- 13 Temmuz 2022
- 8
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi Prensesannesi07
Geçen sene gittim mide ve bağırsaklarımda hiç bir sorun olmadığını söylediler ve ben acaba kafamda mi kuruyorum diye düşünmeye başladımtabi ki dahiliye o gerekirse farkli
Evdeyken hiç bir sıkıntım yok ama markete bile gidecek olsam karın ağrısı ile basliyo ve sonunda sıvı şekilde ishal yapiyo evden ne zaman dışarı çıksam surekli bu şekilde ama evde 2 gün bile tuvalete gitmiyorumBu ishalin bir şeyle tetikleniyor mu? Bir de ishal olarak neyi tanımlıyorsun o çok önemli. Sıvı yapmak mı çok sık tuvalete çıkmak mı? Kullandığın bir ilaç var mı? Karın ağrın, kanaman oluyor mu? Sümüksü bir şey var mı dışkında. Ailen de çölyak olan var mı? Hazımsızlık eşlik ediyor mu?
Kaç kez yapıyorsun gündeEvdeyken hiç bir sıkıntım yok ama markete bile gidecek olsam karın ağrısı ile basliyo ve sonunda sıvı şekilde ishal yapiyo evden ne zaman dışarı çıksam surekli bu şekilde ama evde 2 gün bile tuvalete gitmiyorum
Treuduna baktirKizlar yardımınız lazım yaklaşık 2 sene başlayan bi ishal durumum var ilk başta sadece ise giderken serviste oluyordu sonra iş yerinde olmaya başladı ve şuan evden ne zaman dışarı çıksam ishal oluyorum daha önce doktora gittim ama midemde veya bagisaklarimda hiç bir sorun çıkmadı
Biraz daha açıklaya bikirmisinzTreuduna baktir
Benim ablamdada öyle sorun vardı eBiraz daha açıklaya bikirmisinz
Benim ablamdada öyle sorun vardı treud sorunu cikdi inşallah sende çıkmaz ama yinede baktır bir ola bilirBiraz daha açıklaya bikirmisinz
Şuan ne durumdasınız bir aydır bende öyleyim geçmiyor bir türlüKizlar yardımınız lazım yaklaşık 2 sene başlayan bi ishal durumum var ilk başta sadece ise giderken serviste oluyordu sonra iş yerinde olmaya başladı ve şuan evden ne zaman dışarı çıksam ishal oluyorum daha önce doktora gittim ama midemde veya bagisaklarimda hiç bir sorun çıkmadı
İki sene önceymiş şimid gitmen senin yararına psikolojiden böyle bir şey olacağını sanamamKizlar yardımınız lazım yaklaşık 2 sene başlayan bi ishal durumum var ilk başta sadece ise giderken serviste oluyordu sonra iş yerinde olmaya başladı ve şuan evden ne zaman dışarı çıksam ishal oluyorum daha önce doktora gittim ama midemde veya bagisaklarimda hiç bir sorun çıkmadı
Geçmiş olsun.Kizlar yardımınız lazım yaklaşık 2 sene başlayan bi ishal durumum var ilk başta sadece ise giderken serviste oluyordu sonra iş yerinde olmaya başladı ve şuan evden ne zaman dışarı çıksam ishal oluyorum daha önce doktora gittim ama midemde veya bagisaklarimda hiç bir sorun çıkmadı
Colyak icin test yapildi mi? Sekere bakildi mi? Kolonoskopi endoskopi yapildi mi? Yani mide bagirsakta bir sey yok cumlesi neye gire soylendiKizlar yardımınız lazım yaklaşık 2 sene başlayan bi ishal durumum var ilk başta sadece ise giderken serviste oluyordu sonra iş yerinde olmaya başladı ve şuan evden ne zaman dışarı çıksam ishal oluyorum daha önce doktora gittim ama midemde veya bagisaklarimda hiç bir sorun çıkmadı