Cilt Bakımı Ürünleri hangi cilt ürünlerni kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
6 aydır düzenli şekilde Neutrogena'nın ürünlerini kullanıyorum...Cildimi gerçekten ferahlatıp temizlediğini hissediyorum.Sorunlu ve felaket bir cildim yok. Ama yine de farkını hissettim diyebilirim..
Birde cildin üzerine bir sürü cilt bakım ürününü bilinçsizce uygulamak daha kötü sonuçlar yaratıyor.o yüzden gerçekten kendi cilt tipine uygun temizleyici ve nemlendirici ve maskeyi düzenli kullanmak yeterli.

bende herbalıfe kullanıyodum 3 aydır kullanan ve sonuc alan yazabılırmı ltf

avonun yüz ürünleri bazı ciltlerde sivilce yapıyor.bende de yaptı
bende amwayin artistry ürünlerini tavsiye ediyorum.cildim yağlı olduğundan tam yağ kontrollü temizleme,tonik,nemlendirme kullandım.ayrıca sivilce izleri içinde bi küçük tüpü var.sabun ve şampuanlarıda bir harika ph dengeli.herşeyden önemlisi bitkisel....biraz pahalı ama değer......yerimseniben

Arkadaşlar bu konuda cidden çok marka denedim.benim de ço problemli bi cildim yoktu ama burun ve burun çevresi siyah nokta ve gözenekler ve regl dönemi yaklaşınca çıkan sivilcelerden muzdariptim ve cildim soluktu.. nivea, avon, loreal,nutrogina mıdır nedir hepsini denedim... ilk set hep iyi geldi ama bi 3-4 ay sonra işe yaramamaya başlıordu, pahalı ürünleri de hiç denememiştim. ardından hiçbişe kullanmamayı denedim, cildim yağlı olduğundan sonuç tam bi hüsran oldu, sivilcelerim arttış siyah noktalar arttı..sonra aktardan kükürtlü sabun ve doğal nemlendirici aldım, cildim ciddi anlamda mahvoldu... bepanthene ise yağlı ciltlere hiç mi hiç iyi gelmiyor ve kılları arttırabiliyormuş..ben o konuda yeterince sorunluyum zaten..
neyse.. sonuç olarak bu konuda paraya kıymaya karar verdim... kozmetik markete girip önerdikleri roc ürünlerine bi ton para döktüm.. HİÇBİR İŞE YARAMADI.. Ardından Vichy denemeye karar verdim, o dönemde artık çok sivilcem vardı ama akne gibi değil minik minikti, normaderm almaya karar verdim, bir eczaneye sordum, kadın sadece yüzüme bakıp evet kullanabilirsin dedi, açıkçası hiç güvenemedim, iyi ki de güvenmemişim çünkü az para değil bu ürünler... sonra büyük bir eczaneye danıştım (vichy sadece eczanelerde satılıyor) bu kez oradaki cilt uzmanı cildimi bir makine ile uzuun uzun inceledi.. bir önceki gece noutregina nın peelingini kullanmıştım, kadın onu bile anladı, ve çok kötü bir şekilde cildimi çizdiğğini söyledi, hatta çizikleri makinede bizzat gördüm.. ardından normaderm istediğimi söyledim ve sen delimisin dedi kadın, paranı sokağa mı atacaksın, normaderm akneli ciltler için, senin cildini mahveder dedi - iki eczane arasındaki farkı göresiniz diye yazıyorum tüm bunları- sonra bana vichy nin thermal fix temizleme köpüğü, babenin yulaf özlü toniği ve thermal fix in uva ve uvb filtreli nemlendiricisini verdi, ve resmen yalvarmama rağmen bana peeling vermedi.. gayet açık bir şekilde bana ürünlerden hemen mucize beklemememi ve etkilerini ancak 1-2 set bitirince görebileceğimi, o zaman peelinge ihtiyacım bile kalmayacağını söyledi.. ilk kez bir ürün setini 3. kez aldım daha yeni.. eskiden 2. kez bile almazdım çünkü bir süre sonra etkisini yitirirdi.. bu bahsettiğim ürünlerden çoooook memnun kaldım, siyah noktalarım çooookkkk çok az kaldı, gözenekler görünmez hale geldi,cildim canlandı.. ve çok para demeyin inanın değiyor ben 1 seti 6 aya yakın kullanıyorum.. eskiden innovanın maskesini kullanıyordum haftda 1, o da muhteşemmm bir üründü, ama artık inanın maskeye bile ihtiyaç duymuyorum.. bence kesinlikle profesyonel biri ile görüşmeden ve cilt analizi yaptırmadan önerilen ürünlere güvenmeyin, inanın ucuz diye o markalara döktüğüm paralara yanıyorum şimdi, tamamen kozmetik, sağlığa dair hiçbirşey katmadılar bana.. bu memnuniyetimin ardından vichynin gözaltı kremini de aldım, 1 hafta içinde morluğu azalttı.. dediğim gibi ucuz diye paranızı sokağa atmayın, mutlaka bazılarına iyi geliyordur ama uzun vadede sağlık için biraz para harcamak gerekiyor..

kesnlikle katılıyorum. her cilt tipi ve sorunu farklı bunun çözümü market ürünleri değil. ama tabi diğer ürünlerde bütçeyi zorluyor. bence o market ürünü kullanacağımıza bebek sabunuyla yıkayalım daha iyi en azından zararsıza.s.

ha bide şu var bence mesela gidiyoruz bi büyük kozmetk mağazasına sana her biri farklı bişeyi öneriyor. onları da iyi seçmek lazımyerimseniben.ben daha genç kızken yani üniye falan başlamdan önce şu market ürünlerini alırdım. yüüzmde tek sivilce yokken bırakınca pıt pıt çıkardı. insan sonra farkediyor. eğer hiç bişey alamıyosak bence bitkisel yağları falan kullanmalıyız en azından kimyasal yok içinde.bide şunu önericem arkadaşlar JUVENA nın ürünleri gerçekten güzel tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bende Vichy kullanıyorum ve çok memnunum,
Cildim yağlı olmaya eğilimli bir cilt o nedenle yeşil seriyi kullanıyorum, göz kremini, dudak parlatıcısını, fondetinini ben başka hiç bir markaya değişmem,
Eczaneye gidin ve kendinize uygun bir Vichy alın derim,
Kozmetik sektörüne güvenmeyin, işin ticari boyutunu düşünün, her kozmetikçi ayrı ürün önerir size,

Sebamed anti-ageing Q10 protection kullanan var mıdır acaba arkadaşlar? Cevap evet ise görüş bildirebilir miydiniz acaba? teşekkür ediyorum şimdiden.. Duyumlarınız varsa da paylaşabilirsiniz..

arkadaşlar ben de vichy normadrem kullanıyorum.gece kremi var gözenekelr için..cildim çok kötüydü ama gitgide iyileşiyor..yağlı cildi ve geniş gözenekleri olanlara tavsiye ederim

Elizabeth Arden ürünlerini kullanıyorum çok da memnunum. Hele maskesi süper olmazsa olmazım.

canm ben avonu kullanıyorum vucüt kreminden hemde vajinal temizleyicisinde memnunm çok güzel kokuyoo ve ve yumuşacık yapıyoo

Kızlar ayrı başlık açmak istemedim buraya uygundur sanırım sorum :sm_confused:Ben bugün neutregena'nın karma ciltler için olan nemlendiricisini aldım fakat aceleye geldi diğer markaları araştırmadan aldım.İyi mi yaptım bilimiyorum fisfisfis aranızda bu ürünü kullananlar varsa deneyimleri paylaşırsak sevinirim.

neutregena'nın spf 15 nemlendiricisini kullanıyorum birkaç aydır.. memnunum. Cilt tipine ve kişiye göre memnuniyet değişiyor tabi. bu yüzden düzenli ve uygun kullanıp yaşayıp görmeniz gerek sanırım. ama sanırım iyi bir marka.

Anway diyorum başka da 1 şey demiyorum.tamamen doğal ürünler.biraz tuzlu ama çok çok az kullaniyorsunuz.her çeşit ürünü var.ben 3 lü set aldim temizleme jeli tonik ve kremi 98 ytl.

evet amway ürünleri gerçekten çok güzel sırası gelmişken ben bu ay üye olmayı düşünüyorum amway e tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim

Teşekkür ederim cevabın için ben de ilk birkaç gün sabah akşam kullandım yüzümü temizledikten sonra.Benim de yüzüm karıncalanıyordu hafif de kızarıklık oluyordu 3.gündü sanırım sivilceler çıkmış yüzümde :1shok: ee sonunda bıraktım ben de.Fakat iyi bir nemlendirici bulmam lazım böyle deneme-yanılmayla da olmaz ki benneyaptımki Doktor tavsiyeli markaymış bi de en iyi ürünü el kremiymiş çok övüyorlardı almayı düşünmüştüm iyi ki almamışım bir daha bu markanın yakınından bile geçmem bana yaramıyor anlaşıldı :dilcikar:

kızlar iyi nemlendirici arayanlar la roche posayın ürünlerine bi göz atsınlar. cünki en hasas ciltler için üretilmiş. dermokozmetik hemde ben aylardır kullanıyorum . benım cildim yaglı vede sorunlu diger kremler agız cevremde yanık gibi izler yapıyordu .bu kremi önerdi doktorum baya onardı şimdi effaclar serisini kullanıyorum. tevsiye ederim canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…