Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
barbizeynep,white_anqel tşk ederim fikirleriniz için,ya ben şimdi hanqi fondoteni alcamm imdatt ofsss:uhm::a015:
ben makyaj bazı kullanmıyorum ama fondoten kullanmasını seviyorum.kullandığım fondotenler;
clarins turly matte fondoten(çok mat bir fondoten,kesinlikle parlama yapmıyor,kapatıcılığı orta)
dior diorskin forever (kapatıcılığı yüksek,cildi harika gösteren bir fondoten,ayrıca favori fondotenim)
clinique superblanced (kapatıcılığı orta,çok doğal duruyor,yağsız bir fondoten)
peki siz hangi fondöteni kullanıyorsunuz?
hangisi iyii
hangisi daha iyi kapatıyoo
bide fondetenden önce sürülen makyaj altı bazları varmışş kullananlar varmııı
cnm birşey sorucam ben trult matte ve clinique superbalanced kullandım ama senn cildin kuru sanırım cnku superbalanced bende cok parlama yaptı:sm_confused:
vichy'i 2. kez almayı düşünmüyorum benneyaptımki
çok ağır geldiğini anladım mimik çizgilerim belirgin olmadigi halde doluyo
makyajsız genç duruyo yüzüm ama vichy ile pek de öle değil benneyaptımki
şimdi barbiezeynepcimin de tavsiyesiyle YSL fırçalı alicam
MAC - studiofixden de vazgeçtim şakkıdı
zeynepcim tam tersi benimde cildim yağlı.yağlı ciltlerde malesef hemen hemen bütün fondotenler bir süre sonra parlama yapıyor ,ne kadar oilfree olsa bile:1no2:ama superblanced bende fazla parlama yapmadı sadece çok sıcak havalarda oluyordu.ama clarinsin fondoteni gerçektende çok mat bir fondoten ve hiç parlama yapıyor ama onunda yapısını beğenmiyorum.çok güçlü bir kapatıcılığı yok.benim favori fondotenim diorskin forever,denemeni tavsiye ederim:1closedeyes:
ben estee lauder kullanıyorum pudrasıyla beraber cok harıka derım..ayrıca clarins in fondoten ı de benı sasırttı..ben loreal, max factor,lancome,dior skin hepsını kullandım ama clarıns cok farklı geldı suan ıkı favorım clarıns ve estee lauder..alacagınız yerde deneyın ve oyle alın derım..oylesı cok faydalı..
cnm clarins evt bende memnunum ama simdiye kadar işte bu dediğim bir fondoten olmadı,şu anda ysl perfect touch kullanıyorum,bir cok marka fondotenini aldım ama şu ana kadar en cok memnun kaldıklarım guerlain silky smooth,clarins truly matte,ysl perfect touch,en memnun kalmadıklarım ise başta dior pure light ve chanel vitalumiere....clinique in fondotenlerini begenmedim ama pudraları cok başarılı ben cok memnunum,kanebonun ve la prairie'in compactlarını her kullanan cok cok memnun onları da cok mrk ediyorum:uhm:
çok teşekkür ederim cnm,dün forever pudra aldım henüz kullanmadım bakalımşakkıdı:teytey:
ben estee lauder kullanıyorum pudrasıyla beraber cok harıka derım..ayrıca clarins in fondoten ı de benı sasırttı..ben loreal, max factor,lancome,dior skin hepsını kullandım ama clarıns cok farklı geldı suan ıkı favorım clarıns ve estee lauder..alacagınız yerde deneyın ve oyle alın derım..oylesı cok faydalı..