Hangi bulaşık makinası markasını kullanıyorsunuz ?

Ben de araştırdım ama güvenen de var, kullananlar yorum yazarsa çook mutlu olurumm

evet bir hafta önce samsung 6 programlı makınam geldı isyan edenlerin aksıne ben memnun kaldım çok temız yıkıyor kurutma kapasiteside guzel çok sessiz öncekı makınem beko 3 programlıydı patoz makınesı gıbı çalışıyordu samsung adının hakkını verdi bana göre .....

Arçelik kullanıyorum ben,3 programlı

Ben de dün çeyizim için arçelik 3 programlı bulaşık makinalarından aldım. Çok fazla programa gerek olmadığını söylediler. İçime sindi açıkçası ama daha kullanmak nasip olmadığı için merak ediyorum. Nasıldır, memnun musun

Güle güle kullan
Bende evlenirken çeyizime almıştım dediğin gibi çok programlı almadım gerek yoktu zaten iki kişilik aileyiz diye...Ben memmunum iyi ki Arçelik almışım diyorum ankastre serimle birlikte almıştım topluca o zaman baya uyguna gelmişti...Bulaşıklarım hafif kirli ise ekonomi programı var 50 derece ona ayarlıyorum ,ama yağlı ve baya kirliyse 60 dereceye atıyorum tertemiz çıkarıyor...Tabii tuzunu parlatıcısını eksik etmiyorum,birde ayda bir sirke kullanıyorum makinamın içi mis gibi oluyor canım

ben de hepsini arçelik aldım,televizyon fırın hariç :) güveniyorum arçelik e. Çok teşekkürler

Beyaz esyaları amcam alacak, arçelikte kuzenım çalışıyo aslında, bende ordan mı alsam, bosch falan dıyo arkadaşım ama gerek var mı ki

Beyaz esyaları amcam alacak, arçelikte kuzenım çalışıyo aslında, bende ordan mı alsam, bosch falan dıyo arkadaşım ama gerek var mı ki

herkes Bosch diyip duruyor :) etrafımda hiç bosch kullanan yok hep beko arçelik, hiç sorun da yaşamamışlar. Bosch çok kaliteli falan ama çok da şikayet almış :/

vestel..iki kere servis cagrdm filtresi tıkanms ikisnde de benim hatammş:)
birinde antep fstqi cktı dgernde cam kırıgı :)

Bosch kullandim uzun yillar ve makina bir sure sonra bardaklari mahfetti. Gorumcem ve annem de Bosch kullaniyor onlar da ayni dertten muzdarip. Cok sukurki Beyaz esyami degistik, Vestel aldik, son derece memnunun. Hem sessiz, hem sepetleri cok kullanisli, hem A+++, hem şık, hem de Su ve elektrikte cimri, piril piril da yikiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bosch kullanlar var etrafımda servis olayından dolayı baya şikayetçiler,pahalıymış üstelik parça değişimi gibi durumlarda baya bekletiyorlarmış sanırım temini zor oluyormuş :26:

malesef bosch kullanıyorum.Adı gibi boş işte,bir işe yaradığı yok.Param olsa hemen değiştireceğim

herkes Bosch diyip duruyor :) etrafımda hiç bosch kullanan yok hep beko arçelik, hiç sorun da yaşamamışlar. Bosch çok kaliteli falan ama çok da şikayet almış :/

Ben aksine bosch alinca sorun ciktiginda yedek parca servis maliyeti derken daha sorunlu olabilecegini inaniyorum aslinda :26: Arcelik aklima daha cok yatti galiba

Bosch SMS43D08TR bunu kullanıyorum şöle söyliyeyim gören herkes aa çok güzelmiş diyi veriyo bi kere 4 proğramı var bebek eşyaları için ayrı calıştırma yeri var artı ve en güzel özelliği sepetinin ayarlanabilir olması bu özeelliği kullanınca ne kadar ihtiyaç olduğunu göreceksin bide tabi bosch marka olmasıda ii bi avantaj tavsiye ederim

plastik olması ilk kez burada okudum çok da sağlıklısızdır

siemens asla tavsiye. etmem neler çektirmişler yerli üretim en iyi en son ne marka aldın memnunmuş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…