• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

arkadaşlar max factorun creme puff 'u maxın diğer fondötenleri kadar iyi mi???

sabahtan akşama kdr dayanacak,kapatıcı özellikli karma ciltte parlama yapmayan bişey istiorm ne önerebilirsiniz? max factorun fondötenleri çok iyi fakat bulaşıyor hep yakalarıma...creme puff u nasıl birde loreal Infallible Fondöteni deneyen varmı o nasl??

Sizlere Maybelline Dream Matt Mousse ( Kadife Etkili Köpük Fondöten) öneriyorum arkadaslar...
Tek gecerim...;)

valla piyasadaki cogu ünlü markanın fondötenini denedim.henüz cok harika diyebilecegim ürünü bulamadm ama kullandıklarım arasında en iyileri lancome ve max factor color adapt oldu.sırada m.a.c var,denersem yzarım:)

dünyada föndoteni ilk bulan ve geliştirren firma maxfactor'dur.su bazlısını almıştım ama pek kullanmıyorum 2 ayda belki bir defa.

Bende 2 hafta önce image maker'ın 1 nolu fondotenini aldım tavsiye üzerine ve gerçekten çok memnunum. aslında çok tereddüt ettim cildim çok hassas ve çok nadir yoğun makyaj yaptığım için ama gerçekten güsel bir ürün mat değil ve çok doğal görünüm verio.. tavsiye ederim kızlar fiyatıda çok uygun...

sabahtan akşama kdr dayanacak,kapatıcı özellikli karma ciltte parlama yapmayan bişey istiorm ne önerebilirsiniz? max factorun fondötenleri çok iyi fakat bulaşıyor hep yakalarıma...creme puff u nasıl birde loreal Infallible Fondöteni deneyen varmı o nasl??

loreal inflallible denemiştim ben kalıcılık istediğim için ama kalıcılığı orta ve su bazlı değil sanırım neden böyle saçma sapan şeyler alıyorum dedim ve şişenin üçte birini kullanmadan attım şimdi estee lauder kullanıyorum çok memnunum

estee lauder double wear mı?? ben de denedim hakkaten beni gören fark etmiş güzel olmuş diodu..ama renk tonunu tutturamamıştım buğday tenliler için hangi tonu uygun

estee lauder double wear mı?? ben de denedim hakkaten beni gören fark etmiş güzel olmuş diodu..ama renk tonunu tutturamamıştım buğday tenliler için hangi tonu uygun

Canım ben de buğday tenliyim ve estee lauderin equalizer 01 nosunu kullanıyorum doğal duruyor ve güzel kapatıyor.

ben iksinide denemiştim cnm max innovaya göre çok iyi tabi fiyatı yüksek ona oranla..innova akşama kdr dayanacak bi ürün değil..ilk sürüşte hoş geldi bana yalnız akşama doğru akma bozulma vs. gibi şeyler oldu..

max 40 ytl, innovayı 23,50ye aldım,tabi öğrenci bütçesi..
ama bak yaklaşık 8 saattir yüzümde ve akma vs olmadı.. gayet hoş ilk sürüldüğü gibi duruyor.. belki cilt tipi falan etkiliyordur..
bu arada açık tenliyim 15 numara aldım,süper oldu :)

kızlar ben logona fondoten almak istiyorum ankaradayım burda nerden alabilirim herkes çok güzel olduğunu sölüo internet hariç ankaradan nerden alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Benim cildim karma , max factor kullanıyorum evet güzel kapatıyor ama zamanla cildimi yağlandırdığını parladığını hissediyorum hoşuma gitmiyor , sabit duracak mat bir fondoten varsa bildiğiniz önerilere açığım..

avonun rahatlatıcı etki veren almond likit fondötenini kullanıyorum çok memnunum gayet güzel :) fiyatı 29 ytl uzun süre gidiyo..

maybelline affinitone kullanıyorum, memnunum. Oldukça sıvı ve uygulanması kolay bir fondöten, ancak üzerine pudra istiyor biraz...

maybelline affinitone kullanıyorum, memnunum. Oldukça sıvı ve uygulanması kolay bir fondöten, ancak üzerine pudra istiyor biraz...

Bende bikaç hafta önce bu fondötenden almıştım. Çok beğendim. Nemlendirici gibi. Zaten su bazlı oldukça. sanki nemlendirici sürmüş gibi.

bende de var affinitone'dan ama yazın kesinlikle kullanılıyor akıyor..benim cildim karma belkide ondandır ama kışın kullanabiliyorum..fondöten olarak hep mf ürünleri kullandım..sıcak ortamda max factor fondötenlerinin parlama yaptığı çok doğru..ama piyasadaki biçok üründen güzel...şimdi aklımda creme puff'u denemek var..inş fondötensiz tek başına yeterli olur

Back