Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

1.Golden Rose fiyatı ne kadar acaba :26: en mantıklısı o gibime geldi

bi de benim cildim karma,t bölgesi,burnum filan aşırı yağlı. bi sorun olur mu?

Son düzenleme:
daha önce avon kalıcı fondöten,loreal,max factor,charme fondeten kullandım ama hiç memnun kalmadım şuan catherine arley likit UV filtreli fondöten kullanıyorum memnunum max factor gibi kaliteli yani hemde fiyati çok cüzzi 10 tl en ucuz fondötenim bu güne kadar aldıüım

Rica ederim Ben de ondan korkuyorum sivilce sorunum var çünkü ama herkesin cildi bir olmadığı için demeden göremiycez aklımızın bi köşesinde bulunsun bizim :)

evet denemeden belli olmuyor böyle şeyler benim de sivilce,siyah nokta sorunum var daha doğrusu bende ne ararsan var en önemlisi pütürler var cildimde çok fazla onlar nasıl durur fondötenle acaba daha önce hiç fondöten filan sürmedim bilmiyorum

istediğiniz ürünü istediğiniz fiyata alın ..ama iş fondotene gelince lütfen paraya kıyın....fondoten sizi rezilde eder vezirde ben buna inanıyorum...bir fondotene belki 80 tl 150 tl verirsin ama cildin bebek gibi durur makyaj yaptığının anlamı olur..ben bitkisel olan bioder kullanıyorum.özelliği ise cildi yormaması ..onu sürdüğümde millet cildin güzelleşmiş diyor ..sürdüğümü anlamıyor.tabi siz sade değilde daha belirgin istiyorsanız lancome ve elizabet arden derim...max factor kullanmıştım tam bir berbattı surat tam tabaka gibi ..

Bende de var o dediklerinden :)) Ben de pek becerikli değilim bu konuda daha pahalısını da aldım hiç güzel durmadı maske gibi oldu iyice oturmadı vs. Deneye deneye öğrencez artık :)

Doğru söylüyosun tabii cildine sürdüğün bişey sonuçta. Kaliteli olması bebek gibi durmasının yanında cildinin uğrayacağı zararın en aza inebilmesi için de gerekli ama herkes bütçesine göre bişeyler alıyor :)

Evet kaliteli ürünler kullanmak lazım sonuçta cilde zarar verirse telafisi çok zor olabilir ama pahalı ürünlerin de kesin zararsız olduğundan emin olamiyorum ben açıkçası,sadece kozmetik için değil bi çok şey için böyle bu.emin olsam paraya kıyar alırım dediğim o kadar çok şey var ki...
BlackStars'ın dediği gibi biraz da bütçeye uydurmak zorundayız öğrenciyiz malum

flormarın perfect coverage inden almıştm hiç tavsiye etmiorm çok berbat bişi.bi kere bugdayım ama sürünce böle sarı sarı yüzümde kalıo sonra bazı yerler çok kuru görünüo.ayrıca çok katı gibi yani yayılmıo pek hiç tavsiye etmem.

nivea extrem resist 3 numara...asala değiştirmem...herkes yüzümde birsürü makyaj varken bile doğal sanıyo..aaa sende makyaj mı var ne bunun markası diyolarhem de yüzde doksanbeş organik içerikli...bu markanın allığı da harika..şeftali renkli olanı...paraya kıyıp alıyorum ama en az altı ay gidiyo...en son martta almıştım yarı yarıya indirim vardı hala kullanıyorum...üç kuruş ucuz alıcam diye cildimi bozmam...
cildin nem dengesini de koruyor yağlı benim cildim ne sivilce ne siyah nokta yapıyor parlama da yapmıyor...çok memnunum yani..

maybelln 21 numara
ben normalde cok fazla değiştirirdim ama bunda sabit kaldım memnunum
boyutu kucuk olmasına ragmen cok bereketlı kapatıcılıgı da ıyı

max factor miracle touch aldım arkadaşlar. o da güzel bir para sağolsun. ama şahsen ben, flormarın aqua stay-onundan aldığım memnuniyetin yarısını ancak max factörden aldım. öylece duruyor şuan yanımdaki çekmecede.

flormarın o likidi fondöten gibi. çok memnunum. kardşeim de aldı, o da memnun..

Merhaba arkadaşlar,

ben su anda lancome kullanıyorum çok güzel kapatıyor ama cildim kuru olmasına ragmen cildimi yağlandırığ parlak gösteriyor. size kapatacılık için ve her cilt tipi için tek bir fondoten öneririm oda este lauder üzerine fondoten tanımam biraz pahalı ama değer :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…