çok pahalı bir ürünmüş.gerçekten 300 lira vermeye değecek bişeymi?yani yüzüne sürdüğün ve sürmediğin halini fotoğraflayabilirmisin ?sonra hayal kırıklığına uğramayalım:95:
canım evet fiyatı çok pahalı bir ürün.. ama ben neredeyse tüm markaları kullandım...fondötenden sadece renk istemeyeceğimi anladım , hava aldırmalıydı, çünkü ben fondöten sürünce yüzümde hemen havasızlıktan mı tam anlayamıyordum ama sivilce alerji falan çıkıyordu. işim biter bitmez hemen yüzümden atmak istiyordum. maske giymiş gibi falan oluyordum..dışarıdan doğal görünse bile bana hissettirdiği öyleydi yani...hayal kırıklığı konusuna gelince bence çok dikkat çekici bir ürün oluyor sürülünce. ben test ettim..sonra bakım yapan bir yada iki fondöten markası var buda onlardan biri..hatta ilk aklına gelen marka.sonra sadece mükemmel durmuyor bende kendimi maskelenmiş hissetmiyorum..yani memnunum..sevil , tekin acar, beymen gibi yerlerde testeri deneyip farkı görmen lazım..kapağındada kapatıcısı var.özellikle bu muhteşem..kapatıcılık tam. yani gözünüzde morluk falan varsa uzman diyebilirim.