Cilt Bakımı Ürünleri hangi cilt ürünlerni kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bepantene merhem mavi tüp,tabiki bana iyi geldi ,sizi bilemem yanlışmı aldın acaba.krem diil merhem.ve yüzünü erkek traş kremi ile yıka daima. gül suyu ve merhem dene canım
.

benimde cildim çok sorunlu gitmediğim doktor,görmediğim tedavi kalmadı en ağıor olan hap tedavisini bile gördüm geçti o sıra ama şimdi aynı.en son vichy normaderm serisini kullandım,hiç işe yaramadı.

ben aktardar aldıgım killerle maske yapıyorum ve bana çok ıyı geldı cildim pürüssüz haftada 2 kere yapıyorum bu maskeyı makyaj temızlemek içinde nıveanın ürünlerı güzel..

1tatlı kaşığı yaş maya ve 1 tatlı kaşığı süt karıştırıp yüze sürüyorsunuz, 20 dk.bekletip ovmadan yüze su çarparak yıkıyorsunuz, kırışık ve sarkmalar için...

hiç bir kozmetik kullanmıyorum.sadece su ve kükürtlü sabun...çevremdede cildimin güzel olduğunu söylerler.aslında bana göre o kadarda güzel diilama demekki kozmetik banyosu yapanlara nazaran yinede iyi duruyorum:1yes2: bunlar para tuzağı arkadaşlar...kullandığınız ürünlerin işlenmemiş halleri doğada mevcut zaten...bitkilerden şaşmayın,boşa para harcamayın derim ben...

hiç bir kozmetik kullanmıyorum.sadece su ve kükürtlü sabun...çevremdede cildimin güzel olduğunu söylerler.aslında bana göre o kadarda güzel diilama demekki kozmetik banyosu yapanlara nazaran yinede iyi duruyorum:1yes2: bunlar para tuzağı arkadaşlar...kullandığınız ürünlerin işlenmemiş halleri doğada mevcut zaten...bitkilerden şaşmayın,boşa para harcamayın derim ben...

Ayneeen. Suya sabuna tokanmadan temizlik olmaaaz. Her sabah yüzümü sabunla ılık su ile yıkıyorum bi de nemlendirici sürüyorum o kadar.

çok sorunlu bi cildim vardı 6 ay kadar hap tedavisi gördüm bu sırada cildim kurudu hatta çatlayıp kanıyordu doktorum bepantene verdi ama mavi olandan sürdügüm yerlerde sivilcelerm resmen azıyorlardı sonra yeşil olanndan kullandım. şu anda cildimden çok memnunm ama ben de hergün bepantene kullanılmasını önermiyorum çünkü ladia nın da dediği gibi cildi yeniledii için sürekli bi pullanma oluşuyo

ben avon kullanıyorum
temizleme jeli olarak clearskin
maske olarak pureporefection
gündüz ve gec kremlerim anew
gözaltı kremim anew
gözüstü jelim anew
sıkılaştırıcım virtual lift
ayrıca haftada iki defa buhar maskesi
vücut kremlerimde avon senses
ayakbakım da yine avon bana iyi geldi tavsiye ederim ama cilt tipinize uygun olduğundan emin olmadan kullanmayın 36 yaşındayım 11 yıldır kullanıyorum ve 24-25 gösteriyorum dikkat etmeniz gereken ürünün cildinize uyup uymadığı ben kuaförüm cilt bakımı da yapıyorum sağlıcakla kalın.:1yes2:

slm nergis,keske hıc denemeseydın bebantenı!Tahmın edebılıorum cunkı bebantenın yuze kullanılmasına aklım ermıo.ben son 4 aya kadar lancome un optımum gece gunduz kremı,temızleyıcı ve tonıgını kullanıyordum.Cok da memnundum ama cok hesaplı buldugum ıcın avonun urunlerını denedım.4 aydır avon retroactıve gece gunduz kremı,goz altı kremı,cleanclear temızleyıcı kullanıorum.Lancome ıle aynı nıtelıkte buluyorum bu urunlerı o yuzden de fazla para vermeye artık nıyetım yok.Sana da onerırım.ıstersen once testerlarını dene memnun kalırsan alırsın:KK66:

valla ben en cok haftada maske yapiyorum krem surmuyorum sadece banyodan ciktiktan sonra arko krem suruyorum o kadar ama masken cok iyi sivilcelere kadar yaglanmaya kadar hepsine bire bir ama 11 euro adi roc dermotologic ben menunum cok cildim yumusacik bebek yuzu gibi bembeyaz yapiyor tavsiye ederim

arkadaşlar,
Vücudunuza özellikle bacakları popoyu kastediyorum.. Hangi kremi kullandınız ve menun kaldınız..yani sıkılaştırıcı nemlendirici olarak...
benim selülitlerim var ve selülit kremleri epey pahalı..
spora başladım yaklaşık 1 ay oldu. yediğime içtiğiime de dikkat ediyorum..bir de iyi bir krem kullanırsam iyi olur diye düşündüm.
nivea nın sıkılaştırıcısı var mesela..yada johnson bebe yağının iyi geldiğini duydum......ya da bitkisel yağ mı alsam krem yerine...
fikirlerinize ihtiyacım var?

ben yosun sabunu kullanıyorum canım masaj yaparak hergün aktarlarda var,bide merdiven çıkıyorum düzenli....cilt içinde e vitamini kapsülü öneririm iyi geliyor ....

dermalogica kullanıyorum bence daha iyisi olamaz. çok çok iyi :1yes2: ama cilt analizi yaptırmadan krem almayın derim. kremi nasıl sürdüğümüz,yüzün hangi bölgesine ne kadar sürdüğümüz bile önemliymiş..

arkadaşlar,
Vücudunuza özellikle bacakları popoyu kastediyorum.. Hangi kremi kullandınız ve menun kaldınız..yani sıkılaştırıcı nemlendirici olarak...
benim selülitlerim var ve selülit kremleri epey pahalı..
spora başladım yaklaşık 1 ay oldu. yediğime içtiğiime de dikkat ediyorum..bir de iyi bir krem kullanırsam iyi olur diye düşündüm.
nivea nın sıkılaştırıcısı var mesela..yada johnson bebe yağının iyi geldiğini duydum......ya da bitkisel yağ mı alsam krem yerine...
fikirlerinize ihtiyacım var?

cnm kalça için fırçalar keseler fln oluyo dolaşımı artırıcı. onlardan al, spor yap,tuzu ve yağı azalt. bence kremlere hiç para verme selülit için

bildiğin bez keseler vardır hani pazarlarda falan satılır işte onlarla bacaklarımı ve bütün vücudumu her duş aldığımda ii ce keseliyorum sonrada su bazlı bir nemlendiriciyle iicene ovuyorum
inanın ne selülit nede başka bişey var ve tenimi harika yapıyor tamamen pürüzsüz şiddetle tavsiye ederim
ninelerimizden öğrendiklerimizi yabana atmayalım bence :)):1yes2:

sebamed sabunu yüz fırçamla sabah akşam kullanıyorum nemlendirici olarak nivea all day aqua sürüyorum yağlı cildim olduğundan iyi geliyo nivea tonik kullanıyorum bazen cildim çok gerginleşiyo gece yatarken acı badem kremi sürüyorum sabaha yumuşacık ve pembe bir cildim oluyo ve ellerime gece yatarken hep badem yağı sürerim badem yağı içeren şeyler harika :1yes2:

bi de yeni keşfim duymuşsunuzdur sizde tonik olarak maden suyu çok iyi yağlı cildi olanlar denemeli! :1yes2:

ben bebe young care in 3 ü birarada isimli temizleme losyonunu kullaniyorum. onu kullandigimdan belli ciltim düzelti. bunu kullaninca yüztonigine gerek yok. cünkü yüztoniginin gördügü isi buda görüyor. nemlendirici olarak da bebe young care in karma ciltler icin olan kremini kullaniyorum. size alkolsuz ürünler almanizi tavsiye ederim. alkol cilti cok kurutuyor. :KK66:))))))))

X