Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

bende bu nu kullanıyorum çooook memnunum yıllardır kullandığım fondoten güneş koruyucusu içeren bir fondoten alıyım dediğimde bir ara değiştirdim hemen buna geri döndüm tavsiye ederim

bende aynen sana katılıyorum aysealgun lasting performance çok iyi bende onu kullanıyorum.....bu arada ((( INNOVA ))) deneyen varmı aranızda arkadaşlar.. ???

m.a.c 'in fondotenini kullanıyorum gerçekten çok güzel.avonun fondotenleri hiç kalıcı degıl günde 3 kere tekrarlıyordum.eger sivilce sorununuz varsa ve ten renginiz açıksa imex'i(sivilce kremi) tavsiye ederim(hem sivilceler için hemde fondoten nıyetine hemde saglık karnenelerıne yazılıyor bedava yani) :)

ben de maxfactor lasting ferformans no105 kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim, cildim biraz problemli ve bu fondöten oldukça pürüzsüz bi görünüm sağlıyor.

avon anew aldım bugün ilk defa kullanıcam.umarım memnun kalırım.kullanan arkadaşlar memnunmusunuz bu fondötenden?

max factor fondotenide pudrasında kullanıyorum öyle aman aman memnun değilim ama pekde ihtiycm olmuyor :)

Kızlar bir sorum olacaktı, ben her stick gün gözaltı kapatıcısı kullanıyorum. Pek çok farklı marka denedim ama yüzde yüz tatmin olmadım. Hem tam bir kapatma söz konusu değil hem de pudralı gibi pütürlü bir yüzey oluşuyor. Ki bazen göz altlarında yağ bezeleri peyda olunca, pudramsı pürüzler daha belirgin oluyor. Ben hiç makyajlıymışım gibi bir etki istemiyorum, okulda makyaja vaktim yok, ten güzelliği ve göz kontürü kafi geliyor.Çok doğal dokuya sahip aynı zamanda kapatıcılık özelliği kuvvetli bildiğiniz bir marka var mı. Şu an Loreal'in infaillible' ını kullanıyorum, o da ehveni şer. daha iyi sonuç alan var mı?

cnm kuzenim de diorun göz altı kapatıcısını kullanmıştım cok bgnmiştim bayagı bir kapatıcıydı tavsiye ederimyerimseniben

cok fazla kullanmam ama ozel gunlerde loreal cashmere kullanıorrum adından da anlasılacagı gıbı kaşmir gıbı yumusacık:):asigim:

clarins in 3 bir arada fondotteni var kesinlikle tavsiye ederim varmı yokmu belli değil çok doğal duruyor

40 ytl civarı.....denemeni tavsiye ederim

ben etmem yağ oranı yüksek eğer hassas bir cilde sahipsen kesinlikle kullanma
ben aldım birkaç ay önce ve suratım kabardı kalktı
ilk önce farkedemedim neden olduğunu ve onu sürmeyi bırakınca cildim düzeldi sengözlerimebaksanab

eğer kuru bi cilde sahipse gayet memnun kalır çünkü kapatıcılık oranı iyi ayrıca yağ bazlılara oranla pudra oranı en yüksek max fondöteni buymuş...cilt yapısına göre deişir tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…