bepanthene in yeşil tüpünü kullanıyorum
..o kadar yumuşak bir ürünki gözçevreme bile sürdüğüm oluyor ..gözçevresinde dahi hassasiyet oluşmuyor...yarada da çok işe yarar ama günlükbakım olarak sürmenin de bi zararı olmadığı gibi faydasını görüyorum sabah kalktığımda parlak kaygan ve pürüzsüz iyi nemlenmiş bir ciltle uyanıyorum..tavsiye ederim...
gece de gündüz de onu sürüyorum çok ucuza maloluyor cilt bakımım
bepanthene e alternatif 2. seçenek olarak madecassol var..güneş yanıklarında bile çok etkili olan bir ürün...çok da hoş kokusu var...ama parfümlü olduğu için hassas ciltlerde tahrişe yol açabilir..ve gözçevresi için kesinlikle uygun değil
vichy normaderm ve lorealin bakım ürünlerini kimseye tavsiye etmiyorum...ben de dahil çok kişiden bu 2 markaya sürülerce şikayet geliyor
bende artistry kullanıyorum çok memnunum.ayrıca ilgilenenlere bilgi verebilirim,cildine ve şikayetlerine göre ürün tavsiye edebilirim.artistry cilt bakım uzmanlığı dersleri alıyorum.
Yıllarca sebamed,biotherm sonrada lancome kullandım ve lancome benim sonum oldu içi dolu ama sivilce olmayan kızarıklıklar oluştu paraya kıyıp iyi bir cildiyeciye gittim(cilt tipim karma ve hassas)
avene cilt temizleyici, neostrata solüsyon, avene nemlendirici,ddf gece jeli ve göz çevresi için g.l.a eye balm önerdi .(geçen sene 500,00 ytl ödedim)
İçi dolu kızarıklıklar geçti, cildimi kurumadan temizleyebiliyorum ve nemlendiricim çok iyi parlatmadan nemlendiriyor sadece göz çevresi için umduğumu bulamadım şimdi buğday yağını deniycem bakalım:1yes2:
avondan hiç memnun deilim su ana kadar aldıgım hiç bişey işe yaramadı. simdi wishy denemek istiyorum deneyen varmı ?