• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

kızlar hepinize teşekkür ederim.. baya fikir edindim. ama cildim hassas olduğu için daha karar veremedim.. sanırım profosyonel bi kozmetik uzmanından yardım almam gerekicek. Aldığım zaman yazarım..

arkadaslar max factorun mıracle touch fondotenını kullanan var mı almayı dusunuyorum da sıze danısmak ıstedım ayrıca fıyatı nedır bılgısı olan var mı

maybelline'nin köpük fondötenini kullanıyorum yumuşacık bir fondöten pudra gibi ayrıca çoğu zaman üstüne pudra sürmeden kullanıyorum. meybelline'nin en açık renk köpük allıkları var elmacık kemiklerime de onu fondötenle karıştırıp sürüyorum hoş duruyor.

herkese şiddetle maxfactoru tavsıye ederım süper 2 yıldır kullanırım ozel gunler ıcınde pıkenz tıvı makyajı kullanıyom harıka tek kelımeyle ..

maybelline dream matte mousse creamy natural light 3 kullanıyorum oyuncak bebeklerin cildi gibi yapıyor cildi,köpük olduğu için hava da aldırıyor ve uzun süre temizlendmediği takdirde dahi sivilce oluşturmuyor,, kesinlikle tavsiye edrim... yerimseniben

Son düzenleme:
ben bisürü fondeten denedim simdi max factor miracle touch aldım valla cok memnunum
sürmesi cok kolay
kalıp kalıp durmuyo
iyide kapatıyo tam yaz fondoteni hafif ve etkili
ben beyaz tenliyim warm almond 45 numara aldım harika duruyor
ha bide fiyatıda ii sevgiler

ben bisürü fondeten denedim simdi max factor miracle touch aldım valla cok memnunum
sürmesi cok kolay
kalıp kalıp durmuyo
iyide kapatıyo tam yaz fondoteni hafif ve etkili
ben beyaz tenliyim warm almond 45 numara aldım harika duruyor
ha bide fiyatıda ii sevgiler

bende beyaz tenliyim ve sivilce izleri var onlarıda kapatırmı
bide fiyatı ne kadar

estee nin likit olanını kullanıyorum
mükemmmel
kapatıyor ama kendini belli etmiyor
amaç da bu zaten

s.a canlar loreal 16 saat dayanıklı fondoteninden almayı düşünüorum beyaz tenliiym cildimde kuru daha vazla kurutur diye endişe ediyorum cildi kuru olupda loreal kullanlanırız varmı:uhm:yada bana hanğifondoteni tavsiye edersiniz cildimi kurutmucak cildin nefes almasınıs aglıyacak ofsssssssss:uhm:

s.a canlar loreal 16 saat dayanıklı fondoteninden almayı düşünüorum beyaz tenliiym cildimde kuru daha vazla kurutur diye endişe ediyorum cildi kuru olupda loreal kullanlanırız varmı:uhm:yada bana hanğifondoteni tavsiye edersiniz cildimi kurutmucak cildin nefes almasınıs aglıyacak ofsssssssss:uhm:

canım ben kullandım benim cildim karma gerci ama fondöten zaten sıvı ve cildini hiç kurutmaz o da güzel bi fondöten gercekten kalıcı

cnm bu dedigin fondoteni ben kullandım yagsız bir fondoten sennin cildine uymaz,daha da kurutur benceyasakkelime

ben makyaj bazı kullanmıyorum ama fondoten kullanmasını seviyorum.kullandığım fondotenler;
clarins turly matte fondoten(çok mat bir fondoten,kesinlikle parlama yapmıyor,kapatıcılığı orta)
dior diorskin forever (kapatıcılığı yüksek,cildi harika gösteren bir fondoten,ayrıca favori fondotenim;))
clinique superblanced (kapatıcılığı orta,çok doğal duruyor,yağsız bir fondoten)

bende max factor kullanıyorum cook memnunum fakat kızlar meybellıne soft max factorun aynısı hıc fena degıl...

Back