• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

ben makyaj bazı kullanmıyorum ama fondoten kullanmasını seviyorum.kullandığım fondotenler;
clarins turly matte fondoten(çok mat bir fondoten,kesinlikle parlama yapmıyor,kapatıcılığı orta)
dior diorskin forever (kapatıcılığı yüksek,cildi harika gösteren bir fondoten,ayrıca favori fondotenim;))
clinique superblanced (kapatıcılığı orta,çok doğal duruyor,yağsız bir fondoten)

cnm birşey sorucam ben trult matte ve clinique superbalanced kullandım ama senn cildin kuru sanırım cnku superbalanced bende cok parlama yaptı:sm_confused:

peki siz hangi fondöteni kullanıyorsunuz?
hangisi iyii
hangisi daha iyi kapatıyoo
bide fondetenden önce sürülen makyaj altı bazları varmışş kullananlar varmııı

Slm canim ben artistry uclu arindirici sistemin kullaniyorum .Arindirici kopuklu temizleyicisini sonra yag kontrollu tonik ve sonra arindirici ve dengeleyici nemlendiricini artindan yag dengeleyici ozel fondetenin kullaniyorum. suan sikayetim yok memnunum.

vichy'i 2. kez almayı düşünmüyorum benneyaptımki
çok ağır geldiğini anladım mimik çizgilerim belirgin olmadigi halde doluyo
makyajsız genç duruyo yüzüm ama vichy ile pek de öle değil benneyaptımki
şimdi barbiezeynepcimin de tavsiyesiyle YSL fırçalı alicam
MAC - studiofixden de vazgeçtim şakkıdı

cnm birşey sorucam ben trult matte ve clinique superbalanced kullandım ama senn cildin kuru sanırım cnku superbalanced bende cok parlama yaptı:sm_confused:

zeynepcim tam tersi benimde cildim yağlı.yağlı ciltlerde malesef hemen hemen bütün fondotenler bir süre sonra parlama yapıyor ,ne kadar oilfree olsa bile:1no2:ama superblanced bende fazla parlama yapmadı sadece çok sıcak havalarda oluyordu.ama clarinsin fondoteni gerçektende çok mat bir fondoten ve hiç parlama yapıyor ama onunda yapısını beğenmiyorum.çok güçlü bir kapatıcılığı yok.benim favori fondotenim diorskin forever,denemeni tavsiye ederim:1closedeyes:

ben kendi sattığım fondoteni kullanıyorum oriflame nin GİORDANİ normalini kullanıyorum bide yaşlanma etkilerine karşı olanı var onuda halam kullanıyo krışıkları tamamen kapatıyo tavsiye ederim çevrende mutlaka bi satan vardır edinmeni tavsiye ederim çok ta uygunn artı makyaş altı bazlarıda bulunmakta katalogdan bakarsın

vichy'i 2. kez almayı düşünmüyorum benneyaptımki
çok ağır geldiğini anladım mimik çizgilerim belirgin olmadigi halde doluyo
makyajsız genç duruyo yüzüm ama vichy ile pek de öle değil benneyaptımki
şimdi barbiezeynepcimin de tavsiyesiyle YSL fırçalı alicam
MAC - studiofixden de vazgeçtim şakkıdı

cnm studio fix de bayagı kapatıcı bir fondotendir,ama biraz agır bi yapısı var yani cildi yorar ysl daha güzel yuzunde ufak tefek sivilce lekeleri varsa onları kapatır artı cilt cok dogal makyajsız gibi duruyor ysl de:içelim:vichy hakkındaki yorumlarına katılıyorum cnm ben de hiç begenmemiştimkafamçokkarıştı

zeynepcim tam tersi benimde cildim yağlı.yağlı ciltlerde malesef hemen hemen bütün fondotenler bir süre sonra parlama yapıyor ,ne kadar oilfree olsa bile:1no2:ama superblanced bende fazla parlama yapmadı sadece çok sıcak havalarda oluyordu.ama clarinsin fondoteni gerçektende çok mat bir fondoten ve hiç parlama yapıyor ama onunda yapısını beğenmiyorum.çok güçlü bir kapatıcılığı yok.benim favori fondotenim diorskin forever,denemeni tavsiye ederim:1closedeyes:

cnm clarins evt bende memnunum ama simdiye kadar işte bu dediğim bir fondoten olmadı,şu anda ysl perfect touch kullanıyorum,bir cok marka fondotenini aldım ama şu ana kadar en cok memnun kaldıklarım guerlain silky smooth,clarins truly matte,ysl perfect touch,en memnun kalmadıklarım ise başta dior pure light ve chanel vitalumiere....clinique in fondotenlerini begenmedim ama pudraları cok başarılı ben cok memnunum,kanebonun ve la prairie'in compactlarını her kullanan cok cok memnun onları da cok mrk ediyorum:uhm:

sık makyaj yapmıyorsanız. nemli süngerle sürdüyünüz bütün fondotenler iyi yedirirseniz hoş durur. fakat fondoten cildinizle aynı renk olmalı,eyer isterseniz bronz bir pudrayla istediyiniz tonu yakalayabilirsiniz,böylelikle boyun iziyle karşılaşmazsınız.fondoten yüzünüzde kalıp gibi durmaz,
eyer sık makyaj yapıyorsanız, kesinlikle dermatelojik ürünler kullanın,
yine söylüyörum, satın aldıgınız fondotenler kesinlikle teninizle aynı renk olsun, koyu veya açık yapmak için pudra kullanın,öbür türlü,hafif makyaj bile yapsanız ,
teninize uymayan fondoten sizi boya küpüne girmiş gibi gösterecektir,

ben estee lauder kullanıyorum pudrasıyla beraber cok harıka derım..ayrıca clarins in fondoten ı de benı sasırttı..ben loreal, max factor,lancome,dior skin hepsını kullandım ama clarıns cok farklı geldı suan ıkı favorım clarıns ve estee lauder..alacagınız yerde deneyın ve oyle alın derım..oylesı cok faydalı..

Ben maybelin in köpük fondotenini kullanıyorum. Çok doğal bir duruşu var, kalı gibi durmuyor. Ama çok iyi nemlenmiş bir cilde uygulanması gerekiyor

ben estee lauder kullanıyorum pudrasıyla beraber cok harıka derım..ayrıca clarins in fondoten ı de benı sasırttı..ben loreal, max factor,lancome,dior skin hepsını kullandım ama clarıns cok farklı geldı suan ıkı favorım clarıns ve estee lauder..alacagınız yerde deneyın ve oyle alın derım..oylesı cok faydalı..

ebrucum okuyamıyorum yzdıklarını:uhm::1no2:

cnm clarins evt bende memnunum ama simdiye kadar işte bu dediğim bir fondoten olmadı,şu anda ysl perfect touch kullanıyorum,bir cok marka fondotenini aldım ama şu ana kadar en cok memnun kaldıklarım guerlain silky smooth,clarins truly matte,ysl perfect touch,en memnun kalmadıklarım ise başta dior pure light ve chanel vitalumiere....clinique in fondotenlerini begenmedim ama pudraları cok başarılı ben cok memnunum,kanebonun ve la prairie'in compactlarını her kullanan cok cok memnun onları da cok mrk ediyorum:uhm:

zeynepcim bende birkere dior pure light fondoteni denemiştim ve hiç beğenmedim.kapatıcılığı yok sadece yüze biraz renk veriyor, ayrıca parlama yaptı .ama forever öyle değil ,denemeni tavsiye ederimyerimseniben

Lancome'un ürünleri çok güzel ayrıca alerji de yapmıyor,biraz tuzlu ama genede cilt önemlidir,her ürün kullanılmaz.

çok teşekkür ederim cnm,dün forever pudra aldım henüz kullanmadım bakalımşakkıdı:teytey:

güle güle kullan zeynepcim.canım kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum;)memnun kalacağını düşünüyorum.a.s sen hangi rengi aldın? benimkisi 030.buğday tenli olduğum için bana bu renk uydu.

Ben normalde hiç makyaj yapmam ama lazım oldu yapmam lazım artık. internetten araştırdım, maybelline dream matte köpük fondotenle max faxtor lasting performance arasında kaldım. bu ürünleri kullanan varsa yardımcı olabilir mi.. hiç anlamıyorum malesef hangisi iyidir hangisi kötüdür.. bunları da daha doğal durduklarını okuduğum için seçtim.

cnm bendeki rengi 020,tabiki yazarım cnm zaten iki tane pudra aldım digeri de kanebo,ikisi hakkındaki görüşlerimi kullandıkça yazıcam cnm:içelim:

merhaba
estee lauderin fondöteninin tam olarak ismini verebilirmisin?birde kapaticiligi nasil?ve bide fiyatini ögrenmek istiyorumyerimseniben
clarins`de simdi ilgimi cekti sen öyle yazinca,o nasil kapatiyor?onunda tam olarak ismini verirsen bende bi tester alir denerim.benim cildim hassas ve karma.sivilce,siyah nokta ve sivilce lekerim var bunlari güzel bi sekilde kapatabilen bir fondöten ariyorum.
tsk ederim simdiden cvbin icin..

Back