Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

canım mac fix fluid yağlı ciltlere uygunmş parlamayı önlüyormuş fiyat hakkında bir bilgim yok ama 70 80 gibi bi rakamdır tahminimce fiyatları ama sen satılan yere git deneyıp al hem ıcın rahat eder hem bılgılenırsın

ankara ve istanbul mac' i aradım fix fluid siariş etmek için ama pek yardımcı olamadılar renk konusunda netten baktığım renkleri anlamıyorum bugün yada yarın içinde sipariş vermem gerekiyor.yardımcı olun kızlar açık buğday tenli gibiyim..
loreal true match de W3 beige dore kullanıyorum (ten rengimden 1- 2 ton koyuydu 1-2 damla açık renk fondötenle karıştıryordum)
max lasting perf. da 105 kulanıyodum(ama koyu geliyodu )

sizce hangi numarası bana olur.bej tonlarda istiyorum nc serisinden.
nc 15-20 çok açıkmış 25 ile 30 arasında da 30 daha sarı 25 daha bejmiş...lütfennn yardım..

fondötensiz kaldım kendimi çıplak gibi hissediyorum:84:

kızlar sesimi duyun :2:
bir iki gün içinde sipariş vermek istiyorum nc30 ve 25 arasında kaldım çok mu koyu olur acaba yada başka renk önerisi olan ?

nw 25 öneririmbende true matchde seninle aynı rengi kullanıyorum

Ben beyaz tenliyim şuan avonun rahatlatıcı ve ışıltı veren fondotenini kullanıyorum ama maybelline dream matte mousse almayı düşünüyorum güzelmidir kızlar? alıp almamak konusunda kararsızım kiii napsam

Ben maybelline fondöteninden memnun kalmadım açıkçası . Bana göre flormar ondan çok daha iyi .
Memnun kalmadığın üründe genelde rağbet görüp sevilen bi ürün. Maybelline affınıtone . Watsonstan aldım e vitaminli ve nemlendirici destekliymiş ama kıvamı çok kötü . akıyor gün içinde sonra sivilce yaptı vs vs
Flormar perfect coverage çok çok daha iyi

bende beyaz tenliyim maybeline denemedim hiç ama loreal true matchin Golden Beige rengini tavsiye ederim parlak ve güzel duruyor :)

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı... karma cilt tipindeyim ama arada cildim kuruyup soyuluyor.açık tenliyim. sizce loreal true match fondoten mi almalıyım yoksa max factor second skin fondoten mi??? şuanda mac studio fix (c2 )kullanıyorum ama cildim soyulduğu için güzel durmuyor cevap verirseniz çok makbule geçer...

benim rosasea' m var. o nedenle yanaklarımın iyi bir kapatıcıya ihtiyacı oluyor. günlük hayatta ağır makyaj yapmayı sevmiyorum, daha doğal görünmek hoşuma gidiyor. o nedenle gündüzleri dior un nude serisini kullanıyorum. gece makyajında ise porselen bebek gibi görünmeyi seviyorum. gece makyajı için tercih ettiğim ürün ise laprairie nin antiagingli ürünlerini tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…