Hangi Burçsunuz? Nasıl bir karaktersiniz?

Bilerek yapmak değil de o dramanın içinde olmaktan zevk alıyor biyerden sonra sanki. Benim eşim de yengeç ama pek drama değildir erkek olduğu için galiba. Daha çok merhamet gibi özellikleri taşıyor
ha anladım, evet erkek kadın farklı etkileri oluyor burçların. ben yengeç erkeklerin aşşşırı kıskanç olduğunu duymuştum mesela, doğru mudur?

genel astrolog kanısı en sevilmeyen burçların ikizler başak ve akrep olduğunu söylüyor
Başaklar kızmasın ama şimdiye kadar tanıdığım başaklar çok sıkıcıydı. Hatta iki infu takip ediyordum başak burcu onlar da biyerden sonra çok sıkıcı geldi bana

ha anladım, evet erkek kadın farklı etkileri oluyor burçların. ben yengeç erkeklerin aşşşırı kıskanç olduğunu duymuştum mesela, doğru mudur?
Öyleymiş güya ama beni kıskandığını görmedim amsdllfl. Açıklaması da şu “zaten son derece tessettürlüsün açık giyinseydin kıskanırdım”
Ama eşim iş yerinde başkasının başarısını falan kıskanır

Öyleymiş güya ama beni kıskandığını görmedim amsdllfl. Açıklaması da şu “zaten son derece tessettürlüsün açık giyinseydin kıskanırdım”
Ama eşim iş yerinde başkasının başarısını falan kıskanır
ben de çok rekabetçi ve haset biri oluyorum bazen okulda, yükselen başaktan geliyordur diyordum ama yengeç etkisi de olabilirmiş şimdi fark edince

Evet arkadaşlar burçlar serîmiz hızla devam ediyor. 😁 Bu sefer kendimizden konuşacağız. Karışık bir konu olsun istedim. 😁 (Sen gelme burçlara inanmayan kuzeniyle fing fing fingirdeyen arkadaş. 🧿)
Kova burcuyum yükselenim de boğa :) kişilik karekter olarakta işim dışında fazla rahatımdır ama iş para konusunu fazla takarım. 🫤

X