Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lancome teint idole ultra mat mı cnm?
kızlar ben max factor lasting performance kullanıyorum ve çok menunum kapatıcılığından falan ama kuzenim clinique sürmüştü cildi muhtşe görünüyorduu
bu fondöteni kullanan varmı başkaa,kuzenimde harika olmuştuuu tam istediğim gibiydi
işte fondöten bu
![]()
kızlar bende maybelline kullanıyordum, fakat artık kaliteli bir fondöten istiyorum.Bugün parfümeride dior forever makeup önerdiler.Kullanan varmı?
Çubuk peki kuzinin cildi nasıl ?
Zaten mermer gibi bi cildi varsa çamur bile sürsen heykel gibi durur . . .
Mühim olan sorunlu cildi dönüştürebilme yetisi . . .
haftasonu bi planım yok şimdilik araya bişi sıkışmazsa doğru tekin acarın yolunu tutcamtamam gurbik ben alayım sana yazarım hemen memnunmuyum değilmiyim
sende clarins al ozaman bakalım nasıll kaydirigubbakcemile3
haftasonu bi planım yok şimdilik araya bişi sıkışmazsa doğru tekin acarın yolunu tutcam
diorshow mascara 62 ytlydi en son
yüzde 20indirim vardi yani
inşallah hala devam ediyodur kaydirigubbakcemile5
bolca numune alcam
bende boynere sormuştum 2 hafta önce diorshowa 61 ytl demişti kampanya var demişti
hem onu alayım hemde şu fondöteni
acaba boynermi,sevilmi,tekin acarmı ucuzdur
kızlar boynerde buaralar fish card a yüzde 25 indirim var :lepi:
kartınız olması gerekmiyor, orda 1 form dolduruyorsunuz başvuru şeklinde, yüzde 25 düşüyorlar.
ben kadına demiştim istemiyorum ama kart falan diye, başvuruyu doldurduktan sonra zaten arayacaklar sizi, o zaman istemiyorum dersiniz demişti, herkese öyle yaptırıyorlarmış, kendileri de öyle yapıyormuş güya.
boyner,tekin acar, sevil arasından normalde en ucuzu sevildir ama. hihoyyyt