Hangi banka?

Eğer ihtiyaç olabilir çekme durumum olur diyorsanız enpara daha esnek. Yok hiç dokunmam diyorsanız Vakıfbank’ta da avantajlı faiz kampanyaları var sanırım...

Ama başka bir arkadaşın da dediği gibi ben olsam bankaya yatırmaktan ziyade ufak bir ev alır kiraya veririm. Hem piyasa durgun ve pazarlık imkanınız olur, uygun fiyata alırsınız. Hem durduğu sürece kira getirir. Hem de satmak istediğinizde faize göre daha iyi para bırakmış olur.

Emlak işinden anlayan biri ile konuşup yatırım yapılacak bir bölge belirleyebilirsiniz.5 yıl önce 1e aldığım ev 2,5-2,75 oldu şu an. İyi bir yatırım bence.
Sermaye olarak kullanicaz o yuzden ev almiyoruz tesekur ederim :)

Biraz uzun vadede kullanmayacaksaniz bankalarin altin hesabina yatirmanizi tavsiye ederim. Altin arada dususe gecsede kar ediyorsunuz genelde.
Ben iki yilda nerdeyse ikiye katladim parami.

Biraz uzun vadede kullanmayacaksaniz bankalarin altin hesabina yatirmanizi tavsiye ederim. Altin arada dususe gecsede kar ediyorsunuz genelde.
Ben iki yilda nerdeyse ikiye katladim parami.
Yok o kadar uzun durmayacak

Ben e-Turuncu hesap tavsiye ederim. Hoş geldin faizi %14 olan. ING. Ben de oraya yatırdım ve cidden aylık faizi ile çoğu faturam bedavaya geliyor faizi ile ödemiş oluyorum tabi benim miktar sizinki kadar yüksek değil elbette :))

Ben e-Turuncu hesap tavsiye ederim. Hoş geldin faizi %14 olan. ING. Ben de oraya yatırdım ve cidden aylık faizi ile çoğu faturam bedavaya geliyor faizi ile ödemiş oluyorum tabi benim miktar sizinki kadar yüksek değil elbette :))
Tesekur ederim yarin oraya da ugrayacagim :)

Neye gore helal ? Faiz degil mi sonucta ? Yanlis anlasilmasin bana gore faiz helal ya da haram degil ama komik geldi bankanin helal olmasi :)
Helal haram a takıntılı biri değilim kılıfını uyduruyorlar işte ya bunları banka işleri nasıl yürür bilmeyende inanıyor işte şimdiki fetva verenler işine nasıl gelirse öyle

Neye gore helal ? Faiz degil mi sonucta ? Yanlis anlasilmasin bana gore faiz helal ya da haram degil ama komik geldi bankanin helal olmasi :)
ben arastirdim helaldir bide sabit bir kar hesabi yok yani insaat ve maden gibi bi suru sirketlerler var yatirdigin para kadar yuzdelik hesabi veriyor

Merhaba kizlar iyi aksamlar.
Benim 100.000 civari bir param var yarin vadeli bir hesaba yatirmak istiyorum ama hangi banka daha iyi faiz veriyor bankaci arkadaslar varsa yardimci olabilir mi?
Meblağ fena değil, sana özel faiz oranı alabilirsin. Şubeler genel müdürlüğe danışıp yüksek mevduatlar için daha iyi faiz oranları isterler. Tek tek konuşmanı tavsiye ederim.

Meblağ fena değil, sana özel faiz oranı alabilirsin. Şubeler genel müdürlüğe danışıp yüksek mevduatlar için daha iyi faiz oranları isterler. Tek tek konuşmanı tavsiye ederim.
100bin icin yaparlar mi oyle bisey bilemedim ama yarin bakicam hepsine sagol canim

Back
X