• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

max factor ama cok sıkıldım cok sertleşti yapısı bir süre sonra :( yves rocher püre light düşünüyorum daha önce o markanın fondötenini kullanmışb iri varsa yazarsa sevinirim.

oriflame oxygenboost die bi fondöten vardı daha önce onu kullanıyordum memnundum şimdi pupa milanodan kullanıyorum oriflame fondötene göre çok daha doğal duruyor pupa diorun yan ürünüymüş bilginize :)

$4826_buyuk.jpg
[h=1]La Roche Posay Toleriane Teint Foundation Spf25 30ml[/h] $4826_buyuk_1.jpg
Tüm kusur görünümlerini gizler ve ileri derecede kapatıcılık özelliği ile cilt tonunu eşitler. Yeni zenginleştirilmiş dokusu ve kolay kullanılabilir formülü sayesinde isteğe göre uygulanabilir. Hassas ciltlere iz bırakmadan ve uzun süreli rahatlık veren doğal bir makyaj sonucu sağlar.

Yüksek toleranslıdır ve hassas ciltler üzerinde test edilmiştir. Komedojenik değildir. Spf25 Uv korumasına sahiptir. 3 tonu bulunur

bu ürünü kullanan varmı hanımlar ben almayı düşünüyorum ama fiyat oalrak biraz pahalı 60 tl falan kullanıp memnun olan varsa yazabilirmi acaba doğal dursun istiyorum çok sık fondoten kullanan iri değilim avonun fondotenleri var şuan bnde yüüzme sürüyorum pul pul oluyor krem gibi yayılmıyor yüzüme :31:

Benim problemimde t bölgem yağlı.şimdiye kadar kullandığım bütün fondotenler parlama yapıtı.acaba sadece pudramı kullanmalıyım.veya fondoten üzerine pudramı ne yaparsam parlama olmaz?
birde bu sayfaları okumadan bu hafta ben lancome'nin fondoteni sipariş verdim internetten ama burada okudugum kadarıyla lancome normaldede parlama yapıyormuş:( bilseydim estee alırdım çok az fark vardı aralarında.
lancome Teint Idole silky mat kullanıp memnun olan varmı? pudrada kullanıyormusunuz? hangi pudrayı öneririrsiniz.

fondoten bu:
$lancome1.jpg

Son düzenleme:
lancome photogenıc lumessence 02 numarasını kullanıyorum ama çok parlıyo mükemmelde kapattığı sylenemez $lancome-photogenic-lumessence-spf15.jpg :50:

ben çok sık fondöten kullanmam günlük kullanımda BB krem kullanıyorum fondöten etkisi var zaten ama fontöten olarak da oriflame oxygen boost fondoten kullanıyorum cildin hava aldığını hissettiriyo kapatıcılığı da çok güzel tavsiye ederim :)

lancome teint idole ultra.. gerçekten güzel bende minik paket tester vardı cildim sanki böyle kusursuz gibi olmuştu :) çok fazla sivilcem yok ama fondöten dümdüz görüntü sağladı.
mac kullandım güzel ama lancome ve estee lauder inanın daha güzel

Arkadaşlar bende shiseido marka kullanıyorum ve acayip memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum. shiseido radiant lifting foundation teint liftant anti-age spf 15 kullandığım numara I40 kesinlikle tavsiye derim.en azından bir deneyim derim. :D

şu an estee lauder double wear kullanıyorum
ama dior un fondotenlerinide merak ediyorum açıkcası
kullanan var mı memnun musunuz?

canım ben dior forever kullanıyorum iyi aslında ama hafif parlama yapıyo nude serisi daha iyi diye duymuştum :D estee nasıl? estee almak istiyorum ama ten rengi hangisi olur bana bilmiyorum bulunduğum şehirde de deneme imkanım yok. açık kumralım foreverda 020 kullnıyorum.

bütün kullandığınız markalar dikkat ediyorum da,,üzerinde dehşetengiz hayvan deneyleri yapılmış markalar,,loreal,max factor,estee lauder vs....bence animal testing on cosmetics videolarına bi bakım derim youtubeda ve googldaki görsellere,,,,dünyadan habersiz yaşanıyor gibime geldi benim biraz da,,nacizane tavsiyem:27:

canım petanın sayfasında estee lauder test yapmıyo yazıyo. ben mi yanlış gördüm acaba?

3 yıldır vazgeçemediğim tek üründür flormar perfect coverage ne çok mat ne çok parlak duruyor inanılmaz doğal duruyor kalıp gibi değil artı koruma faktörlü ben çok memnunum herkese tavsiye ederim

canım ben dior forever kullanıyorum iyi aslında ama hafif parlama yapıyo nude serisi daha iyi diye duymuştum :D estee nasıl? estee almak istiyorum ama ten rengi hangisi olur bana bilmiyorum bulunduğum şehirde de deneme imkanım yok. açık kumralım foreverda 020 kullnıyorum.
canım denemeden alma paran çöpe gider
ben denediğim halde koyu renk almışım
kapatıcılığı çok güzel ama çok ağır bir fondoten günlük kullanıma uygun değil

MAC Studio Fix Powder Plus aldım ben yeni,, Yüksek kapatıcılı benim cildimi bile bebek gibi yaptı siz de kapatıcılığı yoğun bi fondöten arıyosanız kesinlikle kullanmalısınız. fiyatı 70 TL kadardı ama mua'mız çok sık kullananlarda bile 7-8 ay rahat gittğini söyledi.
Max Factor Lasting Perfomance: Bu da orta düzey kapatıcılık arayanlar için çok ideal. Bu da 45 TL kadar sanırım
Yüzünüz temizse de zaten fondöten falan kullanmayın derim ben , hafif bi pudra yeterlidir :)

canım petanın sayfasında estee lauder test yapmıyo yazıyo. ben mi yanlış gördüm acaba?

merhaba,, estee lauder çinde deney için ar-ge firmalarına para ödemektedir...tıpkı avon,oriflame,mary kay vs...gibi,,,yanlışınız olmalı.....companies do test on animals kısmındadır peta listeelrinde estee lauder...ben de kullanıyordum ama bıraktım...hiç birşey hayvanlardan daha değerli değil....deneyler ızdırap verici..... hep söylüyorum....animal tessting on cosmetics deyip,çıkan fotolara insanlar baksınlar.....zaten o işkence fotolarını görüp deney yapan markalardan kullanmaya devam edenler......aartık bilemiyorum,nasıl vicdana sahip insanlardır...

deborah bb krem aldım yeni koruma faktörü 20. fondötenden daha iyi dedi satan kız. çok da memnun kalmadım. daha önce oriflame kulanıyodum o daha iyi kapatıyodu sanki...:21:

Flormar Perfect Coverage Fondöten kullanıyorum şu ara,en memnun kaldığım ve uzun süre kullanıcağım tek ürün:)

biotherm kullanıyordum kozmatiği kaldırmışlar.. inanılmaz güzeldi! şimdi yves rocher kullanıyorum . biothermden sonra kötü geldi.. çok kullanınca cildimi bozmuyor desem yalan olur.. biothermin tırnağı olamaz.daha önce chanel kullandım onu hiç sormayın oda kötüydü

Back