Cilt Bakımı Ürünleri hangi cilt ürünlerni kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
babe diye bi marka var onun temizleme sütü, nemlendiricisi ve uv koruyucu kremini kullanıyorum gerçekten güzel bi ürün, eczanelerde satılıyo sitesinden görmek isteseniz Link Silinmiştir. inceleyin bence :)
daha önce clean&clear kullanmıştım ama cildim kuru olduğu için daka kötü yaptı. cildimde yağ kesecikleri oluştu, sonra eczanede cilt uzmanı böyle bi hizmet veriyodu gittim görüştüm, deneme amaçlı cilt bakımı yaptı ve ilk kullanımdan itibaren memnun kaldım. yağ kesecikleride yok denecek kdr azaldı :) fiyatı da diğerlerine kıyasla baya uygun bence bu saydığım 3 ürünü 80 ytl'ye almıştım ben 5-6 ay önce..

Arkadaşlar Merhaba
Ben Yillarca Cildim Için çok Pahali Ve Kaliteli Dediğimiz Markali ürünler Kullandim. Inanin çok Pişmanim. Kozmetik Tamamen Para Tuzaği. Pahali Krem Iyi Kremdir Diye Bir şey Yokmuş Bunu çok Iyi Anladim .
Eczaci Arkadaşimin önerisi Ile şu Anda Eczaneden Satin Aldiğim "excipial Hydro" Isimli Nemlendiriciyi Kullaniyorum . çok Memnunum. Cildim Karma Bi Cilt Sivilceye Müsait Olduğu Için Hydro Olanini Kullaniyorum . Kuru Ciltler Için Olani Ise Lypo Olani.

Umarim Silvia Okuyorsundur Yazimi. Ben Sitede Yeni Olduğum Için Siteyi Nasil Kullanacağimi Bilemiyorum. Mesaj Atmayi öğrenmem Lazim.
Silvia Cim , Bepantene'nin Yeşil Tüplü Olani Yağsiz Bi Nemlendiricidir. Senin Gibi Kullanan Ve Memnun Olan çok Kişi Biliyorum Ama Benim Içime Sinmiyor. Içinde Ihtiva Ettiği Panthenol Yüzde Tüylenme Yapabiliyor. Yüzdeki Tüyleri Güçlendirebiliyor. Ben Sana Excipial Hydro Kullanmani şiddetle Tavsiye Ediyorum .

**** Ayrica Saç Bakimi Bölümünede Bir Formul Yazdim , O Formulude Denemenizi öneririm.

Görüşmek üzere
Kendinize Iyi Bakin.
Sevgiler

ya bişey soracam sana madem kullanıyosun bepantheneyi benim cildim karma yeşilini al dediler ama hergün sürmem ağır gelirmi cildime? yani kullanabilirim dimi hergün?

bepanthene in yeşil tüpünü kullanıyorum

..o kadar yumuşak bir ürünki gözçevreme bile sürdüğüm oluyor ..gözçevresinde dahi hassasiyet oluşmuyor...yarada da çok işe yarar ama günlükbakım olarak sürmenin de bi zararı olmadığı gibi faydasını görüyorum sabah kalktığımda parlak kaygan ve pürüzsüz iyi nemlenmiş bir ciltle uyanıyorum..tavsiye ederim...
gece de gündüz de onu sürüyorum çok ucuza maloluyor cilt bakımım

bepanthene e alternatif 2. seçenek olarak madecassol var..güneş yanıklarında bile çok etkili olan bir ürün...çok da hoş kokusu var...ama parfümlü olduğu için hassas ciltlerde tahrişe yol açabilir..ve gözçevresi için kesinlikle uygun değil

vichy normaderm ve lorealin bakım ürünlerini kimseye tavsiye etmiyorum...ben de dahil çok kişiden bu 2 markaya sürülerce şikayet geliyor

ben juvena'nın butun urunlerını kullanuyırum yuzum ıcın olsun ellerım ıcın olsun masaj ıcın olsun..mukemmel otesı bır urun..fıyatları az tuzlu:) ama kesınlıkle deger!tamamen bılım adamları tarafından yapılan bır urun ..ıncı ozu yosun ozu bıtkı ozlerıyle olusuyor zaten artık yarı medıkale donusuor 1.derece yanık cıldı bıle tedavı eden bır urun!ve cıldın altından temızlıyor..korkmadan kullanabılcegınız bır urun ıhtıyacı olan varsa kesınlıkle tavsıye edıyorum!

ben 2 ürününü kullandığım vischyden sonra rosense başladım benım roacutanelık cildim vardı şimdi geçti yalnızca 3-5 iz kaldı vichydende sıkılmıştım yeşilimi dinledim saolsun aslında birazda arayış içindeydim benım için önemli olan yanağın buruna yakın kısmındaki gözeneklerdi 4 ürün aldım 2 ay düzenli kullanın dedi satıcı hanım bakalım bu cts 1. haftam olacak fiyatı o kadarda tuzlu değil 50 ytl tuttu ve doğal en azından (yerli malı yurdun malı)

MERHABA ARKADAŞLAR İNTERNETTE DOLAŞIRKEN TESADÜFEN GİRDİM BU SİTEYE ÇOK GÜZEL Bİ SİTE NEDİR BU BEPANTHENE BENİM DE CİLDİMDE ÇOK DA OLMASA KIZARIKLIK VE SİVİLCE VAR AMA BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR.4 GÜNDÜR İMEX ADLI KREMİ KULLANIYORUM AMA PEK Bİ FAYDASI OLMAYACAK SANIRIM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.KENDİNİZE İYİ BAKIN...

bende artistry kullanıyorum çok memnunum.ayrıca ilgilenenlere bilgi verebilirim,cildine ve şikayetlerine göre ürün tavsiye edebilirim.artistry cilt bakım uzmanlığı dersleri alıyorum.

bende artistry kullanıyorum çok memnunum.ayrıca ilgilenenlere bilgi verebilirim,cildine ve şikayetlerine göre ürün tavsiye edebilirim.artistry cilt bakım uzmanlığı dersleri alıyorum.

merhaba ben daha cok taze üyeyim , aranıza bugün katıldım
bende amway serbest girişimciyim,yalnız sadece ürünlerini kullanıyorum cilt bakım uzmanlık dersleri almadım,sizin bana yardımcı olacağınızı sanıyorum.cilt lekeleri için jeli ortalama 2 aydır sabah ve akşam cildimi temizledikten sonra kullanıyorum ama pek bi gelişme göremedim.siz ne dersiniz bu konuda?

bende rosa canina marka kuşburnu sabunuyla yıkıyorum yüzümü,yumuşacık oluyor ve temizleniyor cildim.bu sabunun içindeki yağda kırışıklık oluşmasını önleyip olanları azaltıyormuş.daha sonra tonik olarak gülsuyumu uygulayıp ardından kuşburnu yağını şöyle bir yüzümde gezdiriyorum.ben sabunla yıkamzssam sanki cildim temizlenmeyecekmiş gibi geliyor.

arkadaşlar lütfen bana bepanthene le ilgili bşy söyleyin :) vücudun herhangi bi yerindeki tahriş için hangi rengini kullanıyorsunuz ve kremmi merhemmi?teşekkürler....

Yıllarca sebamed,biotherm sonrada lancome kullandım ve lancome benim sonum oldu içi dolu ama sivilce olmayan kızarıklıklar oluştu paraya kıyıp iyi bir cildiyeciye gittim(cilt tipim karma ve hassas)
avene cilt temizleyici, neostrata solüsyon, avene nemlendirici,ddf gece jeli ve göz çevresi için g.l.a eye balm önerdi .(geçen sene 500,00 ytl ödedim)

İçi dolu kızarıklıklar geçti, cildimi kurumadan temizleyebiliyorum ve nemlendiricim çok iyi parlatmadan nemlendiriyor sadece göz çevresi için umduğumu bulamadım şimdi buğday yağını deniycem bakalım:1yes2:

ben de karma ve hassas cilt yapısına sahibim. acaba ürünleri açıklar mısın?
Plante system in rosakalm serisini kullanıyorum hassas ciltler için. tabi bir de kılcal damar tedavisi yapıyor. işe yaradı doğrusu ama 3 ay daha kullanacağım.

ben bazeen kil maskesi ile gülsuyunu karıştırıyorum iyi olduğunu düşünüyorum sizde deneyin

KIZLAR MERHABA DİADERMİNA KULLANAN VARMI ARANIZDA BEN PURTY SETİNİ ALDIM İNŞ FAYDASINI GÖRÜRÜM:teselli:

Bende Diadermine Purty 3 Lü Setini Kullaniyorum çok Memnun Kaldim Problemli Ciltler Için çok Iyi Kullanmanizi Tavsiye Ederim

yüzümü sadece kükürtlü sabunla yıkıyorum başka da hiçbirşey kullanmıyorum..
ve memnunum açıkcası (kokusu dışında)

yüzümü köpürtüyorum biraz bekletiyorum sonra duruluyorum ..bunu 2 kere tekrarlıyorum..yüzümü havluyla kurularken sanki kese yapmışım gibi ölü hücreler ciltten ayrılıyor...

avondan hiç memnun deilim su ana kadar aldıgım hiç bişey işe yaramadı. simdi wishy denemek istiyorum deneyen varmı ?

bende wishy den hıc memnun kalmadm canım benım problemlı bı cıldım vardı sıvılce degılde daha kucuk kabarcıklar seklınde wishy nın tum setını aldım o kadar para verdım yuzumde kocaman sıvılceler cıktı ve ızlerı kaldı sen bılırsın ama bence kullanma derım

kullanmadıgım marka kalmadı..sebamed ıse yarar ama 6 ay sonra cılt artık tepkı vermez ve kurutur yüzü..roc en başta sıvılcelrı alttan temızler sonra sonuc ıyıdır..nivea tamamen kozmetık amaclı gecıcı yanı tedavı etmez..vıchy en memnun kaldıgım..

X