Hangi bulaşık makinası markasını kullanıyorsunuz ?

vestel kullanıyorum harika çok memnunumbirde bimdeki bulaşık mak toz deterjan ve parlatıcısıyla süper uyumlu pasparlak çıkarıyor..sanki calgonit

Son düzenleme:

arkadaşımda arçelik aldı hemen bozulmuş yenisiyle değiştirdiler ama onunkini hemen..bende çamaşır makinasından şikayetçiyim profilo yeni evliyim perdelerimi yıttı çok üzüldüm aynısındada bulamadım..kanatlar varya..hemde hiç iyi yıkamıyor..ama tasarufflu..tavsiye etmiyorum herşeyim yırtıldı

BEKO kullanıyorumm çeyiz olarak almıştımm..
8 sene olucak hiç sorun çıkarmadı bana tertemiz yıkıyoo..

beko 5 programlı kullanıyorum.içi de daha geniş. memnunum.unutmadan bosh'un sadece adı varmış kızlar.beyaz eşyada bosh tavsiye etmiyorlar.duyunca çok şaşırmıştım...

tatlım ben sılvırlıne kullanıyorum çokta memnunum valla öle çizilme falanda olmadı hiç

5 programlı siemens kullanıyorum. çok ama çok memnunum.

Son düzenleme:
Elektrolux kullanıyorum bulaşıklar önce lavaboya, sonra fircala, sonra makinaya... Tertemiz. Tamam da biraz daha uğraşsam elde yıkarım yani. Hani kazara bir bardak ayranli olarak girsin ve biraz beklesin leş gibi çıkıyor. Ablamın kulusturu tavuk pişirdigi borcami sudan geçirmeden bile atsa tertemiz çıkarıyor. 20 yıllık belki. Arcelik. Şans iste.

siemens bulaşık makınası ve çizilme olmasın diye finish jel deterjan etkili tavsiye ederim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…