Cilt Bakımı Ürünleri hangi cilt ürünlerni kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben eubosun temizleme jelini ve nemlendiricisini kullanıyorum
ayrıca dead sea ninde peelingini vede nem maskasini kullanıyorum

kızlar bende rosesnsenin ciltbakımı serisini dün aldım cilt temizlemek için olan köpük harika bir şey cildimin derinlemesine temizlendiğini hissettim birde gece uyurken kreminin muhteşem gül kokusu burnumda tüttü tonikte hiç yakmadı tavsiye ederim

hangi urunu kullancgmi bilmiyorum proaktiv mi yoksa eubos mu bilgilendirirseniz cok sevinirim.benim cildimde siyah nokta ve gozenek sorunum var ona gore degerlendirinfisfisfis

kizlar hangisi proaktive mi yoksa eubos mu benim siyah nokta ve gozenek sorunum var

proaktiv sivilceli ciltler için cnm senin sorunun siyah nokta ve gözenekse gereksiz ben avene kullanıyorum çok memnunum herkese öneriyorum valla.bir de güzel bir peeling edin derim

evet canım çok memnunuun.ama biraz pahalı oldu.set almıştım geçenlerde sordum 350-400ytl arsında seti.ama süper bir ürün.maddi durumun iyiyse yani kozmetiğe önem veriyorsan hiç kaçırma

aynı seti ben 25 milyona aldm. siyah nokta temizleme,tonik ve nemlendirici. seninki nie o kadar pahalı.

herbalife cilt bakım ürünlerini kullananlar varmı acaba

su an olay ürünlerini kullaniyorum 3 gun oldu daha. yagli ciltler olanini aldim.haftada bir yuzume clarins clarifying mask uygularım yada niveanin poset halinde satilan maskelerini. daha once clarins, eubos,sebamed, numismed, effaclar, kukurt sabunu kullandim

ayrica araniza yeni katildim. uzun zamandir okuyucu yeni yaziciyim.

cnm hoşgeldin öncelikle,olayın hangi ürünlerini kullanıorsun adlarını yazablr msn?ben de jel kıvamnda bir nemlendiricisi var sbhları onu sürüorum bzn

tabii active hydrogel nemlendirici. sivi renksiz bir krem. gozalti age defying, yikama jeli normal gisi mavi yazili. 3al 2 ode vardi o sekilde aldim.

ben de olayın göz makyajı temizleyicisini kullanıorum onu da dene derim cnm,hiç tahriş etmeden çıkarıor makyajı.age defying göz jeli de kullandım.ekstra nemlendirmiyor ama buzdolabına koy sonra kullan gözleri dinlendiriyora.s.

merhaba kızlar ben de aloe veranın ürünlerini kullanıyorum.çok da memnunun inanın.ürünler dolar üzerinden satılıyo.kendime 500 ytl tutarında cilt ürünü almıştım.dolar o zaman bu kadar düşük değildi tabi(ama inanın o kadar memnunum ki 500 ytl ye değdi.en başta cildimin nefes aldığını hissedebiliyorum.

ben nivea yada loreal e kesinlikle para dökmemeye karar verdim mahvetti cildimin dengesini keza avon da öyle. ya sebamed diyorum fiyatları daha uygun ya da paraya kıyarsanız çok iyi markalar var biotherm müthiş ben en sonunda ağlaya ağlaya paraya kıydım ve transvital ın setini aldım. cilt önemlidir kaş yapayım derken gözümüz çıkmasın.

laroche cilt bakım ürünleri hakkında ne düşünüosunuz.aranızda bunun dermatolojik olup olmadıgını bilen var mı

laroche cilt bakım ürünleri hakkında ne düşünüosunuz.aranızda bunun dermatolojik olup olmadıgını bilen var mı

eczane dışında biyerde satılmıyor yarı dermatolojik deniliyo olabilir.sıvı güneş kremini kullandım ve çok memnun kaldım nem veren faktörlü kremini ve renkli güneş kremini almayı düşünüyorum

la roche possayin hangi urununu merak ediyorsunuz? ben effaclar serisini kullandim, maalesef faydasi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…