• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

tamam kozmetiklerde hayvanlar üzerinde test yapiliyor .bu kötü birsey ama ayni sey ilaclar icinde gecerli.ilaclarida önce hayvanlarda test etmiyorlarmi?ozaman napicaz.ilacmi kullanmiycaz.olmayan alternatifemi yönelicez?
kozmetikte çok alternatif var...PETA'nın sitesinden deney yapmayan kozmetik firmalarının pdf dosyalarını indirebilirsiniz,,30 saniyenizi alır,,,deney yapanlar da var yapmayanlar da var üstelik,,,,Estee Lauder Çin'de deney yapıyor,,o nedenle ben çok sevsemde bu fondoteni bırakıyorum artık,,,,ki 3 senedir sürekli kullanıyordum:(,,,, hem fondotenini,hem kapatıcısını,hem de pudrasını,,,, elveda diyorum artık,,göre göre ben vahşete ortak olamam,,,linke göz atın anlıcaksınız vaziyeti zaten,,,,,herkes göz atmadan linke lütfen lütfen geçmesin,,,tam da bu konuştuğumuz olayla ilgili,,,,

http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...si-imza-kampanyasi_butun-kadinlar-buraya.html

kozmetikte çok alternatif var...PETA'nın sitesinden deney yapmayan kozmetik firmalarının pdf dosyalarını indirebilirsiniz,,30 saniyenizi alır,,,deney yapanlar da var yapmayanlar da var üstelik,,,,Estee Lauder Çin'de deney yapıyor,,o nedenle ben çok sevsemde bu fondoteni bırakıyorum artık,,,,ki 3 senedir sürekli kullanıyordum:(,,,, hem fondotenini,hem kapatıcısını,hem de pudrasını,,,, elveda diyorum artık,,göre göre ben vahşete ortak olamam,,,linke göz atın anlıcaksınız vaziyeti zaten,,,,,herkes göz atmadan linke lütfen lütfen geçmesin,,,tam da bu konuştuğumuz olayla ilgili,,,,

http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...si-imza-kampanyasi_butun-kadinlar-buraya.html

tamam alternatif var ama o alternatifler belki bir ise yaramiyor.yani cözüm degil soruna?biliyorum hangileri deney yapiyor.ama bizim kullanmamizla bu is bitecek degil.kac milyar insan yasiyor dünyada.hadi tüm türkiye kullanamdi hadi 1 milyon kisi kullaniyo dünyada ,yine yapilicak bu vahset.okadar protestolar yapiliyor herseyle ilgili bir dikkat cekiyormu.?ceksede nadiren.politik bazi seylerdir belki.tamam benim kullandigim kozmetik bu markalardan hicbiri degil ama kullandiklarimin ne oldugunu nerdne bileyim.sadece almanyada bir kac yerde olan kozmetikler.simdi ben nasil arastirayim nasil yapildigini..

tamam alternatif var ama o alternatifler belki bir ise yaramiyor.yani cözüm degil soruna?biliyorum hangileri deney yapiyor.ama bizim kullanmamizla bu is bitecek degil.kac milyar insan yasiyor dünyada.hadi tüm türkiye kullanamdi hadi 1 milyon kisi kullaniyo dünyada ,yine yapilicak bu vahset.okadar protestolar yapiliyor herseyle ilgili bir dikkat cekiyormu.?ceksede nadiren.politik bazi seylerdir belki.tamam benim kullandigim kozmetik bu markalardan hicbiri degil ama kullandiklarimin ne oldugunu nerdne bileyim.sadece almanyada bir kac yerde olan kozmetikler.simdi ben nasil arastirayim nasil yapildigini..

bende onu diyorum işde,,,,bu vahşet AB parlementosuna taşınıyor,,,artık kimse kullandığım kozmetikte hayvan ahı var mı diye sorgulamayacak!!! hayvan deneyleri ile ilgili çok geniş çaplı,başını ünlülerin çektiği bir kampanya linki verdim size,,,,deli gibi katılım var....(nocruelcosmetics.org) inanılmaz bir hızda tepki veriyor AB vatandaşları..istiyoruz ki türkler de imza versinler,,,,bunun için yırtınıyorum ben tabir-i caizse,,,,çünki bende bıktım hayvan testi yapmayan firma kovalamaktan.....göz atın anlıcaksınız,,,bu topiği ben tüm duyarlı türkler için açtım,,bizim neyimiz eksik AB vatandaşlarından??? mademki imzamız kabul,o zaman ne duruyorsunuzzz??

Max factor pan stik, arkadaşlarım yüzümün porselen bebek gibi göründüğünü söylüyor bu ürünü kullanınca :)

Mac gercekten harika.. Tavsiye ediyorum.

ya mac estee lauder iyi deniyorda ,ben kozmetikcilerde gidip test ediyorum hicbisiyi kapatmiyor. bu test ürünleeri malzemedenmi caliyor ne?

haha canım bilmem ki hiç denk gelmedim üstüne bi de pudra sürdüğüm için iyi kapatıyo gibi geliyo demek bana.yaa ne biliyim hem çok fazla kapatan fondotenler doğal durmuyo sanki maske

suan kullandıklarım bunlar;
mac studyo fix (kapatıcılık iyi fakat uzun süreli kullanım sonunda sivilce yapıyor malesef) :20:
este lauder double wear (cildimi fazla kurutuyor pul pul oluyor sürekli bi baz kullanmanız gerekiyor bu fondotende ) :30:
clarins teint multi regenerant extra firming (pürüzsüz yapıyor gerçekten kadife görüntüsü bi problem yaşamadım) :40:
yeni aldım ama henüz denemediğim fondotenlerimde
chanel mat lumiere (kapatıcılık konusunda çok övgü almış deniycem) :26:
laura mercier foundation primer (aydınlık görüntüsü çok tavsiye edilmiş) :26:
yorumlara bakarak değiştirdim bakalım nasıl olucaklar benim tenimde :23:

physicians formula diye bir markanım mineral likit fondotenini kullanıyorum. organik bir ürün. eğer sorunlu bir cildiniz varsa özellikle tavsiye ederim çünkü sivilce yapmıyor ve cilt ile çok güzel bütünleşiyor...

benım aradgm ii kapatıcılıkk,yuzle butunlesme wee profesyonel makyaj ıcın guzel bi ten görunumu saglaması. suan maybellıne 24 h war doal duruo cidmde fena deıll ama kapatıclk konusunda yetersızz. flormar perfectın onune gecemedı denedgm tum fondotenler..:)

Dior Nude öneririm. Kapatıcılığı orta ama tatmin edici. Yüzde ağır durmuyor. Cildim hassas, sivilceye meyilli, t bölgesi yağlıya dönük, diğer kısımlar kuru. (vay be amma karışıkmış:) Bu fondöten hiç sivilce yapmadı o anlamda iyi. Yalnız t bölgesi bir müddet sonra parlama yapıyor ama o da benim kronik sorunum:( Hangi fondöteni kullansam t bölgesi sonucu aynı:(

ben çok fazla fondöten kullanmam ama geçende tester olarak max factor elixir aldım çok beğendim fondöten alırsam mutlaka ondan alırım..tabi parama kıyıp MAC alamazsam:)

loreal true match fond.ve max.factor age renew ikiside güzel porselen gibi yapıyorlar cildi..

Back