Cilt Bakımı Ürünleri hangi cilt ürünlerni kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
young .!.:
avondan hiç memnun deilim su ana kadar aldıgım hiç bişey işe yaramadı. simdi wishy denemek istiyorum deneyen varmı ?
sevgili young avon ürünlerinden memnun değilim demissin cilt tipini bilmiyorum ama cilt tipine uygun olmayan ve yaşına uygun olmayan ürünler kullanmış olabilirsin ben sana avon un anew serisini öneriyorum ben de kullanıyorum gayet kaliteli hercilt tipine uygun eğer 20 yada 30 lu yaşlarındaysan da kullanabilirsin eğer ben avon kullanmak istemiyorum dersen bir seçenek daha nivea nın ürünleri de çok güzel tafsiye ederim bir ara kullanmıştım

Bende Avonun Ürünlerini Kullaniyorum Çok Memnunum.size Tavsiyemde Cildinize Göre Ürünlerden Alirsaniz Eminim Memnun Kalirsiniz.

Söylediğiniz bütün Avon ürünlerini çok iyi biliyorum 5 yıl boyunca temsilciliğini yaptım ve kullandım hala kulanıyorum

ben nivea,la roch possay , vichy ve roche kullandım ama ürünlerim bitti ve fransız ürün kullanmak istemiyorum. Ne tavsiye edersiniz?

arkadaşlar bende CLİNİC'İNürünlerini kullanıyorum.özellikle kapatıcısı süper hiç iz bırakmıyo.tonic ve peeling olarakta clinic kullanıorum.pudra olarakta max factorden asla vazgeçmem:)bu arada avonun güzel ürünleride var hepsi kötü değil bence!!

ben 37 yaşındayım. avon un nemlendiricisi hariç hiç bi şey kullanmıyorum. yaşıma görede çok iyidir cildim. ben çok fazla kozmetik kullanımına karşıyım . sanki cildin doğal dengesini bozuyor gibi geliyor.

merhaba arkadaşlar,ben daha önce birkaç iyi ,tanınmış marka ürün kullandım,memnundum,iki yıldır herbalife ın dış beslenme ürünlerini kullanıyorum gerçekten çok memnunum, diğerleriyle arasındaki fark doğal bitkisel ürünler olmaları,isteyenleri e.dergilerle bilgilendirebilirim,hoşçakalın güzellikle kalın.

ben fazla bişey kullanmıyorum..en iyi cilt üzerinde fazla oynanmamış cilt bence

eczaneden bepanthene krem alıp yüzüme sabah akşam sürüyorum.özellikle sabah kalkınca harika bir ciltle karşılaşıyorum
bir de avon göz serumum ve nivea dudak bakım stickim var o kadar

çok fazla sivilce problemim yok arasıra 1-2 tane çıkıyolar o da fazla dert olmuyor..fakat yüzümün daha beyaz olmasını isterdim
yüzümü ağdayla aldırmaktan rengi koyulaştı boynum daha açık yüzüm daha koyu renk :)

arkadaşlar ben bu konuyu makyaj bölümüne açmıştım niveanın bu sayfasını incelemenizi tavsiye ederim küçük bir cilt testi var ona görede kullanacağınız ürünleri tavsiye ediyor tavsiye ederim:1yes2:

Link Silinmiştir.

deepclean tonik, nivea temizleme sütü ,nivea göz makyajı temizleyici,nivea göz çevresi rahatlatıcı krem ve genel makyaj temizliği içinde otacı gül suyu ,
ama tamizliğe başlamadan önce dove pieling sabunuyla yüzümü soğuk suyla yıkıyorum sonra gül suyunu yüzüme sürüyorum, sonra tonik,sonra temizleme sütü,sonra göz makyajı tamizliyici,ssonra göz çevresi bakım kremi ,en sonda nemlendirici....

ama çoğu zaman bunu yapamıyorum çünkü çok üşeniyorum

Bende fikrimi soylemek istedim; yillardir sivilce ve yuzumdeki kizarikliktan sikayetciydim ve yillardir paris'te yasadigim halde cozum bulamamistim, ama Yves Rocher marka krem yillardir aradigim urunmus denemenizi tavsiye ederim.
Nacizane fikrim denemenizde fayda var

BEN O KARAR ÇEŞİT KULLANIYORUM Kİ BİLİYORUM ZARARLİ BAZILARI İYİ GELDİ BAZILARI HİÇ İŞİMEYARAMADI AMA O KADAR ÇEŞİDİN ARASINDAN HANGİSİ İYİ GELDİ ŞİMDİ ONUDA BİLMİYORUM.şU AN VİCHY NORMADERM SERİSİNİ KULLANIYORUM. TEMİZLEME KÖPÜĞÜ,TONİK VE KREMİ AMA HİÇÇÇÇ MEMNUN DEĞŞLİM YÜZÜMÜ ACAYİP KURUTTU.BEPANTENENİN HANGİ KREMİNİ KULLANIYORSUN??? YEŞİL TÜP MÜ SARI TÜP MÜ LOSYON MU? LOSYONU HER NEYSE VÜCUT İÇİN UYGUN AMA DİĞER YEŞİL VE SARI YÜPLERİ SADECE YARALAR İÇİN KULLANILIR BİLİYORUM.NE İŞE YARIYOR Kİ???

bende yıllardır bepantan kullanıyorum veee rosense ürünleri lütfen deneyın makyajımı erkek traş kremi ile yıkıyorum tavsiye ederim .

Ben cildimde temizliği için Dove pilinkli sabununu ve Nemlendirici olarak Arko nemi kullanıyorum kızlar.Çokta memnunum cildimden.Belkide sorunsuz bir cildim olduğu içindir kızlar.

bepanthene in yeşil tüpünü kullanıyorum
..o kadar yumuşak bir ürünki gözçevreme bile sürdüğüm oluyor ..gözçevresinde dahi hassasiyet oluşmuyor...yarada da çok işe yarar ama günlükbakım olarak sürmenin de bi zararı olmadığı gibi faydasını görüyorum sabah kalktığımda parlak kaygan ve pürüzsüz iyi nemlenmiş bir ciltle uyanıyorum..tavsiye ederim...
gece de gündüz de onu sürüyorum çok ucuza maloluyor cilt bakımım

bepanthene e alternatif 2. seçenek olarak madecassol var..güneş yanıklarında bile çok etkili olan bir ürün...çok da hoş kokusu var...ama parfümlü olduğu için hassas ciltlerde tahrişe yol açabilir..ve gözçevresi için kesinlikle uygun değil

vichy normaderm ve lorealin bakım ürünlerini kimseye tavsiye etmiyorum...ben de dahil çok kişiden bu 2 markaya sürülerce şikayet geliyor

arkadaşlar bende artıstry nin ürünlerini kullanıyorum.bu zamana kadar çok ürün kullandım.ama artıstry den çok memnun kaldım.temizleme,tonik,nemlendirme harika.ayrıca diğer serumları da muhteşem.çünkü doğal.kimyasal içermiyor.bu yüzden rahatım.artıstryi merak edenler amway ürünlerinden kozmetik olanı.ben organizasyonunu kuruyorum.hem tüketimimi yapıp hemde güzelleşiyor ve para kazanıyorum.

o bepantene krem beni mahv etti. yanlış reklam yapmak istemem ama yeşil tüpünden aldım sadece 2 kez kullanmış olmama rağmen acayip sivilce oldu cildimde kafayı yemek üzereyim...Muhtamalen bepanteneden kaynaklanıyor çünkü böyle bir sorunum çok çok nadir olurdu.Vish normader aldım evde beni bekliyorsadece belki 5 kez kullandım ve hiç memnun değilim.Ne kullanıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…