Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yurt disinda yasiyorum.bir sürü uygun fiyatta kozmetik markalari var.aslinda cildimde problem yok.bir iki sivilce izi var.birde cenemde gecmeyen koyu bir leke var.fondoten sürünce kapanmiyorda.pütür pütür oluyor.cilt rengimde fondoten sürünce cenem siritiyor.cenemdeki leke izi gitsin diye koyu sürüncede cildim cok kötü oluyor.gözenekler cikiyor.olmayan sivilce lekeleri cikiyor.hangi fondoteni önerirsiniz?loreal paris,maxfactor veya maybelline?hangisi daha iyi.kapatici.
slm kıslarr,,,,İffet Dizisini takip ediyorsanız,,,(ben etmiyorum,zapping sırasında denk geldim sadece)İffet'te(Deniz Çakır) ve diğer bayan aktrislerde kullanılan fondoteni bileniniz varmı? şöyle baktım da hepsinde aynı fondotenin aynı numarası avr hatta,,mükemmel bişiy,,, spot altında ve gün ışığında kusursuz duruyor,,,
Slm bende aynı şikayetten muzdaribim,hatta bu sorunum için ayrı bir topic açmıştım birazdan göndereceğim bir incele derim ama dün bir kozmetik mağazasından aldığım bir fondöten ilk defa beni mutlu etti.Bu markayı ilk defa duyacaksın çünkü bende ilk defa duydum.Almanyadan ithal edilmiiş ve çok yeni bir ürün.Markası Beyu.Tavsiye ederim.Su bazlı ve kimyasal içermiyor.TAMAMEN SORUNLU CİLTLERE ÖZEL BİR ÜRÜN.
buarada estee lauder(mac ve clinique markasının da sahibi) hayvanlar üzerinde test yapmıyor diye biliyorum,,,renksiz kozmetik ürünlerinde? HERKESİ HAYVANLAR ÜZERİNDE DEHŞETENGİZ İŞKENCELERLE KOZMETİK DENEYİ YAPAN CANAVAR FİRMALARA KARŞI DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM.....sorun,araştırın,öğrenin,,elinizin altında internet var.....hayvanlara işkence eden kozmetik firmalarının hangi firmalar oldukları çarçaf çarçaf her yerde var....benim yapmadığını bildiğim bir kaç firma(peta'nın resmi sitesinden); body shop, nivea,avon,oriflame,superdrug gibi markalar..kesinlikle deney yapanlar ise;loreal,maybelline,max factor, pantene, procter&gamble,unilever,jonhson&jonhson gibi firmalar... bi'de gözlemlediğim(petanın sitesinden) kendi ülkelerinde bu hayvan deneyleri dolayısyla tepki alan ve ürün satamayan dev kozmetik ve ıtriyat(sabun,vucut jeli vs..gibi ıvırzıvırlar) firmaları ne var ne yok resmen türkiye'ye kakalıyorlar.... türkiyedekilerin koyun olduklarını biliyolar tabi kendi bilinçli tüketicileri satın almıyor ürettiklerini,,,