Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

este lauder double wearr güzeLdi dior aldım bi ara beğenmedim çok fazla su bazlıydı cıvıktı şuan kryolan supra color kullanıyorum este dior 3 ayda bitiyodu benim ancak bu kryolan sanırım senesini doldurur hala azalmadıki ben çok kullanırım fondoten zaten tv makyajı için kullanılan bi ürün içeriğinde e vitamini var ve cildimide besliyo kapatıcılığı kusursuz zatenn memnun kaldım benn

kızlar ben bugün watsonsda deborah markalı ürünün fondotenlerini denedim harika diyebilirim pek çok fondöten kullanmış biri olarak(max factor avon flormar maybelline vs.)hepsinden iyi sayılır

avonun calming effects ivory tonu kullanıyorum 3 yıldır ve hiç değiştirmedim. hem cildime zarar vermiyor, hem kalıcı, hem de doğal duruyor. çok hafif bir dokusu var. yaz, kış vazgeçilmezimdir.

Coverderm. Günlük olarak kullanmıyorum, özel durumlarda. Cildimde sivilce ve leke daha yoğun olduğu dönemlerde sürekli kullanırdım. Kapatmada daha iyisini tanımam İnanılmaz prüzsüz gösterir :)

genelde fondoten kullanmam cildim sorunsuz ama bazen bitanecik sivilcem çıkınca daha kötü duruyor sis lambası gibi sırıtıyor dümdüz tenimde mecbur kullanıyorum o zaman kırk yılda bir o zaman da avonun calming effectsi ni kullanıyorum sorunlu olmadığı için cildim hani mükemmel diyemem ama kötü de değil heralde

15 yaşımdan beri max factor kullanırım,gerek pudrası gerek fondöteni olsun hepsni kullandım,son 3 senedir max faktör kullanıma ara verdim,ama son kulandığım markalar onun yarattığı doğallığı yaratmadı cildimde

şuan nivea,maybelline ve rossman menşeeeli rival de loop kullanıyorum ki bunun içinden en hoşuma giden rival de loop

bende sivilce yok sadece cildimin daha canlı gözükmesi açısından kullanırım fondöteni,rival de loopun kapatııcılığı fazla yok sadece biraz daha pürüzsüzleştiriyor o kadar

maybelline güzel ama kaşıntı yapıyor sinir oluyorum bitmek üzeere bi daha almayı düşünmüyorum

niveanınki ise köpük fondöten çok doğal bir görüntü bırakmıyor bir daha almayı düşünmüyorum

rival de loopu br daha alırım ve fiyatıda inanılmaz 4,50 lira gibi bişey alman malı olduğ için gözüm kapalı güvenerek aldım o yüzden br daha da alırım yani

tabi şu an piyasada çook ürün var ama max'ın color adaptı vazgeçilmezlerim arasında idi elimdeki herşey bitince gene ondan alıcam bakalım aynı kalitesi yerli yerinde duruyormu ki 15 yaşımdan beri bu tip şeyler kullanmama rağmen cildime hiç zarar vermedi tek bir sivilce sorunu daha yaşamadım

clınıque nin fondoteni harika çok doğal cildinize sürdüğünüzde incecik kendi teninizmiş gibi bir etkisi var maske takmış gibi bir görünümü kesinlikle yok .ben biraz doğal makyajdan yanayım :) 3yıldır kullanıyorum

MAX FACTOR-Lasting performance(102) kullanıyorum memnunum ama kapatıcılığı çok yoğun,etkili olduğu için yağlı bi fondöten sivilcelenmeye müsait oluyo yüzüm bu yüzden..ama yinede kullanıyorum bırakamıyorumm

Coverderm süper bi kapatıcı

Coverderm. Günlük olarak kullanmıyorum, özel durumlarda. Cildimde sivilce ve leke daha yoğun olduğu dönemlerde sürekli kullanırdım. Kapatmada daha iyisini tanımam İnanılmaz prüzsüz gösterir :)
ewwet arkadaşlar coverderm süperrrr bi kapatıcı

yves rocher Teint crème confort kullanıorum uzun zamandır ve çok memnunum yağlı bi fondöten deil ciltte yağlanma falanda yapmıo kapatıcılığı harika.aynı zamanda besleyici ve nemlendiricide.

Ergenlik dönemimden beri cildimle ilgili ciddi akne sorunlarım var ve tabi ki bunları örtmek neredeyse denemediğim marka kalmadı. Şu an için YSL nin teint resist fondötenini kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Bundan öncede estee lauder double wear kullanıyordum. Şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisiydi diyebilirim fakat çok kalın bir yapısı var daha çok gece makyajında kullanışlı olacak bi ürün. YSL ona göre daha ince daha doğal duruyo. Günlük kullanım için YSL önerebilirim kesinlikle.

arkadaslar merabalar herkese kızlar ben avonun fondetenini kullanıyorum arada sırADA en ucuzunu almıstım pek kullanmam cünki flomarında pudarsını ama bu aralar kullanıyorum fondeten cok beyaz tenliyim yüzümde leke falanda yok ama güzel pembe görünse daha güzel olacak fondetenimi degiştirecegim ama bu konuda pek bilgim yok pudra ve fondeten konusunda yardımınıza ihtiyacım var orta bütcede bişeyler olmalı cok ama cok beyazım önerilerini bekliyorum yoksa flomardan alacagım yine yada loreal..

bu arada bu fondoten avonunki bi tuhaf yapıyo cildim pul pul oluyor pudraladıktan sonra

cildim sorunlu oldugu icin fondotenim cok
en sevdigim Lancome- Photogenic. Fotograf cekilecekse, özel bi bulusmaysa veya günse yanii cok güzel görünmek istiyorsam :)
Günlük fondotenim maybelline- dream satin. Yumsacik cok hafif ama yinede iyi kapatan bi fondoten.
Bazende Chanel - Vitalumiere aqua kullaniyorum. Ehhh iste, chanelden daha iyisini beklerdim diyelim...

Max Factor'ün Lasting Performance Natural Beige 106 ve Loreal'in Lasting Perfecting Natural Rose 125 kullanıyorum. Her ikisinden de çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…