• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

meybelline dram satin luguid fondoteni alıcam beyaz tenliyim hanği numarasını almalıyım beyaz tenli olupta bu fondoteni kullananlar varmı..:26:

yurt disinda yasiyorum.bir sürü uygun fiyatta kozmetik markalari var.aslinda cildimde problem yok.bir iki sivilce izi var.birde cenemde gecmeyen koyu bir leke var.fondoten sürünce kapanmiyorda.pütür pütür oluyor.cilt rengimde fondoten sürünce cenem siritiyor.cenemdeki leke izi gitsin diye koyu sürüncede cildim cok kötü oluyor.gözenekler cikiyor.olmayan sivilce lekeleri cikiyor.hangi fondoteni önerirsiniz?loreal paris,maxfactor veya maybelline?hangisi daha iyi.kapatici.

yurt disinda yasiyorum.bir sürü uygun fiyatta kozmetik markalari var.aslinda cildimde problem yok.bir iki sivilce izi var.birde cenemde gecmeyen koyu bir leke var.fondoten sürünce kapanmiyorda.pütür pütür oluyor.cilt rengimde fondoten sürünce cenem siritiyor.cenemdeki leke izi gitsin diye koyu sürüncede cildim cok kötü oluyor.gözenekler cikiyor.olmayan sivilce lekeleri cikiyor.hangi fondoteni önerirsiniz?loreal paris,maxfactor veya maybelline?hangisi daha iyi.kapatici.

tatlım estee lauder double wear fondetion dene,,,biraz bu sayduıkalrına göre pahalıdır ama iyidir,,o lekeyi kapatır,,,,

evet malesef pahalli.aslinda testerlerden hep deniyorum ama.testerlerde iyi degil ya.mesela avon testerleri vardi okadar kötüydükü.plastik kokuyordu yagdi resmen.estee lauderinde öyleydi mesela.ama malesefki estee laudere verecek bütcem suan yok.saydiklarima ancak yetiyor :/

Kızlar avon kullanmayın benim cildimi mahvetti..şimdi cilt bakımına gidiyormve oradaki bayan at onları çöpe daha kötü bı marka olamaz, kremi filan da varsa eline ayağına sür yüzüne sürme dedi..lancome clinique estee lauder gibi markaları tercih edin bence..evet biraz pahalılar ama ne de olsa sürekli almıyoruz

slm:21: kıslarr,,,,İffet Dizisini takip ediyorsanız,,,(ben etmiyorum,zapping sırasında denk geldim sadece)İffet'te(Deniz Çakır) ve diğer bayan aktrislerde kullanılan fondoteni bileniniz varmı? şöyle baktım da hepsinde aynı fondotenin aynı numarası avr hatta,,mükemmel bişiy,,, spot altında ve gün ışığında kusursuz duruyor,,,

slm:21: kıslarr,,,,İffet Dizisini takip ediyorsanız,,,(ben etmiyorum,zapping sırasında denk geldim sadece)İffet'te(Deniz Çakır) ve diğer bayan aktrislerde kullanılan fondoteni bileniniz varmı? şöyle baktım da hepsinde aynı fondotenin aynı numarası avr hatta,,mükemmel bişiy,,, spot altında ve gün ışığında kusursuz duruyor,,,

evet ya deniz çakırın teni geçenlerde benimde tvde gezinirken gözüme çarptı.gerçekten bebek gibi durmuş çok hoş

selam kızlar ben pek makyaj yapmıyorum ama yapmak gerekiyor bazı zamanlarda bir yerden başlamak gerek diyerek bugün bir kozmetik mağazasına girdim cildim karma olduğu için bana innovanın bitkisel içerikli fondotenini önerdi. Ben kullanmadım hiç aranızda kullananız var mı acaba , nasıldır sizce ?

fondotenim yok.aslinda istiyorum ama yüzümde maske varmis gibi hissediyorum.o yüzden pudra kullaniyorum.rossmandan aldigim synergen 1 ve 3 numarali pudra.3 numarali iyi kapatiyor.ama cok beyaz ,ruh gibi yapiyor:40: ikisininde kapaticiliklari iyi idare eder,iyi bir renk veriyor.resimdeki diger ürün de essenceden köpük fondoten.nadiren kullaniyorum.yagli bir yapisi var.kapaticiligi konusunda pek bisi diyemiycem.ama rengi güzel.tenimde renk sorunu oldugu icin güzel renk veriyor.

Eklentiler

• $Şüşü3515.jpg
    $Şüşü3515.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 57
estee lauder double wear 02(2c1) kullanıyorum,,(ankara'dan almıştım,seyahat dolayısıyla)memnunum genel olarak ama 1c1 olanını kullanan varsa aranızda eline biraz koyup fotosunu çekebilirmi burası için? Bursa denen bu garip ilde Boyner ve Tekin Acarlarda 1c1'in testırı bile yok,,,,2 aydır yolum düştükçe kontrol ediyorum,,, nette de türkiye ve firmanın kendi resmi sitesindeki numara ve kodlama sistemlri ile ürünlerin ticari isimleri eşleşmiyor,,,,ne nedir tam açık değil....tek istediğim 1c1 ve kullandığım 2c1 arasında sağlıklı bir kıyaslama yapabilmek,,,2c1 sanki bana bi tık koyu geliyor ,arkadaşalrım yok yok uygun bu deseler de,,,zahmet vermezsem bir foto bekliyorum kullanan bir arkadaştan 1c1i...teşekkürler,,,

buarada estee lauder(mac ve clinique markasının da sahibi) hayvanlar üzerinde test yapmıyor diye biliyorum,,,renksiz kozmetik ürünlerinde? HERKESİ HAYVANLAR ÜZERİNDE DEHŞETENGİZ İŞKENCELERLE KOZMETİK DENEYİ YAPAN CANAVAR FİRMALARA KARŞI DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM.....sorun,araştırın,öğrenin,,elinizin altında internet var.....hayvanlara işkence eden kozmetik firmalarının hangi firmalar oldukları çarçaf çarçaf her yerde var....benim yapmadığını bildiğim bir kaç firma(peta'nın resmi sitesinden); body shop, nivea,avon,oriflame,superdrug gibi markalar..kesinlikle deney yapanlar ise;loreal,maybelline,max factor, pantene, procter&gamble,unilever,jonhson&jonhson gibi firmalar... bi'de gözlemlediğim(petanın sitesinden) kendi ülkelerinde bu hayvan deneyleri dolayısyla tepki alan ve ürün satamayan dev kozmetik ve ıtriyat(sabun,vucut jeli vs..gibi ıvırzıvırlar) firmaları ne var ne yok resmen türkiye'ye kakalıyorlar.... türkiyedekilerin koyun olduklarını biliyolar tabi:( kendi bilinçli tüketicileri satın almıyor ürettiklerini,,,

Son düzenleme:
estee'nin hayvan deneyi yapmadığına iki yerde denk geldim,,,aksini kanıtlayan olursa,,lütfen bildirsin,,alıntı yaparak yazımdan...ben de bırakırım bu markayı,her ne kadar çok beğensem de,,,

kullanmıyorum yokluğunu hissetmiyorum bana uygun olanını bulamadığımdan da olabilir tabii maske takmış gibi dolaşanları gördüğümden de :/

Son düzenleme:
Slm bende aynı şikayetten muzdaribim,hatta bu sorunum için ayrı bir topic açmıştım birazdan göndereceğim bir incele derim ama dün bir kozmetik mağazasından aldığım bir fondöten ilk defa beni mutlu etti.Bu markayı ilk defa duyacaksın çünkü bende ilk defa duydum.Almanyadan ithal edilmiiş ve çok yeni bir ürün.Markası Beyu.Tavsiye ederim.Su bazlı ve kimyasal içermiyor.TAMAMEN SORUNLU CİLTLERE ÖZEL BİR ÜRÜN.

hani adı nerde ürünün

buarada estee lauder(mac ve clinique markasının da sahibi) hayvanlar üzerinde test yapmıyor diye biliyorum,,,renksiz kozmetik ürünlerinde? HERKESİ HAYVANLAR ÜZERİNDE DEHŞETENGİZ İŞKENCELERLE KOZMETİK DENEYİ YAPAN CANAVAR FİRMALARA KARŞI DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM.....sorun,araştırın,öğrenin,,elinizin altında internet var.....hayvanlara işkence eden kozmetik firmalarının hangi firmalar oldukları çarçaf çarçaf her yerde var....benim yapmadığını bildiğim bir kaç firma(peta'nın resmi sitesinden); body shop, nivea,avon,oriflame,superdrug gibi markalar..kesinlikle deney yapanlar ise;loreal,maybelline,max factor, pantene, procter&gamble,unilever,jonhson&jonhson gibi firmalar... bi'de gözlemlediğim(petanın sitesinden) kendi ülkelerinde bu hayvan deneyleri dolayısyla tepki alan ve ürün satamayan dev kozmetik ve ıtriyat(sabun,vucut jeli vs..gibi ıvırzıvırlar) firmaları ne var ne yok resmen türkiye'ye kakalıyorlar.... türkiyedekilerin koyun olduklarını biliyolar tabi:( kendi bilinçli tüketicileri satın almıyor ürettiklerini,,,

tamam kozmetiklerde hayvanlar üzerinde test yapiliyor .bu kötü birsey ama ayni sey ilaclar icinde gecerli.ilaclarida önce hayvanlarda test etmiyorlarmi?ozaman napicaz.ilacmi kullanmiycaz.olmayan alternatifemi yönelicez?

Back