Cilt Bakımı Ürünleri hangi cilt ürünlerni kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar iyi nemlendirici arayanlar la roche posayın ürünlerine bi göz atsınlar. cünki en hasas ciltler için üretilmiş. dermokozmetik hemde ben aylardır kullanıyorum . benım cildim yaglı vede sorunlu diger kremler agız cevremde yanık gibi izler yapıyordu .bu kremi önerdi doktorum baya onardı şimdi effaclar serisini kullanıyorum. tevsiye ederim canlarım

kesinlikle katılıyorum benim yüzümde 1 sene öncesine kadar akneli sivilcelerim ve siyah noktalarım wardı ve bunlar hap kullaanmadan geçmez diyordum..kozmetik ürünler yaptı ne yaptıysa(loreal nivea nutrigena ve yanlış makyaj malzemeleri)eczaneye gittim cildimi inceledi ve la roche posay effeclar k setini kullanıyorum ve 3ay oldu okadar memnunumki bir tane sivilcem kalmadı siyah noktalar dersen gözle görülür bi şekilde azaldı herkes cildine naptın diye soruyor çok güzel saglıklı bi cildim war artık la roche dan wazgeçmem aradıgımı buldum kızlar umarım sizede faydalı olur.a.s.

ben C.dior nemlendirici, the body shop gözaltı kremi (3günde 1) + peeling (2haftada 1 :roflol:)
makyaj temizleme için bebak acıbadem sütü, gözaltı makyajını temizlemek içinse yves rocher ın temizleyicisini kullanıyorum a.s.

Ben bundan evvel eczaneden Roc marka temizleyici jel almıştık.Çok memnundum.Hassas bir cildim olduğu için hiç bir kötü etkisini görmedim.Bitince fiyatı çok daha uygun olan neutrigena deep clean jel aldım.Onun da roctan hiç bir farkını görmedim.Çok iyi temizliyor ve kurutmuyor cildimi.Ben de bunda devam ederim artık.

arkadaşlar ben make-up artistim.bu konularda biraz deneyime sahibim.özel kozmetik ürünler kullandığım gibi,doğal vitamin ve mineral bileşenlerine fazla meraklıyım.her insanın cildi farklı genetik özelliklere sahiptir.cilt durumu değişkenlik gösterebildiği halde cilt genetiği hiçbir zaman değişmez.temizleyici grupları çok farklı olmasada her markada içerik farklılıkları vardır.bazı temizleyiciler yağlı ciltlere iyi geldiği gibi kuru ciltlerin nem dengesini bozabilir.tabi tam terside olabilir.temizleyici seçerken bunlara dikkat edilmesi gerekir.tonik kullanırken eğer cildiniz cok yağlı değilse kesinlikle alkollu bır tonık kullanmayın.hatta haftada 1 yada 2 kez soda kullanabılırsınız.yada lavanta kaynatıp haftada bır kac kez cıldınıze uygulayabılırsınız.antıseptık ozelliği oldugu için akne oluşumunuda kontrol altına alır.BURAYA DİKKAT:hayatınız boyunca yediğiniz her meyvenin kabuğunu yada kendisini yüzünüze sürün.yıllar sonra bu alışkanlığınızın size neler miras bıraktığına inanamayacaksınız.ben işim gereği lüks markaları kullandığım gibi arada bir özel bakımlar yaparım.30 yaşındayım henüz ama cildim çok güzel.en azından 12 senedir hergun makyaj yapan diğer arkadaşlarımın yanında cok cok ıyı.geleceğime yatırım yapıyorum.peelinginiz mi kalmadı;esmer şekeri suyla hafif kariştırın ve banyoda uygulayın.ülkemizde bir çok yörede doğal kil taşları vardır.sıcak suyla eritip yüzünüz sürün.aktarlardada var sanırım.kil çok önemli.haftada bir kez banyodan sonra cildinize vitamin ampulleri (B ve C)ve saf zeytınyagı karışımı uygulayabilirsiniz.cildinizin durumunu siz takip edin.neye ihtıyacı oldugunu siz belirleyin.regl dönemlerinizde yağlanma artar.nemlendirici oranınızı ona göre ayarlayın.nemsizlik ve pullanma hissettiğinizde meyva ve yağ bakımı ile destekleyin.şimdilik aklıma gelenler böyle.umarım işinize yarar.......

sevgili nebula bilgilerin için teşekkürler. ben istanbulda hangi eczaneye gittiğini sormak istiyorum.en azından ne taraflarda olduğunu yazarsan sevinirim.

arkadaşlar ben make-up artistim.bu konularda biraz deneyime sahibim.özel kozmetik ürünler kullandığım gibi,doğal vitamin ve mineral bileşenlerine fazla meraklıyım.her insanın cildi farklı genetik özelliklere sahiptir.cilt durumu değişkenlik gösterebildiği halde cilt genetiği hiçbir zaman değişmez.temizleyici grupları çok farklı olmasada her markada içerik farklılıkları vardır.bazı temizleyiciler yağlı ciltlere iyi geldiği gibi kuru ciltlerin nem dengesini bozabilir.tabi tam terside olabilir.temizleyici seçerken bunlara dikkat edilmesi gerekir.tonik kullanırken eğer cildiniz cok yağlı değilse kesinlikle alkollu bır tonık kullanmayın.hatta haftada 1 yada 2 kez soda kullanabılırsınız.yada lavanta kaynatıp haftada bır kac kez cıldınıze uygulayabılırsınız.antıseptık ozelliği oldugu için akne oluşumunuda kontrol altına alır.BURAYA DİKKAT:hayatınız boyunca yediğiniz her meyvenin kabuğunu yada kendisini yüzünüze sürün.yıllar sonra bu alışkanlığınızın size neler miras bıraktığına inanamayacaksınız.ben işim gereği lüks markaları kullandığım gibi arada bir özel bakımlar yaparım.30 yaşındayım henüz ama cildim çok güzel.en azından 12 senedir hergun makyaj yapan diğer arkadaşlarımın yanında cok cok ıyı.geleceğime yatırım yapıyorum.peelinginiz mi kalmadı;esmer şekeri suyla hafif kariştırın ve banyoda uygulayın.ülkemizde bir çok yörede doğal kil taşları vardır.sıcak suyla eritip yüzünüz sürün.aktarlardada var sanırım.kil çok önemli.haftada bir kez banyodan sonra cildinize vitamin ampulleri (B ve C)ve saf zeytınyagı karışımı uygulayabilirsiniz.cildinizin durumunu siz takip edin.neye ihtıyacı oldugunu siz belirleyin.regl dönemlerinizde yağlanma artar.nemlendirici oranınızı ona göre ayarlayın.nemsizlik ve pullanma hissettiğinizde meyva ve yağ bakımı ile destekleyin.şimdilik aklıma gelenler böyle.umarım işinize yarar.......

canım bilgiler için cok saol.sunu sorucam:bu pahalı kremlerden de bahsetmiştin.gerçekten işe yarıyor mu sence.aslında ben de som zamanlarda la prairie ve la colline kullandım.aslında cok hosuma gitti.cildim parladı.yakın cevrem de farketti.acaba bunların sence ileride zaraları olabilr mi?yoks abunları almadan doğal çözümler mi bulalım.

Dermalogica..
Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Zaman zaman maceraya atıldım,başka ürünler denedim (Loccitane, juvena vs.) olmadı. Dermalogica'ya geri döndüm. Kabul hiç ucuz değil ama verdiğim paranın karşılığını alıyorum.

X