• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

ben önceden bir çok markayı denedim ama cildim yağlı olduğu için hemen fondöteni emiyordu. flormarın mat control ü sonra innova marka bir fondöten denedim. Ama sonunda kendime uygun bir fondöten ve kapatıcı buluverdim tesadüfen. kapatıcı olarak classic diye bir marka var onun stick kapatıcısını kullanıyorum gayet güzel kapatıyor. fondöten olarak da orfilame matte control var onu kullanıyrum. gayet işe yarıyor cildimde hem kalıp gibi durmuyor hem de çabucak emilmiyor.

Arkadaşlar cildim yağlı ve maalesef sivilce izleri var. Önerdiğiniz fondoten var mı günlük ve özel gecelerde kullanabileceğim...

Lancome ve clinicten sonra body shopun fondotenini kullandım. güneş koruma özelliği de var. cildim çok hassas olduğu için her ürünü kullanamıyorum. en memnun kaldığım ürün body shopun fondöteni oldu. kapatıcı özelliği fazla yok ama renk dengeleyici ve cild hassasiyetini onarıcı özelliği var.

ben geçen gün max factor colour adapt fondötenini aldım sizce nasıl? aranızda hiç kullanan memnun olan olmayan varmı?

Arkadaşlar cildim yağlı ve maalesef sivilce izleri var. Önerdiğiniz fondoten var mı günlük ve özel gecelerde kullanabileceğim...

size kesinlikle estee lauder double wear fondotenini öneririm. 2 seneye yakın kullandm. ciltte sivilce yapmıyor kapatıcılığı çok iyi ve kalıcı. tabi fiyatıı biraz tuzlu ama. fondöteni bi sene gidiyor ki ben haftanın 5 günü kullanmama rağmen:54:

Arkadaşlar bana da bir fondoten önerebilir misiniz? Sivilce sorunum yok ,renk bozukluğu var..Ama maske gibi durucak bişey istemiyorum biraz doğal olmalı..Ne önerirsiniz?

La prairie nin fondtni cok guzel kapatıo ve cilt dostu... Dior un makyaj altı bazını deneyebilirsin gerçekten çok etkili.

Estee lauder double wear...Porselen gibi oldu cildim sürüldüğünde :69: sanırım ben buldum fondotenimi:65:

ama estee lauder double wear çok yoğun yapısı günlük kullanılacak bir fondoten değil cildini mahveder cnm özel geceler için kullanmanı öneririrm...fiyatı 90 tl civarı :53:

nde esteer double wear ilk kullandigimda cok hosuma gitmisti. fakat diger kullandigim zamanlarda yüzümde ki fondöten izi belli oluyordu alnimda, burnumda...resmen dagiliyordu...bosuna o kadar para verdim....

Fiyatı 74 suan tekin acar'da.Ben mermer heykellere benzettim süren arkadaslarımın yüzünü :) Nişanlım photoshopladın mı kendini dedi ilk sürdüğüm gün :69:

Tekin acardaki makyöze en iyi fondotenler hangileri dedik arkadaşımla.estee ve clinique dedi.Ben de estee fondoten ve clinique renkli nemlendirici aldım yaz için:12: Yine de siz bilirsiniz.Ama avon kullandıktan sonra attan inip ferrariye bindim sanki diyor arkadaşım:60:

fondotende kapatıcılık arıyosanız kesinlikle max factor denemeyin kızlar 3 gün önce aldım elimde patladı ama doğal görünüm renkli nemlendirici tarzımda bişi isteyenler düşünebilir tabi. şimdi şu este'yi merak ettim hayalimdeki fondoten olduğunu hissediyorum:)

bende estee yı merak edenlerdenım ama yasadıgım yerde yok alkırsan yorumlarını yaz mutlaka...

Back