sağol canım bende true match ve max factor kullandım üstüne pudra sürmezsem akıp gidiyordu kapatıcılığıda çok iyi değildi.mac i kullananlar çok övüyor fiyat hakkında bir bilgin var mı acaba ?macin iki fondöteni var biri fix fluid diğeri pro longwear acaba hangisi hada iyi ve yağlı ciltler için uygundur
nw 25 öneririmbende true matchde seninle aynı rengi kullanıyorumankara ve istanbul mac' i aradım fix fluid siariş etmek için ama pek yardımcı olamadılar renk konusunda netten baktığım renkleri anlamıyorum bugün yada yarın içinde sipariş vermem gerekiyor.yardımcı olun kızlar açık buğday tenli gibiyim..
loreal true match de W3 beige dore kullanıyorum (ten rengimden 1- 2 ton koyuydu 1-2 damla açık renk fondötenle karıştıryordum)
max lasting perf. da 105 kulanıyodum(ama koyu geliyodu )
sizce hangi numarası bana olur.bej tonlarda istiyorum nc serisinden.
nc 15-20 çok açıkmış 25 ile 30 arasında da 30 daha sarı 25 daha bejmiş...lütfennn yardım..
fondötensiz kaldım kendimi çıplak gibi hissediyorum:84:
Ben maybelline fondöteninden memnun kalmadım açıkçası . Bana göre flormar ondan çok daha iyi .Ben beyaz tenliyim şuan avonun rahatlatıcı ve ışıltı veren fondotenini kullanıyorum ama maybelline dream matte mousse almayı düşünüyorum güzelmidir kızlar? alıp almamak konusunda kararsızım kiii napsam
Ben beyaz tenliyim şuan avonun rahatlatıcı ve ışıltı veren fondotenini kullanıyorum ama maybelline dream matte mousse almayı düşünüyorum güzelmidir kızlar? alıp almamak konusunda kararsızım kiii napsam
kullandım memnunum bitsin başka bir markada deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?