• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

bende de var affinitone'dan ama yazın kesinlikle kullanılmıyor akıyor..benim cildim karma belkide ondandır ama kışın kullanabiliyorum..fondöten olarak hep mf ürünleri kullandım..sıcak ortamda max factor fondötenlerinin parlama yaptığı çok doğru..ama piyasadaki biçok üründen güzel...şimdi aklımda creme puff'u denemek var..inş fondötensiz tek başına yeterli olur

max faktor kullanıyorum ama yazın alnımı yağlandırıyor kışın iyide benim de cildim karma

kızlar fiyatı uygun olan fondötenler neler..hem iyi hem ucuz yani..:utangac:

maybeline dışında ama....

maybeline kullandım aslında güzeldi ama başka denemek istiyorum şimdi...

birde maybeline nin stik fondötenini kullanan varmı aranızda??fondöten pudra ikisi bir aradaymış CADIARZU

max factor ün bi fondotenini aldım ve 44 lira verdim ama etkisinden hiÇ memnun kalmadım cünkü kapatıclıgı az kalıcılıgı yok fakat golden rose un bi fondotenini aldım denemek amacıyla sadece ve son derece memnun kaldım herşey isim diilmiş onuda annamıs bulundum =)

ben bu aralar Yves rocher den kullaniyorum ama Niveada kullanmistim,
ama gecenlerde Helene Rubinstein`dan rimel alirken kücük tüpte fondöten verdiler denemelik cok süper birsey digerleri bitsin ondan alacam

arkadaslar ben maxfactor kullanıyorum super naturel bronz olan cok ama cok memnunum bırde vıchy kullandım oda cok ıyı bence sureklı olmasada fondoten makyajda kullanılmalı ınsanı cok degıstırıyor

kızlar lancome un fondotenlerini kullanan var mı?ben dior kullanıyorum forever,hem pudra da fondoten de dior forever tercihim hem kapatıcı hem de mat...o yüzden gayet memnunum

bu foryoulardaki maxfactorlerin sahte olma ihtimali varmı
bugün testrını denedim hiç hoşuma gitmedi ya
bozdumu bu maxta nedirrr

bende loreal kullanıyorum
tabi öyleee bütün suratıma değil ufak leke falan olursa cildimde az bişey oraya sürerim

kızlar ben maybeline nin dream matte aldım...40 numara...çokta beğendim açıkçası..sürümü çok güzel...yumuşacık oluyor yüzüm sürünce...pudramsı bir yapısıda var ...

fiyatı 30 ytl.....

ben vıchy dermablend kullanıorm. sivilcem fazla olmazsa i. d bare minerals 3 senedir degistırmedim

Benim cok yagli bir cildim var.Loreal Ideal Balance kullanıyorum.O serinin kalktıgını soyluyorlar.Bem cok memnundum.Bıtınce fondotenim ne yapacagim hic bilmiyorum.

22e7a594ca74161a8c2bad4684d527fb.jpg

Benim gibi makyaj yaptiktan yarım saat sonra yaglanan ve parlayan bir cilde sahip olanlar varsa hangi fondoteni kullandıklarini paylasabilirlr mi?? Cok tesekkurler kızlar...

Back