çok pahalı bir ürünmüş.gerçekten 300 lira vermeye değecek bişeymi?yani yüzüne sürdüğün ve sürmediğin halini fotoğraflayabilirmisin ?sonra hayal kırıklığına uğramayalım:95:
la praire fondotende aşmış bi markadır ama geçekten olağanüstü pahalı ..
ilerde edinmeyi düşünüyorum ama
ben estee den çok memnunum sizin cilt yapınız nasıl acaba
nesini beğenmediniz
şimdiye kadar maybelline sıvı fondöten kullanıyordm
dün maybelline köpük fondöten aldım
bakalım,umarım memnun kalırım
kullandım memnunum bitsin başka bir markada deniycem
selam kızlar... hemen hemen bütün fondatenleri denemiş biri olarak tavsiyem sudur;
eğer cildiniz kuruysa este lauder karma veya yağlıya dönükse loreal 16 hours inanılmaz güzel fondotenler.. ben loreal kullanıyorum 5 aydır ve de herkes soruyor cildin ne kadar hos die
bu arada fondoten alırken sarı renkli olmasına ve de su bazlı olmasına dikkat edin pembelik varsa yasınızı olgun gösterebilir
twillight o diil canım infalible 16 hours dersen verirler..gerci oda güzel ama bu daha kapatıcı sanırım pudralı bir fondoten olduu için..
bu arada i.d bare minerals kullandım bi dönem bende 2 tane sorunla karsılastım
1. fırcayla uygulandığı için fırcanın ucları gözeneklerinize gelior ve de bazılarında bende olduu gibi sivilce yapabiliyorr..
2. aradan 1 2 saat gecince rengi koyulasıyor gbi geldi bana..
bide cok parlatıo cildi parlaklık sevenlere duyurulur...
kızlar merhaba aklımda max factor lasting performance ve loreal true match vardı ama şimdi Mac in fondötenlerini düşünür oldum Fix Fluid yada face and body gibi
Kullananlar var mı acaba karşılaştırma yapabilirler mi?
Sivilce ve izlerim var karma-yağlı bir cilde sahibim.Sivilce izlerini kapatsın ve uzun süre dayansın istiyorum?
Birde nasıl sipariş edebilirim strawberryde yok
Loreal kullanıyorum bitmesini bekliyorum kullandığım ürün true match ve güzel fondötendir çabuk uçması dışında ve bu yüzden değiştireceğim ... Max Factor yengem aldığı için deneme fırsatı buldum çok ince varla yok arası kapatıcı olmayan bir fondöten bence ama pudrasıyla uygulayınca nasıl olur bilmem ama sivilce ve leke kapatmayacak kadar hafiftir.Yengemin değiştirme nedeni de hiç bi işe yaramayışıydı. Mac denemdim almadım kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var kapatıcılığı gayet yüksek harika bir fondötendir tavsiyem pudrasıyla kullan bebek gibi olursun hem söylendiklerin arasında kapatıcılığı en yüksek olan mac.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?