Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

the body shop un fondötenleri de güzel estee lauder double wear a benzettim ben ama ondan daha likit bir yapısı var..

Kızlar öncelikle selamlar,
Güzel bir konu, konuyu ilk gündeme getiren arkadaşa teşekkür ederim...

Kullanmadığım hiçbir ürün kalmadı diyebilirim..En pahalısından, en ucuzuna...
Teker teker yazmam epey vakit alır çünkü uzun yıllardır makyajsız çıkmam abi kaydirigubbakcemile3

öncelikle belirteyim, cildim sorunlu sayılmaz.. Sivilce problemim yada yaglanma coook azdır..

maybelline'nin bir çok ürününü kullandım, beğenmedim... O paraya değmez.

Max Factor fondotenlerinden memnun kalmadım, su bazlı olanları hiç naturel durmuyor.. Yazık 45-50 ytl verilmesi ona da...

lancome, Vichy, nivea,Smashbox, Estee Lauder, vs vs keza öyle...:1ninca:

şimdi yaklaşık 5 aydır Golden Rose long lasting krem fondotenini kullanıyorum.
7 ytl.ye aldım. Üzerine allık,pudra vs eklenince şimdiye kadar döktüğüm paralarıma resmen acıdım. :mymeka: Çünkü gayet memnunun.. sositososito

Reklamları izlediniz, şimdi haberler -tatlicadiarzu-

Şunları atlamamaya özen gösterin;
Fondotenlerinizi buzdolabında saklayın...
Günlük nemlendirici kullanın ve en az 5 dakika sonrasında fondotenı cildinize uygulayın.Hemen üstüne sürmeyin..
kıvamı yogunsa içine 1-2 damla nemlendirici katabilirsiniz.

lancome teint idole ultra mat mı cnm?

canım, mat fondöten mi arıyorsun? daha geçen gün arkadaşıma biotherm fondöten aldık, o özellikle mat arıyordu. gayet de hoş oldu, bir bak istersen. diorun ve lancaster ın fondotenlerini denedik, hafif parlaktı onlar. ama biothermin mat serisi gayet iyiydi. yerimseniben

golden rose moisturizing cream fondoten aldım 01 rengini ten rengim beyaz olduğu için .kapatıcılığı çok güzel ama suya değdiği anda akıyor .avondan 3tane fondoten aldım onlar hiç güzel değildi renklerie çok koyu geldi kalıp gibi suratımda kalın bi tabaka olduğunu hissedebiliodum. avonun cream fondoteni var adınnı tam bilmiyorum yuvarlak kutusu falan var süngerle sürülüyor . o çok güzel kapatıyor ama beyaz tenliler için biraz koyu

ben bu yazdıklarınızdan sonra korktum kızlar acaba ben iyi fondoten kullanıyormuyum diye açıkçası yazdığınız birkaç marka isminide ilk defa duydum.yani öyle pek marka araştıramıyorum.ama ben fondoten olarak ınnova kullandım kesinlikle yağlı ciltler için iyi değil sivilce yapıo,maybelline kullandım pek memnun kalmadım.şimdi pastelin stıck fondotenini kullanıyorum iyi kapatıyo ve ayrıca yüzümde sanki hiçbirşey yokmuş gibi duruyo ama şimdi korktum açıkçası acaba zaman geçtikçe cildime bir yan etkisi olurmu diye başka pastel kullanan varsa tecrübelerini yazsın.

kızlar ben max factor lasting performance kullanıyorum ve çok menunum kapatıcılığından falan ama kuzenim clinique sürmüştü cildi muhtşe görünüyorduu

bu fondöteni kullanan varmı başkaa,kuzenimde harika olmuştuuu tam istediğim gibiydi

işte fondöten bu

[/IMG]

kızlar bende maybelline kullanıyordum, fakat artık kaliteli bir fondöten istiyorum.Bugün parfümeride dior forever makeup önerdiler.Kullanan varmı?

Çubuk peki kuzinin cildi nasıl ?
Zaten mermer gibi bi cildi varsa çamur bile sürsen heykel gibi durur . . .
Mühim olan sorunlu cildi dönüştürebilme yetisi . . .

kızlar bende maybelline kullanıyordum, fakat artık kaliteli bir fondöten istiyorum.Bugün parfümeride dior forever makeup önerdiler.Kullanan varmı?

dior un ten ürünleri çokk iyidir, chanel in pudrasına bayılan birsürü insan da tanıyorum, fondöteni de iyidir büyük ihtimal. lancome un da çoğu ürünü başarılı,ona da bakmanı öneririm. fiyatları birbirine yakın gibidir zaten. kaydirigubbakcemile5

kızlar bi fikir lütfen.. benım cildim yaglı we bazı fondotenler cıltte daha cok parlama yapıor. özellikle alın bölgesınde böle olsun ıstemıorum. we kapatıcılıgının çok ii olması lazım. siwilce izlerini we puruzleri kapatabılmek ıcın. bırde kımı fondotenleri yuzune sürüosun açık ama saatler gectıkce rengı koyulasıo. bunlardan yana cok sıkıntı yasıorum. önerilerinizi beklıorum lütfen..

Çubuk peki kuzinin cildi nasıl ?
Zaten mermer gibi bi cildi varsa çamur bile sürsen heykel gibi durur . . .
Mühim olan sorunlu cildi dönüştürebilme yetisi . . .

özellikle yanak bölegesi oldukça sivilceli,ama çok güzel kapatmış fondöten
ve sanki cildinin doğal parlaması gibi parlıyordu cildi

clinique'in kozmetik ürünlerine karşı bi sogukluk hissederdim hep
yani temizleme ürünleri kadar iyi olmadigini düşünürdüm ama cubugum bu söylediklerinden sonra deniyicem fondotenini :içelim:

evet gurbaam bende aynı şekilde düşünüyordum ama öyle beğendimki fondöteni
haftasonu alıcam bakalım
inşallah benim cildimdede öyle durur
kaydirigubbakcemile2

bu arada fondötenin fotosunu koymuştum niye çıkmıyor yaa
hep yaptığım gibi yüklemiştim oysa
hem burdada gözüküyordu ama şimdi gözükmüyor

sen al dene memnun kalırsan ben de alırım cubugum
sitede sorun var bu arada
resimler gorunmuyo
bi de clarins'in fondotenini çok merak ediyorum
çok methediyolar makeupalley'de

tamam gurbik ben alayım sana yazarım hemen memnunmuyum değilmiyim
sende clarins al ozaman bakalım nasıll kaydirigubbakcemile3

tamam gurbik ben alayım sana yazarım hemen memnunmuyum değilmiyim
sende clarins al ozaman bakalım nasıll kaydirigubbakcemile3
haftasonu bi planım yok şimdilik araya bişi sıkışmazsa doğru tekin acarın yolunu tutcam
diorshow mascara 62 ytlydi en son
yüzde 20indirim vardi yani
inşallah hala devam ediyodur kaydirigubbakcemile5
bolca numune alcam

bende boynere sormuştum 2 hafta önce diorshowa 61 ytl demişti kampanya var demişti
hem onu alayım hemde şu fondöteni
acaba boynermi,sevilmi,tekin acarmı ucuzdur

kızlar boynerde buaralar fish card a yüzde 25 indirim var :lepi:
kartınız olması gerekmiyor, orda 1 form dolduruyorsunuz başvuru şeklinde, yüzde 25 düşüyorlar.
ben kadına demiştim istemiyorum ama kart falan diye, başvuruyu doldurduktan sonra zaten arayacaklar sizi, o zaman istemiyorum dersiniz demişti, herkese öyle yaptırıyorlarmış, kendileri de öyle yapıyormuş güya.
boyner,tekin acar, sevil arasından normalde en ucuzu sevildir ama.
hihoyyyt

tatlım o zaman ben bi sevile uğrayayım c.tesi günü
ama şu fish card işinide merak ettim
boyner card gibi bişeymi bu yoksa kredi kartımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…