Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

bende beyaz tenliyim ve çillerim var.bende loreal paris 140 dore beige kullanıyorum hem çok doğal duruyo hemde kapatıyo ve kokusuda çok hoş şu an boynerde 55 tl..

birde ilk defa bourjois denedim healthy max serisinden aldım. ve çok beğendim içinde meyve özleri var ve çok güzel nemlendiriyo ve sıkılaştırma etkisi de var..

sağolun kızlarrr bu konularda hiç bi fikrim yok zaten iyice aklım karıştı ben şu vichy dermablend ve estee lauder ikisi önerisini çok okudum KK içerisinde onları düşünürken sizler bir sürü seçenek sundunuz ama kararsız kaldım burdaki önerileri toplayıp mağaza mağaza dolaşıyım o zamn en iyisi o olcak herhalde önerilerinize hala açığım bekliyorum

Merhaba eylemsii benim kuzenimin cildi aynen seninki gibi. Bir sürü fondoten denedi. Ama en son aradığı fondoteni YSL'de buldu. Ben hayran kaldım. Çiller falan kapanmış bebek gibiydi yüzü. Hem de çok doğal. Ben MAC kullanıyorum ve çok memnunum ama kuzenimde MAC bile işe yaramamıştı. Tekin Acar'dan 105 milyona almış. Biraz pahalı ama cildim için değer diyorsan kesinlikle muhteşemm..

ah canımm sağolasın ama öğrenci milletyiz durum belli fondotene o kadar para verirsem aç kalırım yaa hem iyi bişey istiyorum hem çok pahalı diyorum ne deseniz haklısınız da durum bu işte ailemin olanaklarınından her ne kadar iyi bi şekilde de yararlanıyo olsam o kadar da fazla gelir ne yazık ki ama olur da çalışırsam bir gün önerirni aklımda tutcam kendi paramla alabilmek için :) :)

ben bugün gratis ten maybellinede kampanya vardı bir ürün alana 2.si %50 indirimli
bir fondotenle kapatıcı aldım.uygunada geldi.tavsiye ederim.

ben vichy nin normaderm fondotenini kullanıyorum. Yağlı ciltler için olmasına rağmeni sürdükten kısa bir süre sonra ciltte özllikle burunda aşırı yağlanma yapıyor yapış yapış oluyor silmek zorunda kalıyorum hep, kapatıcılığı da orta düzey.

Flormar Perfect tavsiye üzerine aldım kesinlikle çok güzel..
formarın göz kaleminden başka birşeyini kullanmam ama fondoteni çok başarılı
max factor loreal kalitesinde 17 tl ye aldım
yağlı ciltler içinde çok uygunparlamayı önlüyor ve porselen gibi duruyor

lancome double wear kullaniorum cok memnunum lancome un genel olarak makyaj uruleri gercekten guzel ve kapaticiligi yuksek.. channel de cok guzel ama o oldukca pahali..

clarins fondöten kullanıyorum duruşu cok doğal ve kokusu cok hoş..hafif bi fondoten ama ben yine de özel günler dışında kullanmıyorum..

herkese merhaba
uzun zamandır hangi fondoteni kullansam diye yorum okuyup duruyorum
m.a.c. istiyorum ama nasıl temin edebiirim izmirdeyim ,bi öneride bulunurmusunuz banaa

bu zamana kadar birçok markayı denedim lancome çok iyiydi ama biraz pahalı... 6 aydır ise max faktor kullanıyorum acayip memnunum makyaj uzmanlarının da tercihiymiş... fiyatı ise gratiste 50 lira civarında...

Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var,araştırırken bu forum geldi sürekli karşıma..
Yaklaşık 5 yıl önce bir ameliyat geçirdim.Karnımın sağ tarafında 6 dikiş izim var.
Ve bu izi 10-15 dakikalığına görünmez yada daha az görünür bir hale getirmem lazım.
Hangi marka fondoteni ve-veya ne yapmamı önerirsiniz.
Şimdiden çok çok teşekkürler

Max Factor Colour Adapt kullanıyorum uzun süredir.. Gayet memnunum..

Maybelline'in Affinitone fondötenini kullanıyorum, memnun değilim. Fakat ürünün kötülüğünden değil cildimin kötülüğünden :) Ben kapatıcı özelliği olan bir fondöten istiyordum, bunu da almış bulundum bir kere :S İnce bir yapısı var, cilde nefes aldırıyor belki, kalıp gibi durmuyor ama kapatmıyor, renkli nemlendirici gibi..

tv de yara izlerini kapatıcı bi ürün görmüştüm ama hatırlayamadım.bi araştır

aynen bendensin cnm sende,,bende bi bulsam hem nefes aldırıp hemde iyi kapatan süper olcakk :97:

aynen bendensin cnm sende,,bende bi bulsam hem nefes aldırıp hemde iyi kapatan süper olcakk :97:

yine maybeline markanın köpük fondoteni varmış.hem nefes almasına engel olmuyomuş hemde kapatıcılığı çok iyiymiş nette gezinirken okumuştum en iyi 5 fondoten diye başlık dikkatmi çekmişti.işte orda aynen böyle bahsediliyordu bu köpük fondotenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…