Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

bunu kullanıyorum ben uzun zamandır mükemmel bişey.. nemlendirici bile sürmüyorum altına çok pürüzsüz yapıyor tavsiye ederim..

ben roaccutane kullandığım için cildim kurudu cnm,,acaba o fondoten kuru ciltlere uygun olurmuki?? :44:

valla canım bilmiyorum ben kullanmadım sadece bir yerde okumuştum.şimdide bir videosunu gördüm aynısının.bak sanada linkini vereyim bir izle işte bu fondotendi o daYouTube - Foundation Application With Maybelline Dream Matte MOUSSE bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa yorum yazsınlar lütfen.özellikle renkleri konusunda.benim bulunduğum yerde deneme şansım yok o yüzden netten almayı düşünüyorum ve renk sorunu yaşamaktan tedirgin oluyorum

arkadaşlar olay in fondötenini kullanan var mı ve memnun mu?

kızlar o kadar araştırdım
en sonunda aldım BeYu'nun velvet mat fonötenini aldım :)
yüzüm çok yağlı biraz iz de var yapısını çok sevdim bide tamamen bitkisel diye
içim rahat çünkü yüzüm hassas
tavsiye ederimmmmmm

Rimmel London Stay Matte Foundation---Müthiş değil orta halli bir fondöten, şimdilik memnunum. İçeriğinden dolayı tercih ediyorum; yağ, paraben, talc ve parfüm içermiyor. İngiliz malı, fiyatı da çok uygun 15 ytl civarı. Watsons'da bulabilirsiniz.

ben Estee Lauder fondotenini kullanıyorum, yazın cildim inanılmaz güneş lekesi olduğunda araştırdım en iyi kapatan hangisiyse onu alayım diye, bunu keşfettim, fiyatı 90 civarı ama değiyor,yaklaşık 6 aydır hergün kullanıyorum, çok güzel kapatıyor çok az sürmeme rağmen. birde normalde cildim çok yağlı, onu sürünce gün boyu yağlanıp parlamıyor.

Ben tavsiye istiyorum . Yağlı bir cilde sahibim oldukça yağlanıp sarılaşan hatta, ne önerirsiniz ? nivea vichy vb ürünlerin çok ağır olduğunu söylüyorlar böyle daha hafif mümkünse sivilce vs yapmayan bişeyler ,
şimdiden teşekkürler kızlaaar :)
Önereceğiniz ürünlerin fiyatlarınıda söylerseniz çok sevinirim

Ben missha bb krem kullanıyorum çooooooook memnunum.çok hafif bir ürün hem de cildi tedavi edici özelliği war...

yanlış hatırlamıyosam 'coverderm' diye ürün var ve plastik cerrahlarda bunu öneriyor,kapatıcılığı mükemmelmiş.bi bak derim

Mac'in face&body fondötenini aldım. İnanılmaz güzel ve bana en az iki sene gider..Mutlaka Mac'lerde deneyin.

yanlış hatırlamıyosam 'coverderm' diye ürün var ve plastik cerrahlarda bunu öneriyor,kapatıcılığı mükemmelmiş.bi bak derim

canim benim ben ce ya
Dermablend
Dermablend Professional coverage cosmetics. Dermablend provides expert coverage for flawless skin.
yada coverfx
Cover FX - Skin Conditions - Scars Burns
ama benim ten rengime coverfx ii olmadi ama annem cok sevmisti bende dermablend daha ii hem rengi daha transparent hemde parlamio isikta yagli durmuo yani :)

kapatıcılık, matlık konusunda estee lauder double wear ı kullanıp çook memnun kalanlar, yüzyılın icatlarından biri seçenler varsa benim gibi bir ürün önericem .. ben hergün kullanmaya kıyamıyorum işe giderken dolgun fiyatı nedeniyle ve sivilcesiz günlerimde tenimi beğendiğim günlerdede double wear kullanmak istemiyorum ağır olabiliyor . o yüzden bunu aldımm çoook memnunum, çok çok memnunumm fiyatı 17 ve 20 lira arasında birşey

Maybelline affitone kullanıyorum ucuz ama çook sıvı,kapatıcılığğı %35-40 civarı diyebilirim.Flormar güzel mi cidden fiyetı iyiymiş.

Mac factor'ün köpük fondotenleri mükemmel ama fiyatı tuzlu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…