kızlar benmmm annem makyajj uzmanıı ve işimden dolayıı srekli ünlülerle iç içe olduğum içn size tek bi önerim var o da ''maxfactor lastıng performance''kesinlikle kullanınyerimsenibenmakyajla ilgili başka soru varsa sorablirsinz
kızlar benmmm annem makyajj uzmanıı ve işimden dolayıı srekli ünlülerle iç içe olduğum içn size tek bi önerim var o da ''maxfactor lastıng performance''kesinlikle kullanınyerimsenibenmakyajla ilgili başka soru varsa sorablirsinz
Kızlar bir sorum olacaktı, ben her stick gün gözaltı kapatıcısı kullanıyorum. Pek çok farklı marka denedim ama yüzde yüz tatmin olmadım. Hem tam bir kapatma söz konusu değil hem de pudralı gibi pütürlü bir yüzey oluşuyor. Ki bazen göz altlarında yağ bezeleri peyda olunca, pudramsı pürüzler daha belirgin oluyor. Ben hiç makyajlıymışım gibi bir etki istemiyorum, okulda makyaja vaktim yok, ten güzelliği ve göz kontürü kafi geliyor.Çok doğal dokuya sahip aynı zamanda kapatıcılık özelliği kuvvetli bildiğiniz bir marka var mı. Şu an Loreal'in infaillible' ını kullanıyorum, o da ehveni şer. daha iyi sonuç alan var mı?
40 ytl civarı.....denemeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?