sevgili young avon ürünlerinden memnun değilim demissin cilt tipini bilmiyorum ama cilt tipine uygun olmayan ve yaşına uygun olmayan ürünler kullanmış olabilirsin ben sana avon un anew serisini öneriyorum ben de kullanıyorum gayet kaliteli hercilt tipine uygun eğer 20 yada 30 lu yaşlarındaysan da kullanabilirsin eğer ben avon kullanmak istemiyorum dersen bir seçenek daha nivea nın ürünleri de çok güzel tafsiye ederim bir ara kullanmıştımyoung .!.:avondan hiç memnun deilim su ana kadar aldıgım hiç bişey işe yaramadı. simdi wishy denemek istiyorum deneyen varmı ?
ben fazla bişey kullanmıyorum..en iyi cilt üzerinde fazla oynanmamış cilt bence
eczaneden bepanthene krem alıp yüzüme sabah akşam sürüyorum.özellikle sabah kalkınca harika bir ciltle karşılaşıyorum
bir de avon göz serumum ve nivea dudak bakım stickim var o kadar
çok fazla sivilce problemim yok arasıra 1-2 tane çıkıyolar o da fazla dert olmuyor..fakat yüzümün daha beyaz olmasını isterdim
yüzümü ağdayla aldırmaktan rengi koyulaştı boynum daha açık yüzüm daha koyu renk :)
BEN O KARAR ÇEŞİT KULLANIYORUM Kİ BİLİYORUM ZARARLİ BAZILARI İYİ GELDİ BAZILARI HİÇ İŞİMEYARAMADI AMA O KADAR ÇEŞİDİN ARASINDAN HANGİSİ İYİ GELDİ ŞİMDİ ONUDA BİLMİYORUM.şU AN VİCHY NORMADERM SERİSİNİ KULLANIYORUM. TEMİZLEME KÖPÜĞÜ,TONİK VE KREMİ AMA HİÇÇÇÇ MEMNUN DEĞŞLİM YÜZÜMÜ ACAYİP KURUTTU.BEPANTENENİN HANGİ KREMİNİ KULLANIYORSUN??? YEŞİL TÜP MÜ SARI TÜP MÜ LOSYON MU? LOSYONU HER NEYSE VÜCUT İÇİN UYGUN AMA DİĞER YEŞİL VE SARI YÜPLERİ SADECE YARALAR İÇİN KULLANILIR BİLİYORUM.NE İŞE YARIYOR Kİ???