor yüzümü rengi uymuyor bana

bence fondöten kullanırken de asıl mesele cildin kalitesi. yani şöyle ki; çok sorunlu pürüzlü bi cildiniz varsa hiç bi fondöten istediğiniz sonucu vermez, sanmıyorum. sadece bikaç "tık" daha güzel görünmesini sağlar. size tavsiyem eğer sorunlu bi cildiniz varsa öncelikli olarak ona yönelik dermotolojik ürünler kullanın, daha sonra kullanacağınız makyaj ürünleriyle daha da güzel bi sonuç elde edersiniz böylelilkle.

hangi fondöteni kullandığıma gelince öğrenciyken maybelline ve max factor kullanmıştım, eh işte fena değil diyebildiğim cinstendiler. şimdi lancome kullanıyorum teint idole serisiinden. çok doğal ve güzel duruyor, muhtemelen artık lancome dan vazgeçmem. ienliyimnanın kimse fondöten kullandığınızı farketmiyo bile.

buğday ten diye tabir ettiğimiz renk tonundan az daha açık tenliyim. 03 numarasını kullanıyorum.

canım bu fondöteni ben de almak istiyorum beyaz tenliyim,
kapatıcılığı nasıl, porselen bi etki veriyor mu? ışıltılı diye okudum çok parlak bi etki yapıyor mu

Ben fondötenin en kalitelisinin seçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ruj, allık, far, hatta maskara gibi diğer makyaj ürünlerinde ortalama markalar kullanılabilir ama föndötenin en iyisi olması gerektiğini düşünüyorum. Uyduruk markaların uyduruk her fondötenlerini deneyip ucuz ürünlere para harcamaktansa en iyisine para vermeyi tercih ediyorum ve bu fondötende gerçekten fark ediyor. Bana göre cilt ürünü dendiğinde en iyisi La Prairie'dir. Bu işi biliyorlar ve en iyisini en kalitelisini yapıyorlar. Tabii benim cildim sorunsuz bir cilt, fondöteni sadece cildimdeki kızarıklıkları kapatmak için kullanıyorum, çok kapatıcı etkisi olan bir fondöten olmadığını belirteyim. Ama kapatıcı fondötenlerin de maske etkisi yarattığını ve günlük kullanım için uygun olmadıklaını düşünüyorum. Tabii bunu kendi cildime güvenerek söylüyorum herkesin farklı problemleri vardır bu konuda birşey diyemem. Göz altı kapatıcısını da kullanıyorum, o da çok kapatıcı etkisi olan bir ürün değil aslında, hatta kaliteli ve göz altı için etkili bir kapatıcı tavsiyesi için diğer foruma geçiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…