kızlarr yardımınıza ihtiyacım var fondoten almam gerekiyo ama ilk defa alacağım için hiç bir bilgiye sahip değilim yardım edin lütfen öncelikle beyaz tenliyim yüzümde çillerim var zamn zaman da sivilceler çıkabiliyor bu çilleri kapatmaya yarayacak ama aynı zamnda doğal duracak hani bazı kişiler hiç sürmemiş gibi oluyo ya öyle birşeye ihtiyacım var ağır makyaj istemiyorum sadece gerçekten kapatan yokmuş gibi duran birşey umarım anlatabilmişimdir derdimi önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum çillerim için tavsiyesi olan varsa da çok makbule geçer :)
kızlarr yardımınıza ihtiyacım var fondoten almam gerekiyo ama ilk defa alacağım için hiç bir bilgiye sahip değilim yardım edin lütfen öncelikle beyaz tenliyim yüzümde çillerim var zamn zaman da sivilceler çıkabiliyor bu çilleri kapatmaya yarayacak ama aynı zamnda doğal duracak hani bazı kişiler hiç sürmemiş gibi oluyo ya öyle birşeye ihtiyacım var ağır makyaj istemiyorum sadece gerçekten kapatan yokmuş gibi duran birşey umarım anlatabilmişimdir derdimi önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum çillerim için tavsiyesi olan varsa da çok makbule geçer :)
Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var,araştırırken bu forum geldi sürekli karşıma..
Yaklaşık 5 yıl önce bir ameliyat geçirdim.Karnımın sağ tarafında 6 dikiş izim var.
Ve bu izi 10-15 dakikalığına görünmez yada daha az görünür bir hale getirmem lazım.
Hangi marka fondoteni ve-veya ne yapmamı önerirsiniz.
Şimdiden çok çok teşekkürler
aynen bendensin cnm sende,,bende bi bulsam hem nefes aldırıp hemde iyi kapatan süper olcakk :97:Maybelline'in Affinitone fondötenini kullanıyorum, memnun değilim. Fakat ürünün kötülüğünden değil cildimin kötülüğünden :) Ben kapatıcı özelliği olan bir fondöten istiyordum, bunu da almış bulundum bir kere :S İnce bir yapısı var, cilde nefes aldırıyor belki, kalıp gibi durmuyor ama kapatmıyor, renkli nemlendirici gibi..
aynen bendensin cnm sende,,bende bi bulsam hem nefes aldırıp hemde iyi kapatan süper olcakk :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?