ya kızlar, size bişe diycem... 32 yaşındayım ve daha şimdiye kadar hiç fondöten kullanmadım.. fondöten cildimi bozcakmış gibi bi korku var içimde.. aslında kullanmak da istiyom ama ne kullancağımı bilemiyorum.. burayı takip ederek bi fikir edinirim belki..
ben max factor kullanıyordum..maxın tüm ürünlerini denedim nerdeyse.long lasting kullanıyorum şuan soft beige rengini fakat bugün innova markasınınkini denedim 17 numarası biraz bronzluk veriyo ama inanılmaz güzel durdu yüzümde ve bikaç kişide denemişti onlardada süper durdu.ayrıca makyaj öncesi nemlendirici tarzda bi ürünüde varmış galiba ayriyeten..bitkiselmiş cildede fazla zarar vermiyormuş..kapatıcılığıda güzel..sonuçta yüze sürüleceğinden iyi bi markadan almak lazım..max bitince innova alırım heralde bundan sonra..
bence en iyi fondoten . süprizzzzz bi de max factor unki iyi.ben l'oreal' in infaiilable adlı fondötenini kullanıyorum..süper kapatıyor ve kimse fondöten kullandığımı anlamıyor..cildimin daha canlı gözükmesini sağlıyor..herkese tavsiye ederim!ama fondötenin cildinde güzel durması için öncelikle cildindeki sorunları gidermen lazım,mesela cildin pütürlü olmamalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?