• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

ya kızlar, size bişe diycem... 32 yaşındayım ve daha şimdiye kadar hiç fondöten kullanmadım.. fondöten cildimi bozcakmış gibi bi korku var içimde.. aslında kullanmak da istiyom ama ne kullancağımı bilemiyorum.. burayı takip ederek bi fikir edinirim belki..

aynı sebeplerle ben de sadece özel günlerde kullanıyorum
zaten evdeyim de çalışmıyorum

ben max factor kullanıyordum..maxın tüm ürünlerini denedim nerdeyse.long lasting kullanıyorum şuan soft beige rengini fakat bugün innova markasınınkini denedim 17 numarası biraz bronzluk veriyo ama inanılmaz güzel durdu yüzümde ve bikaç kişide denemişti onlardada süper durdu.ayrıca makyaj öncesi nemlendirici tarzda bi ürünüde varmış galiba ayriyeten..bitkiselmiş cildede fazla zarar vermiyormuş..kapatıcılığıda güzel..sonuçta yüze sürüleceğinden iyi bi markadan almak lazım..max bitince innova alırım heralde bundan sonra..

ben max factor kullanıyordum..maxın tüm ürünlerini denedim nerdeyse.long lasting kullanıyorum şuan soft beige rengini fakat bugün innova markasınınkini denedim 17 numarası biraz bronzluk veriyo ama inanılmaz güzel durdu yüzümde ve bikaç kişide denemişti onlardada süper durdu.ayrıca makyaj öncesi nemlendirici tarzda bi ürünüde varmış galiba ayriyeten..bitkiselmiş cildede fazla zarar vermiyormuş..kapatıcılığıda güzel..sonuçta yüze sürüleceğinden iyi bi markadan almak lazım..max bitince innova alırım heralde bundan sonra..

bende max factorun aynı çeşit aynı rengini kullanıyorum inan mineral ürünlerde dahil hiçbirinden ondan memnun olduğum kadar memnun kalmadım zararsız diye aldığım ürünlerin çoğu sivilce yaptı bana uyan en iyi fondoten bu süper...

birçok iyi markanın ürünlerini kullandım ama şimdi clınıque in hem nemlenndirici hemde koruma faktörlü krem fondotenini kullanıyorum çok çok memnunum. tavsiye ederim

ben max factör kullanıyorum çok sık olmasada ama clarins truly mat denemek istiyorum internet üzerinden sipariş verebileceğimiz adres bilen var mı birde karma bir cilde sahibim.

ben l'oreal' in infaiilable adlı fondötenini kullanıyorum..süper kapatıyor ve kimse fondöten kullandığımı anlamıyor..cildimin daha canlı gözükmesini sağlıyor..herkese tavsiye ederim!ama fondötenin cildinde güzel durması için öncelikle cildindeki sorunları gidermen lazım,mesela cildin pütürlü olmamalı..
bence en iyi fondoten . süprizzzzz bi de max factor unki iyi.
başka tanımam şakkıdı

ben şu an clarins in fondöteninin kullanıyorum ama daha önceleri lancome un kullandımharıkaydı bırde dermatoloğum bana md formulatıons adı altında koruma faktörlü tedavı edıcı föndöten önermıstı bende kullanmıştım çok harıkaydı................

clinique nin fondotenini kullanıyorum özle bi yere gidersem.Cildim çok hassas olduğu için başka fondotenlerde kaşınma hissi veriyordu.Bunu srünce cildim de hiçbir sey yokmuş gibi geliyor.Maske gibi de durmuyor.

ben daha once lorealin fondotenlerini kullandm maybelline ve max factor da dahil, ama clarins truly matte gibisi yok bir de guerlain silky smooth süper bi fondoten onu da arada sırada kullanıyorum ysl nin fırcalı fondoteni de cok güzel bebek gibi yapıyor cildi cliniquein fondotenleri degil de pudraları şahane bayılıyorum pudralarına adeta porselen gibi pürüzsüz oluyor cildim onlarla...

şu an jane iradel in compact pudrasını ve the body shop ın ultra smooth fondotenini kullanıyorum, cildim karma, kapatıcılıklarından ve yüzde maske gibi durmamalarından gayet memnunum çünkü yüze fondeten sürüldüğü belli olanlardan hoşlanmıyorum doğal görünmesi benim için önemli

bende loreal - true match i kullanıyorum. inanılmaz güzel bir ürün. yüzünüzde fondoten olduğunu unutuyorsunuz. gece için güzel. bol bol dans edip terleseniz de birikmiyor oranızda buranızda :)

kızlar benmmm annem makyajj uzmanıı ve işimden dolayıı srekli ünlülerle iç içe olduğum içn size tek bi önerim var o da ''maxfactor lastıng performance''kesinlikle kullanınyerimsenibenmakyajla ilgili başka soru varsa sorablirsinz

En iyisi elbette kullanmamak. Cok az kullandigim icin cok uzun sure gidebiliyor. Clinique den senelerce cok memnun kalmistim.

Simdi Fransa yi protesto ettigimden Shiseido kullaniyorum. Daha da memnunum. Cilt tonumu bulmak icin epey dikkat ettim sonunda tam uyan tonu buldum. Belli bile olmuyor renk farki. Cok hafif. Alerjik oldugum icin cogu kozmetige bunda sorun da yasamadim. Ve elbette her aksam cok iyi temizliyorum.

shiseido Dual Balancing Foundation/ SPF 15..
Benim ten rengim I40-Natural Fair Ivory

Id Bare Minarels Doğal Görünüyor Ve Tamamen Doğal üretiliyormuş Katki Maddesi Yokmuş... Sorunlu Ciltlerin özellikle Kullanicaği Fondoten çok Güzel Gerçekten... Birde Son Kullanma Tarihi Yok

bildigim kadarıyla cok agır bi fondoten maske gibi:dilcikar:cok kapatıcı bir fondoten arıyorsanız estee lauder double wear da olabilir

Back