- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Siz anlayinca faydalaniyorsunuz ben hic anlamiyorum banka islerinden :)Her bankanin avantajli oldugu alan farkli. Tek bir bankaya baglanmaya gerek yok ki :) hepsinin etinden sutunden faydalaniyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz anlayinca faydalaniyorsunuz ben hic anlamiyorum banka islerinden :)Her bankanin avantajli oldugu alan farkli. Tek bir bankaya baglanmaya gerek yok ki :) hepsinin etinden sutunden faydalaniyorum.
Faiz haramdır . Altın ya da dolar al .uzun vadede iyi kazandırıyor
O konuya takilmiyoruzFaiz haramdır . Altın ya da dolar al .uzun vadede iyi kazandırıyor
Canım benim senin iyiliğin için söyledim . Tabi sen bilirsinO konuya takilmiyoruz
Canım benim senin iyiliğin için söyledim . Tabi sen bilirsin
Ing banki tercih ettim tesekurler :)Konut hesabı açsan aylık 313 tl 3 sene sonra yüzde 10 faiz artı ev alırsan devlet katkısı var. Zi̇raatte.
Ben gayet iyi niyetimle yorum yaptım .sen kendi niyetinle ilgilen.Senin iyiliğin icin.. hahaha
Ben gayet iyi niyetimle yorum yaptım .sen kendi niyetinle ilgilen.
Birazdan faiz haramcılar gelir haberiniz olsundirek bankalarla görüşün bence
![]()
Konunun her yerini okumak zorunda değilim. Fikrimi yazdim .kimseyi kinamadim,rencide etmedim. İlgilenmiyorum dedi konu sahibi ben üsteledim mi peki: hayır. E size ne oluyor o zaman?Konu sahibi 50 kere yazmış, ilgilenmiyorum umursamıyorum diye, ille bi damlamasanız olmaz heryerden.
Konunun her yerini okumak zorunda değilim. Fikrimi yazdim .kimseyi kinamadim,rencide etmedim. İlgilenmiyorum dedi konu sahibi ben üsteledim mi peki: hayır. E size ne oluyor o zaman?
Sen de öylesin canım .bilmukabeleAman yetis hemen sakin cevapsız birakma